KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Rehabilitacyjno-Sanatoryjny PEREŁKA Z. i H. Iwaszko
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-18 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu.
Data publikacji: 2016-04-12
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Rehabilitacyjno-Sanatoryjny PEREŁKA Z. i H. Iwaszko
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Portowa 17, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-18 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.04.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykszt. zawodowe, gastronomiczne jako kucharz, min. 1 rok doświadczenia zawodowego, książeczka zdrowia.
Nazwa pracodawcy:
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Rehabilitacyjno-Sanatoryjny PEREŁKA Z. i H. Iwaszko
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Portowa 17, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 7-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: Portowa
Numer budynku pracodawcy: 17
Profil działalności pracodawcy: ośrodek wypoczynkowo- rehabilitacyjny
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.04.2016
Oferta pracy ważna do: 11.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 12.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 12.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg stanowiska
STOWARZYSZENIE HARCERSKI RUCH OCHRONY ŚRODOWISKA IM. ŚW FRANCISZKA Z ASYŻU REPUBLIKA ŚCIBORSKA - 2018-04-16 - Ściborki (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoji, deserów kuchni azjatyckiej, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranbie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Blizne Łaszczyńskiego (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków regeneracyjnych i dań garmażeryjnych, pomoc wprzygotowywaniu posiłków na stypy, obieranie ziemniaków i innych warzyw, mycie naczyń
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
obróbka wstępna, przygotowywanie posiłków dla pracowników
Akademia Smaku Marek Rejdak - 2017-04-21 - Ruda Śląska (śląskie)
Kucharz - praca na samodzielnym stanowisku. Praca w godzinach 8-16, 16-24.
Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa - 2017-11-07 - Łąka (dolnośląskie)
kuchnia domowa
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska - 2018-04-12 - Zaścianki (podlaskie)
Praca w przyczepie gastronomicznej, przygotowywanie posilków, smażenie, sprzedaż
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowywanie dań glównych
CATERING GROUP Centrum-Południe Spółka Cywilna MIROSŁAW DREWNIAK, WALDEMAR HOŁÓWKA & MARCIN STAŃCZYK - 2016-05-25 - Kamieńsk (łódzkie)
przygotowanie pizzy i kebabu. Obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, serwowanie potraw (śniadania, obiady, kolacje)
OŚRODEK ROZWOJU EDUKACJI - 2017-03-08 - Sulejówek (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie dań(głownie kuchni polskiej,ale też z innych zakątków Europy),współpracę przy opracowywaniuy nowych receptur,koordynowanie pracy współpracowników,kontrolę stanu zapasów i sporzadzanie listy zakupów,prowadzenie dokumentacji kuchennej
ManpowerGroup - 2018-02-23 - Brzezina (dolnośląskie)
Znajomość kuchni indyjskiej lub(i) arabskiej, znajomość przypraw i receptur typowych dla tej kuchni, przygotowanie posiłków, pozyskiwanie produktów i receptur z krajów
MR. KEBAB S.c. Anna Stafisz, Mohamed Ismail Elsayed - 2017-08-28 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków w barze i ich wydawanie, obróbka produktów żywnościowych, utrzymywanie porządku w kuchni. Wykształcenie zawodowe lub po szkoleniu kucharz, doświadczenie zawodowe mile widziane, wymagane są podstawowe umiejętności zawodowe oraz utrzymywanie czystości w miejscu pracy. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od umiejętności i kwalifikacji kandydatów. Pracodawca prosi o przesyłanie CV na adres e-mail: ankahasse (at) gmail.com
W.C.T. HAASE Wladyslaw, Czeslaw, Tadeusz Haase Spółka jawna - 2016-04-25 - Dobrzewino (pomorskie)
Praca w kuchni. Przyrządzanie dań obiadowych, sałatek oraz pizzy. Istnieje możliwość przyuczenia - nabycie praktycznych umiejętności robienia pizzy dla osób z wykształceniem gastronomicznym, mile widziani absolwenci.
SOLAR-SUN Sebastian Jacek - 2017-11-10 - Rumia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowa DAMAR Arleta Adamczyk - 2016-06-29 - Igołomia (małopolskie)
Ochrona mienia spółki, kontrola monitoringu, kontrola dostaw, praca chodząca.
Obidos Sp. z o.o. - 2016-07-21 - Jawor (dolnośląskie)
Obsługa klientów, podawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Szprotawa (lubuskie)
wg wniosku
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Lewin Brzeski (opolskie)
przygotowanie dań kuchni chińskiej
Szkoła Języka Chińskiego "ZHONG HUA" MEIYU XING - 2016-04-25 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw,kuchni włoskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-01 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-05-15 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
przygotowywanie dań
ZOT Zarządzanie obiektami Turystycznymi Sp. z o.o. - 2017-06-20 - Władysławowo (pomorskie)
- przygotowywanie potraw kuchni arabskiej z szczególnym uwzględnieniem półproduktów i przepisów kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie posiłków od sniadań po kolację dla uczniów w specjalnym ośrodku szkolno-wychowawczym (do pomocy są dwie pomoce kuchenne)
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY im. K. KIREJCZYKA - 2017-03-14 - Starogard Gdański (pomorskie)
Obsługa Klienta i sprzedaż asortymentu zgodnie z przyjętymi standardami.Realizacja założonych celów sprzedażowych.Doradztwo w zakresie oferowanych produktów.Kreowanie pozytywnego wizerunku firmy.Odpowiedzialność za porządek i odpowiedni stan mebli na ekspozycji.
F.H. LTM PROXI / Salon meblowy Black Red White - 2017-08-04 - Trzebinia (małopolskie)
Sporządzanie całodziennych posiłków (śniadań, obiadów, kolacji) dla mieszkańców DPS zgodnie z jadłospisem (w tym diety). Praca na cały etat lub pół etatu, od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 7-19. Praca na dwie zmiany.
Dom Pomocy Społecznej Katolickiego Stowarzyszenia Niepełnosprawnych Archidiecezji Warszawskiej - 2017-02-15 - Brwinów (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Myszyniec (mazowieckie)
kuchnia domowa
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska - 2018-03-05 - Zaścianki (podlaskie)
- Umiejętność pracy w zespole- Kreatywność z doświadczeniem kuchni polskiej- Umiejętność zorganizowania pracy- Samodyscyplina- Odpowiedzialność, sumienność i dobra organizacja pracy[Godzina zakończenia pracy] : 18:00
RESTAURACJA MACIEK - 2016-01-15 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw
B&J Bartosz Niewinczany i Jacek Osiński Spółka Cywilna - 2018-01-17 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)