KUCHARZ Tarnowskie G贸ry oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: gotowanie, przyrz膮dzanie, indyjskie i pakinsta艅skie jedzenia
Data publikacji: 2019-01-08
Lokalizacja: Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Tarnowskie G贸ry, powiat: tarnog贸rski, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
gotowanie, przyrz膮dzanie, indyjskie i pakinsta艅skie jedzenia
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 3聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Tarnowskie G贸ry
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: tarnog贸rski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 29.01.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 10)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - C1 - zaawansowany, w pi艣mie - C1 - zaawansowany
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: gotowanie indyjskie jedzenie
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tarnowskich G贸rach
Adres pracodawcy:
Towarowa 1, 42-600 Tarnowskie G贸ry, powiat: tarnog贸rski, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Wymagane skierowanie z PUP;
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: tarnog贸rski
Gmina pracodawcy: Tarnowskie G贸ry
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Tarnowskie G贸ry
Ulica pracodawcy: Towarowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tarnowskich G贸rach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.01.2019
Oferta pracy wa偶na do: 22.01.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.01.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 08.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Bogatynia (dolno艣l膮skie)
-
LESZEK SMOLI艃SKI ZRB i UTH PRZYBIERN脫WKO - 2018-04-05 - Trz臋sacz (zachodniopomorskie)
Kucharz/kucharka
EURO-HOTEL-RESTAURACJA J贸zef Korzeb - 2017-01-02 - Bia艂e B艂ota (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.praca w godz. 9-17
kontakt przez PUP - 2020-01-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w od surowca
"AGATA" US艁UGI GASTRONOMICZNE Agnieszka Wr贸blewska - 2019-01-29 - Koszar贸wka (podlaskie)
Samodzielne przygotowanie posi艂k贸w
PA艁AC MORT臉GI Sp. z o.o. - 2016-10-13 - Mort臋gi (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w godzinach 13.00-23.00, dwa dni pracy dwa dni wolnego. Proponowane wynagrodzenie 3000 z艂 brutto + premia
Catering Joker 2 - 2018-06-18 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
Dania obiadowe biriani, samusa; przygotowywanie posi艂k贸w; sprz膮tanie kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
wg umowy
kontakt przez PUP - 2019-05-28 - Miastko (pomorskie)
Kucharz - Szef kuchni w restauracji, przygotowywanie produkt贸w i ich obr贸bka, wsp贸艂praca, prztgotowywanie catring贸w, zarzadzanie kuchni.
Firma Handlowo-Us艂ugowa "Dar-Pol " - 2016-07-19 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
- Przygotowywanie da艅 z p贸艂produkt贸w.- Wynagrodzenie: 2500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do sze艣ciu miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-21:00 + soboty, niedziele - w system,ie r贸wnowa偶nym. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe min. 6 miesi臋cy. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋). Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (9:00-21:00) (Tel. 608-376-954) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Chorzowska 107, 40-101 Katowice) lub e-mail: s.krawczyk (at) sfinks.pl
Sylwester Krawczyk - 2016-06-15 - Katowice (艣l膮skie)
Pomoc przy budowie pomost贸w drewnianych.
GOSPODARSTWO RYBACKIE S艁AWA Sp. z o.o. - 2019-09-20 - S艂awa (lubuskie)
Wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych, drobiu, ryb, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych.
Greenchem Jakub Pastuszak - 2017-07-04 - Lubycza Kr贸lewska (lubelskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Orch贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw, dba艂o艣膰 o stany magazynowe, znajomo艣膰 receptur, przepis贸w na potrawy kuchni ukrai艅skiej i polskiej, przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej, pielmienie, zupy, barszcze itp.
MANSOR Monika Stala - 2018-07-18 - Z膮bki (mazowieckie)
Przygotowanie nieskomplikowanych da艅 w ma艂ej restauracji przy centrum kulturalno-rozrywkowym.
Fabrik e.V. - 2016-07-01 - Niemcy (Niemcy)
obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, przyrz膮dzanie da艅, dbanie o higien臋 w miejscu pracy, organizacja stanowiska pracy, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, sporz膮dzanie i przyjmowanie zam贸wie艅 towaru
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Miejska G贸rka (wielkopolskie)
-
O艣rodek Wypoczynkowy S.S.P. SUDOMIE Dzier偶awca Wies艂awa Komorowska - 2018-03-27 - Rybaki (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
PETRO GUM SERWIS Sp. z o.o. - 2017-08-21 - Otorowo (wielkopolskie)
Kucharz
WIELOBRAN呕OWE PRZEDSI臉BIORSTWO "WISPOL" S.C. TERESA WISZOWATA, ZBIGNIEW WISZOWATY - 2016-04-28 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie da艅 i potraw
D膮browski Zbigniew -PHU BLACK COFFEE - 2016-07-19 - Jaros艂aw (podkarpackie)
Przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej, znajomo艣膰 kuchni tureckiej,kebab.
kontakt przez PUP - 2019-01-21 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie produkt贸w i da艅 oraz ich wydawanie, utrzymywanie porz膮dku i czysto艣ci na stanowisku pracy. Istnieje mo偶liwo艣膰 przeszkolenia. Praca w Nisku.
PIZZERIA "ZIELONY M艁YN" Sylwester Szabat - 2018-03-22 - Nisko (podkarpackie)
przygotowanie miejsca pracy przed wydawaniem potraw przez kuchni臋obr贸bka wstepna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna)prace porz膮dkowe maj膮ce na celu utrzymanie kuchni w czysto艣ci
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
KUCHARZ/PIZZER
BAR "KUKURYKU" MICHA艁 KU殴MIK - 2019-03-12 - D臋bica (podkarpackie)
gotowanie potraw, szykowanie i wydawanie potraw, dbanie o czysto艣膰 kuchni oraz pomieszcze艅 kuchennych, szkolenie kulinarne, szkolenie BHP, szkolenie HACAP, przestrzeganie przepis贸w BHP i HACAP, obs艂uga go艣ci, catering
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Gryf贸w 艢l膮ski (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie potraw-znajomo艣膰 kuchni wschodniej i ukrai艅skiej.
US艁UGI TURYSTYCZNE "MIESZKO" S.C. - 2016-02-25 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
1. Przyrz膮dzanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cym jad艂ospisem i wed艂ug podstawowych zasad technologii.2. Przestrzeganie zachowania obowi膮zuj膮cej w tym zakresie higieny produkcji i wydawania potraw oraz instruowanie w tym zakresie pozosta艂ych pracownik贸w.3. Dopilnowanie, aby przydzielone produkty zosta艂y zu偶yte do zaplanowanych posi艂k贸w i by艂y wykorzystane zgodnie z zasadami 偶ywienia.4. Organizacja wydawania potraw oraz udzia艂 w ich porcjowaniu, zgodnie z obowi膮zuj膮cymi w tym zakresie normami fizjologicznymi.
Zak艂ad Aktywno艣ci Zawodowej - 2018-12-17 - Sztum (pomorskie)
Sporz膮dzanie potraw kuchni wschodniej i ukrai艅skiej z wyrob贸w gotowych i p贸艂fabrykat贸w.
"MAR-ROM" Marian Janiszek i wsp贸lnicy - 2016-10-11 - Gielni贸w (mazowieckie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych oraz w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w gastronomicznych
DOMIN AGNIESZKA - 2019-12-05 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)