KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy Food Investment S. A. (Sanatorium Uzdrowiskowe MUSZELKA / Sanatorium Uzdrowiskowe SŁONECZKO / Ośrodek Willa Fortuna)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaplanowanymi przez dietetyka jadłospisami, dbanie o jakość i walory smakowe, temperaturę i estatykę. Kontrolowanie jakości surowców oraz warunków ich przechowywania.Praca w godz. 6-14, 13-21, również w soboty i niedziele, na umowe o prace na czas nieokreślony. Praca w jednej z kuchni szpitalnej w Kołobrzegu: ul. Ściegiennego 1, ul. Łopuskiego 31-33, ul. Rafińskiego 3, ul. Rafińskiego 7.
Data publikacji: 2016-03-09
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Food Investment S. A. (Sanatorium Uzdrowiskowe MUSZELKA / Sanatorium Uzdrowiskowe SŁONECZKO / Ośrodek Willa Fortuna)
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:78-100 Kołobrzeg 2, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaplanowanymi przez dietetyka jadłospisami, dbanie o jakość i walory smakowe, temperaturę i estatykę. Kontrolowanie jakości surowców oraz warunków ich przechowywania.Praca w godz. 6-14, 13-21, również w soboty i niedziele, na umowe o prace na czas nieokreślony. Praca w jednej z kuchni szpitalnej w Kołobrzegu: ul. Ściegiennego 1, ul. Łopuskiego 31-33, ul. Rafińskiego 3, ul. Rafińskiego 7.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.03.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka zdrowia
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: zaangażowanie
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność organizacji pracy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dyspozycyjność
Nazwa pracodawcy:
Food Investment S. A. (Sanatorium Uzdrowiskowe MUSZELKA / Sanatorium Uzdrowiskowe SŁONECZKO / Ośrodek Willa Fortuna)
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, inny - osobisty możliwy po telefonicznym
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Profil działalności pracodawcy:
działalność catteringowa w sanatorium uzdrowiskowym Słoneczko (ul. Rafińskiego 7) i sanatorium uzdrowiskowym Muszelka (ul. Słowackiego 6-8) oraz Ośrodku Sanatoryjno-Leczniczym Willa Fortuna (ul. Rafińskiego 3)
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.03.2016
Oferta pracy ważna do: 08.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 09.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 09.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca na kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłopisem oraz estetyczne ich wydawanie konsumentom, dbanie o jakość i ilość przygotowanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych/ 14 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2016-05-13 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie i podawnie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morzaa, warzyw i innych. Umowa o pracę na czas określony.Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań ciepłych takich jak pierogi, naleśniki, gołąbki, farsze, wyroby mączne oraz zupypraca na umowę na czas określony poprzedzona 3 miesięcznym okresem próbnym, praca jednozmianowaoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków wraz z obsługą klienta, kuchnia orientalna
kontakt przez PUP - 2019-06-17 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
jw.
Zespół Małych Form Opieki i Wychowania "Chata" - 2018-06-06 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie potraw wg tradycyjnych przepisów chińskich, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni restauracji.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Aga Hotel Czardasz Andrzej Melkowski - 2017-11-10 - Płock (mazowieckie)
zgodnie z charakterystyką pracy
PHU "Stelma" Maciej Staniszewski - 2018-08-17 - Pleszew (wielkopolskie)
samodzielne gotowanie
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Kraków (małopolskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-03-06 - Kielce (świętokrzyskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-04-09 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Zarządzanie kuchnią i organizacja pracy własnej i zespołu, dbanie o najwyższą jakość produktów oraz zapewnienie prawidłowych warunków ich przechowywania, przygotowywanie dań z menu restauracji (serwującej dania z krajów Europy Wschodniej) zgodnie z przyjętymi w Restauracji standardami i przepisami określonymi w menu, praca nad nowymi daniami w menu, nadzór nad jakością zamówionej żywności, podawanie potraw w jak najbardziej atrakcyjnej i wyszukanej formie, terminowe zgłaszanie zapotrzebowania składników do dań.Umowa zlecenie (ZUS), 40 godz. tygodniowo/160 godz. miesięcznie.
