KUCHARZ/KUCHARKA Płock oferta pracy Handel Spożywczy i Przemysłowy Artur Chabowski
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie samodzielnie potraw w lokalu (śniadaniowo-obiadowe, kuchnia polska).
Data publikacji: 2016-03-04
Lokalizacja: Płock (mazowieckie)
Pracodawca: Handel Spożywczy i Przemysłowy Artur Chabowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:09-400 Płock, powiat: m. Płock, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie samodzielnie potraw w lokalu (śniadaniowo-obiadowe, kuchnia polska).
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Płock
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Płock
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Płock
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.03.2016
Data zakończenia pracy: 06.04.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: Handel Spożywczy i Przemysłowy Artur Chabowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Płocku
Adres pracodawcy:
09-400 Płock, powiat: m. Płock, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Wstępnie kontakt telefoniczny: 24 262-56-32
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Płock
Gmina pracodawcy: Płock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Płock
Profil działalności pracodawcy: Sprzedaż art. spożywczych
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Płocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.03.2016
Oferta pracy ważna do: 04.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
samodzielne gotowanie i przygotowywanie potraw, kuchnia polska tradycyjna
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Będzin (śląskie)
Praca w telepizzerii.
Telepizzeria Diabolo - 2017-02-21 - Krapkowice (opolskie)
przygotowywanie posiłków, dokonywanie obróbki termicznej surowców i półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, układanie karty, zamawianie towaru, organizowanie pracy kuchni.Praca na umowę o pracę w godz. 10-20 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
ROBERT CHEŁSTOWSKI "PANERO" - 2017-02-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
jw.
Dom Pomocy Społecznej dla Kombatantów - 2018-06-14 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Węgrów (mazowieckie)
Zgodny z wykonywanym stanowiskiem
Ośrodek Rehabilitacyjno Wypoczynkowy "SYRENA" - 2016-05-31 - Mielno (zachodniopomorskie)
praca w kuchni
Usługi Hotelarskie-Pokoje Gościnne "KUBUŚ" Bożena Krawczyk - 2018-01-04 - Łeba (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
P.H.U. "CAPRI" PIZZERIA ROBERT TUORA - 2018-01-09 - Myszków (śląskie)
obróbka wstepna surowców, przygotowywanie dań zimnych i gorących, deeserów, wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Ruda Śląska (śląskie)
przyrządzanie potraw arabskich
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Łęczna (lubelskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-09-14 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem; dwie zmiany (7-12); kontakt z pracodawca telefoniczny
P.H.U. PERFECTHOME AGNIESZKA WĘGIERSKA - 2016-04-11 - Ustka (pomorskie)
przygotowanie i gotowanie dań kuchni indyjskiej i arabskiej oraz surówek i sałatek ww. kuchni
SERBA SHEIKH ERSHADUR RAHMAN - 2016-06-10 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, ustalanie menu
RENATA TADLA - 2018-08-13 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
-realizacja zdjęć do materiałów wideo- reporterskich oraz internetowych formatów cyklicznych-postprodukcja wideo-dbałość o cały poroceswytwarzania materiałów wideo, od pomysłu po publikackę
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Kowanówko (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków, zarządzanie kuchnią i ludźmi
Ośrodek Wczasowy ,,Na Klifie" w Jarosławcu - 2017-04-18 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
Kucharzoferta pracy dla osób zarejestrowanych w PUP Kolbuszowa posiadających II profil , pomocy , sporządzanie i przygotowywanie potraw, mile widziane doświadczenie , praca na zmiany: I zm-7-15, II zm-15-23
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Majdan Królewski (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, obsługa urządzeń kuchennych, warzenie sera.
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Miszewko (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
wyksz. zawodowe gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia, książeczka sanepidowska, osoba zarejestrowana w PUP na dzień 16.03.2017, powyżej 50 r/ż, profil II
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
praca w kuchni
"LAGUNA" Anetta Lewczuk & Andrzej Lewczuk w Hajnówce - 2017-04-18 - Hajnówka (podlaskie)
Przygotwanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Malbork (pomorskie)
Gotowanie.
TAWERNA RYBAKI KAROLINA KRZEMIŃSKA - 2016-06-29 - Sopot (pomorskie)
- Przygotowanie posiłków w kuchni restauracji, z uwzględnieniem przygotowania produktów z mięsa wołowego (steki, hamburgery). Rozbiór półtusz wołowych.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 11:00-1:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie średnie, preferowane w zakresie gastronomii lub technologii żywienia. Wymagane doświadczenie w rozbiorze mięsa wołowego. Wymagane minimum dwa lata doświadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana aktualna książeczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Katowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Warszawa (mazowieckie)
1) Przygotowanie dań z menu restauracji, 2) Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Równoważny czas pracy - miesięcznie 160 godzin.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Wrocław (dolnośląskie)
gf
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Zakopane (małopolskie)