KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ K/M
Wynagrodzenie: od 2 900 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.praca w godz. 9-17
Data publikacji: 2020-01-13
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.praca w godz. 9-17
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 900 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.01.2020
Data zakończenia pracy: 09.01.2023
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
wietnamski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kuchnia wietnamska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe; 6 miesięcy doświadczenia zawodowego w pracy w kuchni wietnamskiej; komunikatywna znajomość języka wietnamskiego. Obowiązki: przygotowywanie dan z zakresu kuchni wietnamskiej. Możliwość wyżywienia i zakwaterowania.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 13.01.2020
Oferta pracy ważna do: 24.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 13.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 13.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b068ff5d5386db294321d9c138c948f9
Podobne oferty pracy
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie,suszenie i polerowanie naczyń
HDA WORK Sp. z o.o. Spółka Komandytowa - 2018-11-22 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie posiłków, pizzy, obsługa grila
MS FORTUNA POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-11 - Konin (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, planowanie produkcji, udoskonalanie menu, kreowanie nowych pomysłów, kompozycji i potraw
"EKO-INSTAL" EWA CZAPLA Hurtownia Elektryczna - 2017-08-22 - Opole Lubelskie (lubelskie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni wietnamskiejMiejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul. Zachodnia;Praca w godzinach 10:00-21:00;Nie mniej niz 70 h/ miesiąc;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Laszki (podkarpackie)
przygotowanie posiłków - mała gastronomia
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Trzebinia (małopolskie)
przygotowywanie potraw
"ROMANTICA" Marta Sroka - 2020-10-01 - Chojnice (pomorskie)
przygotowywanie posiłków,
UZDROWISKA KŁODZKIE SPÓŁKA AKCYJNA-GRUPA PGU - 2017-11-10 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
1. Nauka przepisów BHP.2. Przygotowywanie sałatek, surówek.3. Pieczenie mięsa.4. Sporządzanie ciasta do pizzy.5. Pieczenie frytek, cząstek ziemniaczanych.6. Rozkładanie składników na pizzy.7. Polewanie sosów, napełnianie sosów.8. Sporządzanie kebabów, hamburgerów.9. Sprzątanie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Miechucino (pomorskie)
Przygotowanie posiłków sushi
kontakt przez PUP - 2020-10-21 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie,sprawdzanie i dekretowanie dowodów księgowych. - Numerowanie dowodów księgowych.- Sprawdzanie list wypłat świadczeń dla bezrobotnych pod względem kompletności opisów,pieczątek i podpisów. - Wpinanie dokumentów księgowych i list wypłat świadczeń dla bezrobotnych. - Opisywanie teczek. - Sporządzanie zestawień miesięcznych list wypłat zasiłków.- Przygotowywanie dokumentów do archiwizacji.- Inne prace zlecone. Staż w godzinach: 7.30-15.30ALG.
kontakt przez PUP - 2020-07-06 - Płock (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
NENUFAR CLUB Sp. z o.o. - 2017-06-01 - Kościan (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
ZESPÓŁ HOTELARSKO GASTRONOMICZNY "PIAST" DANUTA MAZGAJ - 2018-01-31 - Nysa (opolskie)
prowadzenie zajęć fitness.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2016-06-14 - Piekarzew (wielkopolskie)
obsługa kuchni - Restauracja Sphinx
INVERSO Marcin Nadolny - 2016-05-25 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw
Pstrąg Alina Karkut - 2017-04-24 - Żyrzyn (lubelskie)
sporządzanie posiłków
Przedsiębiorstwo Turystyczno Hotelarskie "M i A" s.c. - 2018-03-08 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowanie surówek do produkcji potrwa (zupy, surówki, dania jarskie, mięśnie), obsługa urządzeń gastronomicznych, gotowanie potraw, eksponowanie posiłków, wydawanie przygotowanych potraw, przestrzeganie zasad i przepisów BHP.
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Tarnów (małopolskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków
PA-PUU PATRYK KRUSZYŃSKI - 2018-04-06 - Lubin (dolnośląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju posiłków, deserów, umiejętność dekorowania i porcjowania posiłków im deserów, dbanie o czystość na stanowisku pracy.WYMAGANIA:wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne pożądane,mile widziane doświadczenie zawodowe.Wynagrodzenie brutto 2.250 zł + premiaKONTAKT Z PRACODAWCĄ: tel. 506717079
Monika MAGDA , Sklep Spożywczo Przemysłowy , Zajazd „DUKAT” - 2019-08-28 - Koniaczów (podkarpackie)
Samodzielny kucharz
Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala - 2016-04-06 - Krzyszkowice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaplanowanymi przez dietetyka jadłospisami, dbanie o jakość i walory smakowe, temperaturę i estatykę. Kontrolowanie jakości surowców oraz warunków ich przechowywania.Praca w godz. 6-14, 13-21, również w soboty i niedziele, na umowe o prace na czas nieokreślony. Praca w jednej z kuchni szpitalnej w Kołobrzegu: ul. Ściegiennego 1, ul. Łopuskiego 31-33, ul. Rafińskiego 3, ul. Rafińskiego 7.
Food Investment S. A. (Sanatorium Uzdrowiskowe MUSZELKA / Sanatorium Uzdrowiskowe SŁONECZKO / Ośrodek Willa Fortuna) - 2016-03-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie bufetów i dań z karty
B5 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-24 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWANIE I GOTOWANIE DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWANIA I GOTOWANIA DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ, PRACA W GODZINACH 12.00-16.00, PRACA RÓWNIEŻ W WOLNE DNI
kontakt przez PUP - 2019-08-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY - 2018-02-20 - Ustka (pomorskie)
Przygotowanie posiłków codziennych i okolicznościowych
HOTEL MIRJAN KONRAD OLSZEWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-07-10 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Wprowadzanie danych do komputera, uruchamianie i nadzorowanie plotera frezującego, szlifowanie wyfrezowanych arkuszy, sklejanie arkuszy.
kontakt przez OHP - 2016-03-03 - Chorzów (śląskie)
* pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;*ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych;*obróbka wstępna surowców;*sporzadzanie potraw, dekorowanie;
kontakt przez PUP - 2019-01-21 - Sokółka (podlaskie)