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
- przygotowanie zmiany dziennej,- wydawanie śniadań,- przygotowanie dań obiadowych, deserów, przystawek,- dbałość o czystość stanowiska pracy
PODGRODZIE KACZMAREK I WSPÓLNICY SPÓŁKA JAWNA - 2018-06-19 - Przydatki Gołaszewskie (kujawsko-pomorskie)
szef do robienia kebabów, pomoc przy przygotowaniu kebabów, praca w godz. 10:00-14:00/16:00-20:00
BABA Kebab & Fastfood Arif Abdur RAHMAN - 2018-12-05 - Opole (opolskie)
przygotowanie, dekorowanie, wydawanie potraw, dbanie o czystość w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Prace porządkowe na terenie gminy Banie Mazurskie
kontakt przez PUP - 2019-04-01 - Banie Mazurskie (warmińsko-mazurskie)
realizacja spotkań umówionych przez dział Call Center
PROGRESS ACTIVE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-05 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
CMT Małgorzata Talarek, Marcin Cyc spółka cywilna - 2018-02-06 - Zamość (lubelskie)
sporządzanie faktur i dokumentacji celnej,nadzór nad przyjmowaniem i wydawaniem materiałów z magazynu
Zakład Przemysłu Odzieżowego "CORA-TEX" S.A. w Krasnymstawie - 2016-11-10 - Krasnystaw (lubelskie)
Zarzadzanie zespołem handlowym ,realizacja planu sprzedaży , sporzadzanie i analiza raportów,weryfikacja planu sprzedaży ,branża samochodowa , Umowa o prace na czas określony , praca na pelny etat ,miejsce wykonywania pracy : Wrocław,ul:Boya-Żeleńskiego 55.Kontakt kandydatów z pracodawcą telefonicxzny . Oferta pracy dostepna w sali E.
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Wrocław (dolnośląskie)
OFERTA PRACY Z PROGRAMU ZATRUDNIENIE OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA. Obróbka wstępna warzyw, owoców, mięsa oraz ryb. Pomoc w przygotowywaniu dań mięsnych, rybnych oraz deserów. Miejsce pracy: Bufet Pracowniczy, ul Grunwaldzka 108, Rumia.
Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa ABRO - 2017-03-07 - Rumia (pomorskie)
Sporządzanie dań z karty menu dla klientów obcojęzycznych w tym zdecydowanej większości dla Ukraińców, ściąganie ze stron internetowych menu ukraińskiego
PALACE SP. CYWILNA - 2017-02-22 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, przestrzeganie zasad BHP w kuchni.
e-worldworks - 2016-11-04 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowanie dań a'la la carte + uczestniczenie w tworzeniu karty menu
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Warszawa (mazowieckie)
wykonywanie różnego rodzaju potraw ( samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni) w oparciu o sprawdzone receptury, porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych, dbanie o czystość w miejscu pracy, dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.
MALINOWA GROUP Justyna Krzymińska - 2019-03-15 - Ruda Śląska (śląskie)
gotowanie, prowadzenie kuchni, dbanie o porządek
RENATA TADLA Klubokawiarnia NA KOLE - 2017-05-31 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Praca w restauracji, gotowanie, przygotowywanie posiłków obiadowych, deserów i innych produktów spożywczych.
"ANMANTARI" Anna Nurzyńska - 2019-03-21 - Wejherowo (pomorskie)
Gotowanie obiadów, wstępne przygotowanie śniadań i kolacji dla 73 mieszkanek domu pomocy społecznej. Praca w godz.: 6:00-14:00. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 782 766 616 - siostra Beata Olech, 71 328 19 49 - Anna Bock lub osobisty.
Dom Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek MNP - 2018-02-05 - Wrocław (dolnośląskie)
WYMAGANIA: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICVZNYCH, DOŚWIADCZENEI NA PODOBNYM STANOWISKU
CENTRUM USŁUG IMPREZOWO BANKIETOWYCH ZBIGNIEW TADEUSZ MAŃKOWSKI - 2016-07-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)