KUCHARZ Władysławowo oferta pracy ZOT Zarządzanie obiektami Turystycznymi Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań
Data publikacji: 2017-06-20
Lokalizacja: Władysławowo (pomorskie)
Pracodawca: ZOT Zarządzanie obiektami Turystycznymi Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:HRYNIEWIECKIEGO 7b, 84-120 Władysławowo, powiat: pucki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Władysławowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Władysławowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: wyższe (w tym licencjat)
Nazwa pracodawcy:
ZOT Zarządzanie obiektami Turystycznymi Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Adres pracodawcy:
Baśniowa 18, 80-180 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Ulica pracodawcy: Baśniowa
Numer budynku pracodawcy: 18
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.06.2017
Oferta pracy ważna do: 04.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
murowanie ścian
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Żuromin (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Radom (mazowieckie)
Praca na stanowisku mechanik maszyn szwalniczych. Konserwcja i naprawa maszyn szwalnicznych w tym półautomatów i automatów. Wymagania: wykształcenie min. zawodowe, min. 15 lat doświadczenia.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Produkcyjne "KUBUŚ" Kazimierz Kubiś - 2016-12-30 - Reda (pomorskie)
Przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Gdański Zespół Żłobków - 2017-02-28 - Gdańsk (pomorskie)
Restauracja mieszcząca się nieopodal wrocławskiego rynku (OK WineBar) poszukuje osób na stanowisko: KucharzJesteśmy dynamicznie rozwijającą się firmą. Mamy młody i zgrany zespół oraz super atmosferę.Oferujemy elastyczny grafik dostosowany do Twoich potrzeb.Atrakcyjna stawka godzinowa, jeśli się sprawdzisz to czeka Cię podwyżka!Zapewniamy rozwój pod okiem utalentowanego szefa kuchni.Zapewniamy ciepły posiłek pracowniczy oraz napoje (woda, kawa, herbata).Miejsce pracy: WrocławKontakt kandydatów z pracodawcą:kamil.sladewski (at) okwinebar.comOferta w sali: G
WINESTAR Sp. z o.o. - 2017-01-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa klienta oraz przygotowanie potraw.
"OTMĘT-ZBYT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-13 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Układanie menu,-Pierwszy kontakt telefoniczny 607-343-215,-Praca dwuzmianowa, lokal czynny w godzinach 7-19.
PRZEDIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANDRZEJEWSKA DANUTA - 2017-08-24 - Tczew (pomorskie)
kucharz
Hotel "BRISTOL" Tadeusz Nosek - 2018-05-09 - Tarnów (małopolskie)
umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, przygotowywanie potraw według przepisów w jęz. wietnamskim,
"VIET-ANH" Lê Văn Vụ - 2017-08-02 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, gotowych dań, sprawdzanie dat ważności produktów, sprawdzanie stanów, przygotowywanie warzyw i mięs do gotowania
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Bierutów (dolnośląskie)
zaopatrzenie w produkty spożywcze, przygotowywanie dań, dbanie o czystość stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-15 - Warszawa (pomorskie)
Sporządzanie posiłków, obsługa śniadań, obiadów i kolacji
"Elbana" sp. z o.o. - 2016-05-24 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie śniadań oraz obiadów dla 4-6 osób. Obsługa imprez okolicznościowych.
