KUCHARZ K/M Zakopane oferta pracy AIA Poland Anna Pietrzak
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 1聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2017-11-07
Lokalizacja: Zakopane (ma艂opolskie)
Pracodawca: AIA Poland Anna Pietrzak
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ma艂e 呕ywcza艅skie, 34-500 Zakopane, powiat: tatrza艅ski, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Praca na 1/2 etatu
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zakopane
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: tatrza艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Zakopane
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 16.11.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 5)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe gastronomiczne - kucharz; do艣wiadczenie zawodowe: 5 lat; dobra organizacja pracy. Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie ciep艂ych posi艂k贸w-obiadokolacji. Praca na 1/2 etatu w godzinach 12:00-16:00. Zg艂oszenia: osobiste ul. Ma艂e 呕ywcza艅skie, 34-500 Zakopane.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: AIA Poland Anna Pietrzak
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Ma艂e 呕ywcza艅skie, 34-500 Zakopane, powiat: tatrza艅ski, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: tatrza艅ski
Gmina pracodawcy: Zakopane
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zakopane
Ulica pracodawcy: Ma艂e 呕ywcza艅skie
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.11.2017
Data dodania oferty pracy: 06.11.2017
Oferta pracy wa偶na do: 14.11.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 06.11.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 06.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe, do艣wiadczenie minimalne wymagane, Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw
Restauracja POD DZWONEM Przemys艂aw Paszek - 2018-09-14 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci, samodzielne uk艂adanie menu
kontakt przez OHP - 2016-06-09 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
prowadzenie magazynu licznik贸w energii elektrycznej
ENEA Pomiary Sp. z o.o. - 2015-12-08 - Choszczno (zachodniopomorskie)
Przygptowywanie posi艂k贸w dla go艣ci Hotelu "Tatry" na Polanie Zgorzelisko.
POLSKIE TATRY - S.A. - 2017-07-27 - Zakopane (ma艂opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w-Kontakt tel. 602-601-157.- Czas pracy: poniedzia艂ek-pi膮tek 5:00-13:00
"RD BUCHHOLC" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-06-27 - Gniszewo (pomorskie)
przygotowywanie potraw wg. obowi膮zuj膮cego menu i przepis贸w, nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci i racjonalne gospodarowanie surowcem w restauracji, nadz贸r nad przestrzeganiem procedur obowi膮zuj膮cych w firmie, sporz膮dzanie inwentaryzacji miesi臋cznej, delegowanie zada艅 pracownikom kuchni, 艣cis艂a wsp贸艂praca z koordynatorem lokalu, nadz贸r nad utrzymywaniem czysto艣ci na stanowisku pracy, szkolenie nowo zatrudnionych pracownik贸w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Piaseczno (mazowieckie)
jw.
GHM HRACHYA GRIGORYAN - 2017-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie, przyrz膮dzanie, indyjskie i pakinsta艅skie jedzenia
kontakt przez PUP - 2019-01-08 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-01-07 - Pasym (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie stek贸w oraz innych posi艂k贸w mi臋snych (w tym na grilla) w restauracji.
BIG HORN STEAKHOUSE - 2019-02-26 - Norwegia (Norwegia)
Wymagany tytu艂 zawodowy kucharza, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania posi艂k贸w, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole. Mile widziane do艣wiadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortyment贸w diet, rozdzia艂 偶ywno艣ci na oddzia艂y szpitalne, dbanie o porz膮dek i 艂ad w miejscu pracy. Aplikacje zawieraj膮ce CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzaj膮ce kwalifikacje zawodowe oraz zgod臋 na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezb臋dnych do procesu rekrutacji mo偶na kierowa膰 poczt膮 elektorniczn膮 na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poni偶szej klauzuli: "Wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Pa艅stwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzib膮 w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezb臋dnych do procesu obecnej i przysz艂ych rekrutacji zgodnie z ustaw膮 z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ PA艃STWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-09-01 - Rybnik (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Wejsuny (warmi艅sko-mazurskie)
Kucharz
ZAK艁AD GASTRONOMICZNY "U GAJDY" - 2016-06-23 - Kolbuszowa Dolna (podkarpackie)
Sta偶 w firmie PROSPER. Program sta偶u do zapoznania w pokoju nr 39.
