KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy Dom Pomocy Spo艂ecznej dla Kombatant贸w

Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2018-06-14
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Dom Pomocy Spo艂ecznej dla Kombatant贸w
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Dickensa 25, 02-382 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Wys艂uga lat
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 04.06.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Pokojowa
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane wykszta艂cenie co najmniej zasadnicze zawodowe, wymagany dyplom kucharza, mile widziana ksi膮偶eczka sanepidowska.Do obowi膮zk贸w kucharza nale偶y w szczeg贸lno艣ci: przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z zatwierdzonym przez Dyrektora Domu jad艂ospisem z uwzgl臋dnieniem diet lekkostrawnych i indywidualnych, wydawanie posi艂k贸w Mieszka艅com Domu, przygotowywanie oraz przechowywanie w lod贸wce opisanych pr贸bek 偶ywno艣ci zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami, przestrzeganie higieny osobistej oraz stosowanie odzie偶y ochronnej zgodnie z wymogami Sanepid-u, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchni, zaplecza, szatni dla personelu. Zg艂oszenia: CV na adres: dpskombatant1 (at) wp.pl
Nazwa pracodawcy: Dom Pomocy Spo艂ecznej dla Kombatant贸w
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Dickensa 25, 02-382 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Dickensa
Numer budynku pracodawcy: 25
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.06.2018
Data dodania oferty pracy: 12.06.2018
Oferta pracy wa偶na do: 30.06.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.06.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 30.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂贸w dla go艣ci hotelowych i indywidualnych
Kolumna Park Sp. z o.o. - 2016-09-09 - Przygo艅 (艂贸dzkie)
Pracodawca poszukuje kucharza oraz pomocy w pensjonacie. Zakwaterowanie i wy偶ywienie zapewnione ze stony pracodawcy.
Dom Wypoczynkowy "EL呕BIETA" - 2016-11-16 - Poronin (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla uczni贸w,przedszkolakow, wydawanie posi.k贸w, sprzatanie kuchni i sto艂owki
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Rozkopaczew (lubelskie)
jw.
AIA Poland Anna Pietrzak - 2017-11-07 - Zakopane (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅 typu fast food
FHUP CERTUS PIOTR JACKOWSKI I艁AWA - 2017-06-10 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w -praca w nowo otwieranej restauracji
BRIGA TERESI艃SKA JOANNA - 2018-04-12 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie dla go艣ci hotelowych (obiadokolacje), gotowanie a'la karte,przygotowywanie posi艂k贸w na imprezy dla grup konferencyjnych(obiady, kolacje, bankiety, grille). Umiej臋tno艣ci i uprawnienia: pasja do gotowania do艣wiadczenie na stanowisku kucharza wykszta艂ceniegastronomiczne mile widziane (nie jest to warunek konieczny) pomys艂owo艣膰, innowacyjno艣膰 i kreatywno艣膰 bardzodobra organizacja pracy w艂asnej samodzielno艣膰 zdolno艣膰 do harmonijnej pracy w warunkach stresuDodatkowe wymagania: Aktualna ksi膮偶eczka sanepidowska
Zak艂ad Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowy "MIRO" Jacek Grz膮dkowski - 2017-04-28 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
- produkcja- serwowanie da艅 - wydawka ( odpowiada za wydawanie potraw)- pilnowanie wygl膮du da艅 - odpowiada za smak i jako艣膰 da艅Praca w godz. 8:00-22:00, praca wg grafiku
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: przygotowywanie posi艂k贸w, sprz膮tanie kuchni; WYMAGANIA: mile widziane wykszta艂cenie zawodowe - gastronomiczne, mile widziane do艣wiadczenie oraz ksi膮偶eczka sanitarno - epidemiologiczna
Bar "ROMA" Strzelczyk Bernadeta Kosz臋cin - 2016-03-23 - Kosz臋cin (艣l膮skie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-01-04 - Tuszyn (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
EVER CATERING SP.ZO.O - 2017-01-02 - Belsk Du偶y (mazowieckie)
NAUKA: OBS艁UGI KASY FISKALNEJ;OBS艁UGI MASZYNKI DO ZDOBIENIA KWIAT脫W; UK艁ADANIA KOMPOZYCJI KWIATOWYCH. ZAPOZNANIE SI臉: Z ZASADAMI OBSLUGI KLIENTA; MAGAZYNOWANIA PRODUKTU NA SPRZEDA呕.
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Konin (wielkopolskie)
jw.
SATORIA GROUP SP脫艁KA AKCYJNA - 2017-07-20 - Warszawa (mazowieckie)
Magazynier - kierowca
Hurt i Detal Artyku艂y Spo偶ywczo - Rolne Anna Siekierko - 2018-02-05 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
przygotowywamioe potraw, ustalanie karty da艅
TROSZOK TOBIASZ KARCZMA NA POLANIE - 2018-06-05 - Wis艂a (艣l膮skie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w kateringu dietetycznym lub przygotowywanie burger贸w.
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Krak贸w (ma艂opolskie)
prace kuchenne, produkcja potraw, sprz膮tanie
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
GRYNHOFF HOTELE Sp. z o. o. Sp. K - 2016-05-12 - Mielno (zachodniopomorskie)
wed艂ug stanowiska
Niez艂e Zi贸艂ko Olga Terebun - 2016-08-23 - Suwa艂ki (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
LOGSTA STANISLAVAS BUTKUS - 2017-07-31 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Gotowanie potraw kuchni polskiej, obs艂uga klient贸w, catering zaopatrzenia.
WSZYSTKON SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-04-10 - Gda艅sk (pomorskie)
w/g harmonogramu
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - 艢cinawka Dolna (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 6-18 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Ko艂obrzegu.
Niepubliczny Zak艂ad Opieki Zdrowotnej O艣rodek Rehabilitacyjno-Sanatoryjny PERE艁KA Z. i H. Iwaszko - 2016-04-12 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowanych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z dost臋pnych produkt贸w, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dzami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅, wyka艅czanie, porcjowanie i estetyczne wydawanie posi艂k贸w, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy
SPECJALNY O艢RODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY Chojna - 2017-11-10 - Chojna (zachodniopomorskie)
gotowanie potraw polskich; 1/2 etatu, praca w godzinach 09.00-13.00, 18.00-22.00, r贸wnie偶 w dni wolne ( mo偶liwo艣膰 pracy od poniedzia艂ku do pi膮tku);
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
przygotowanie potraw, wyr贸b pizzy
Damian Marciszak DMC - 2016-11-22 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
jw
Przedszkole nr 425 - 2016-08-09 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w i ich konfekcjonowanie; godz. pracy 8-16; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 9-16
FIRMA HANDLOWO-TURYSTYCZNA "MICHA艁EK" SP脫艁KA CYWILNA - 2017-04-06 - Rowy (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ WED艁UG TRADYCYJNYCH RECEPTUR, CZYTANIE RECEPTUR, UK艁ADANIE MENU, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 ZA GRANIC臉.
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Lubart贸w (lubelskie)