kontakt przez OHP - 2016-11-29 - Zielona Góra (lubuskie)
Odpowiedzialność na ww. stanowiskuGłównym księgowym jednostki sektora finansów publicznych, jest pracownik, któremu kierownik jednostki powierza obowiązki i odpowiedzialność w zakresie: 1. prowadzenia rachunkowości jednostki, 2. wykonywania dyspozycji środkami pieniężnymi, 3. dokonywania wstępnej kontroli: a) zgodności operacji gospodarczych i finansowych z planem finansowym, b) kompletności i rzetelności dokumentów dotyczących operacji gospodarczych i finansowych. Zakres wykonywanych zadań: 1. prowadzenie całości spraw związanych z rachunkowością jednostki budżetowej, 2. wykonywanie dyspozycji środkami pieniężnymi, 3. kontrola zgodności operacji gospodarczych i finansowych z planem finansowym, 4. kontrola kompletności i rzetelności dokumentów dotyczących operacji gospodarczych i finansowych, 5. opracowywanie projektów przepisów wewnętrznych dotyczących prowadzenia rachunkowości, zakładowego planu kont, polityki rachunkowości, obiegu i kontroli dokumentów finansowych, 6. opracowywanie planów dochodów i wydatków budżetowych jednostki, 7. kompletowanie dokumentów finansowo-księgowych, dokonywanie przelewów, 8. dekretowanie i sprawdzanie pod względem formalno-rachunkowym i finansowym dokumentów księgowych, 9. prowadzenie ewidencji finansowo-księgowej, 10. sporządzanie sprawozdań budżetowych i finansowych, 11. wykonywanie innych czynności wynikających z zajmowanego stanowiska, 12. zapewnienie pod względem finansowym prawidłowości umów zawiązanych przez placówkę, 13. zapewnienie terminowego ściągania należności i dochodzenia roszczeń spornych oraz spłaty zobowiązań, 14. wystawianie faktur, 15. nadzór nad pracownikiem kadr, 16. sporządzanie list płac oraz dokumentacji rozliczeniowej ZUS oraz podatku dochodowego, 17. rozliczanie podatku VAT, 18. sporządzanie sprawozdań GUS z zakresu wynagrodzeń oraz środków trwałych, 19. sporządzanie sprawozdań PFRON. Informacja o warunkach pracy: 1. Umowa na czas nieokreślony, z jednoczesnym zastrzeżeniem, że umowa na czas nieokreślony jest poprzedzona umowami na czas określony. 2. Norma dobowa czasu pracy wynosi 8 godzin, 3. Norma tygodniowa czasu pracy wynosi 40 godzin, 4. Wynagrodzenie za pracę wypłacane jest raz w miesiącu do 26-go dnia każdego miesiąca, 5. Możliwe rozpoczęcie pracy już od 01 sierpnia 2018 r.Nabór dotyczy zatrudnienia:- w wymiarze - pełnym- na czas nieokreślony, z jednoczesnym zastrzeżeniem, że umowa na czas nieokreślony jest poprzedzona umowami na czas określony. Okres próbny 3 miesiące.Informacja wynikająca z art. 13 ust. 2 pkt 4b ustawy o pracownikach samorządowych w miesiącu poprzedzającym datę upublicznienia ogłoszenia (tj. w październiku 2017 r.) wskaźnik zatrudnienia osób niepełnosprawnych w Młodzieżowym Ośrodku Socjoterapii w Ustce w rozumieniu przepisów o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych wyniósł poniżej 6 %.
Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii w Ustce - 2018-07-26 - Ustka (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie dań chińskich,produkcja, tofusushi,kuchnia azjatycka
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków w oparciu o przepisy, przyjmowanie zamówień, obsługa klienta.
ZEE TEX INTERNATIONAL SP.Z O.O - 2016-04-11 - Ozorków (łódzkie)
- Przygotowywanie dań kuchni śródziemnomorskiej (krewetki) zgodnie z powierzonym przepisem, utrzymanie czystości w miejscu pracy.- Wynagrodzenie: 16 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 2 lata. Zlecenie wykonywane 160 godzin miesięcznie.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 10:00-22:00 + praca w dni wolne: niedziela i święta. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jak kucharz w przygotowywaniu dań kuchni śródziemnomorskiej (przerwa w zawodzie nie może być dłuższa niż 5 lat). Wymagana umiejętność gotowania. Wymagana aktualna książeczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Katowice (śląskie)
-
PARAFIA RZYM.-KAT. PW. ŚWIĘTYCH APOSTOŁÓW PIOTRA I PAWŁA - 2018-03-22 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Reprezentowanie firmy w kontaktach bezpośrednich z klientami z Indii, budowanie i utrzymywanie długofalowej współpracy i relacji z klientami z Indii, pomoc klientom z Indii w rozwiązywaniu problemów
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
-nauka robienia sushi i potraw dietetycznych.
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Świebodzin (lubuskie)
Przygotowanie produktów do wyrobu garmażerki, produkcja garmażerki, sprzedaż art. spożywczych
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Bartosz Wądołowski - 2018-04-23 - Łomża (podlaskie)
Brak danych
Restauracja Ogródek - 2017-03-09 - Starogard Gdański (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
Praca zgodna ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie dań zgodnie z tradycja kuchni gruzińskiej ( chinkali, chamapuri adiarskie, migulskie, achma, zupa charczo - odżachuri), opracowywanie menu restauracji, tworzenie listy zakupów
Khvitia Nika ''Chinkali'' - 2017-07-19 - Białystok (podlaskie)
Koordynacja i realizacja usługi transportowej. Organizacja i nadzór dostawców/podwykonwaców. Oferowanie oraz doradzanie rozwiązań transportowych. Analiza wyników finansowych, raporty. Kierowanie podległym zespołe.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna,); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi-różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych, układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-05-30 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)