kontakt przez PUP - 2019-04-11 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Oferta dla os贸b powy偶ej 30 roku偶ycia, kobiet posiadaj膮cych niskie kwalifikacje. Gastronomia. Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w, deser贸w, obliczanie warto艣ci odzywczej, obr贸bka wstepna surowc贸w.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Pomoc w pracach kuchennych
kontakt przez PUP - 2018-11-06 - Koszalin (zachodniopomorskie)
- prace gospodarcze,- toaleta cia艂a podopiecznego,- przygotowywanie posi艂k贸w,- pomoc w sprawach urz臋dowych,- towarzyszenie podczas wizyt lekarskich,- podawanie lek贸w, zmiana bielizny i po艣cieli
Kujawsko-Pomorski Oddzia艂 Okr臋gowy Polskiego Czerwonego Krzy偶a - 2016-10-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
5ZERO1 Sp. z o.o. - 2018-12-12 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, d藕wiganie do 20 kg. Praca w godz. 6-18 w systemie r贸wnowa偶nym, r贸wnie偶 w weekendy.
Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej Sp. z o.o. Sp.k. - 2018-04-20 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw zimnych, gor膮cych
Jakub Grzybowski Invest - 2017-09-14 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, prace pomocnicze w kuchni.
Restauracja Oaza - 2016-02-08 - Che艂m 艢l膮ski (艣l膮skie)
przyj臋cie i obs艂uga go艣ci hotelowych, obs艂uga urz膮dze艅 biurowych i program贸w komputerowych, udzielanie informacji
A & R ROBERT WIERUCKI - 2016-06-14 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
- monitorowanie oraz ocena ryzyka zwi膮zanego z praniem pieni臋dzy (AML), to偶samo艣ci膮 klienta (KYC), Sankcjami oraz Korupcj膮- ocena danych dotycz膮cych to偶samo艣ci klienta oraz weryfikowanie ich z wymaganiami programu Identyfikacji Klienta UBS (CIP) oraz identyfikacja kluczowego ryzyka zwi膮zanego z praniem pieni臋dzy oraz z ewentualnymi niedoskona艂o艣ciami procesu- zbieranie, por贸wnywanie, analizowanie i raportowanie informacji na temat element贸w programu AML- monitorowanie transakcji klienta i raportowanie potencjalnej aktywno艣ci niezgodnej z prawem
kontakt przez PUP - 2018-12-07 - Zabierz贸w (ma艂opolskie)
Sprzeda偶, umiej臋tno艣膰 robienia wi膮zanek oraz bukiet贸w. Kontakt tel. 784 818 613
SKLEP WIELOBRAN呕OWY " KROKUS", Osiedle Nowiny, ul. Bia艂e Zag艂臋bie 2/3, Sitk贸wk - 2016-02-11 - Nowiny (艣wi臋tokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem
TIP-TOP Jacek Urbanowski- Elbl膮g - 2016-04-06 - Kretowiny (warmi艅sko-mazurskie)
Sporz膮dzanie potraw typu fast-food i kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Soko艂贸w Podlaski (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 DO SPRZEDA呕Y W LOKALACH GASTRONOMICZNYM PRACODAWCY;WYMAGANIA: DO艢WIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DA艃 WG RECEPTUR KUCHNI ORIENTALNEJ (CHI艃SKIEJ);
JAROS艁AW FIGIEL - 2018-04-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw.
Przedszkole nr 82 - 2016-11-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂贸w w 偶ywieniu zbiorowym
43 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w 艢wi臋toszowie - 2016-12-13 - 艢wi臋tosz贸w (dolno艣l膮skie)