KUCHARZ ZE SPECJALNOŚCIĄ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ Pobierowo oferta pracy PALACE SP. CYWILNA
Stanowisko: KUCHARZ ZE SPECJALNOŚCIĄ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie dań z karty menu dla klientów obcojęzycznych w tym zdecydowanej większości dla Ukraińców, ściąganie ze stron internetowych menu ukraińskiego
Data publikacji: 2017-02-22
Lokalizacja: Pobierowo (zachodniopomorskie)
Pracodawca: PALACE SP. CYWILNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grunwaldzka 97, 72-346 Pobierowo, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie dań z karty menu dla klientów obcojęzycznych w tym zdecydowanej większości dla Ukraińców, ściąganie ze stron internetowych menu ukraińskiego
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ZE SPECJALNOŚCIĄ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pobierowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rewal
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2017
Data zakończenia pracy: 28.02.2018
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukraiński, w mowie - biegły, w piśmie - biegły
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
UMIEJĘTNOŚĆ SPORZĄDZANIA DAŃ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie ogólnokształcące
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: PALACE SP. CYWILNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
Grunwaldzka 97, 72-346 Pobierowo, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Rewal
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pobierowo
Ulica pracodawcy: Grunwaldzka
Numer budynku pracodawcy: 97
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 01.03.2017
Oferta pracy ważna do: 31.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 01.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 22.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Robienie zakupów, gotowanie, przygotowanie produktów do gotowania, ogólne dbanie o czystość, przyjmowanie towaru itp. (stołowka zakładowa). Praca na jedną zmianę w godz.: 6:00-14:00. Pracodawca zapewnia wyżywienie (śniadanie i obiad). Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 602 125 610, osobisty.
BETI - FOOD BEATA AL-RABOEE - 2017-09-11 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie posiłów , sniadania, obiady- wydawanie posiów-zarządzanie stołówką
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Gołuszowice (opolskie)
kontrola jakości przebiegu procesu produkcji, wykonywanie badań mikrobiologicznych, fizykochemicznych, organoleptycznych surowców, półproduktów, wyrobów gotowych, raportowanie wyników analiz i kontroli; wykształcenie min.średnie kierunkowe: technologia zywności, mikrobiologia, chemia
WYTWÓRNIA PASZ BŁOTNICA SP. Z O.O. - JAWORZE (BŁOTNICA STRZELECKA) - 2016-01-05 - Błotnica Strzelecka (opolskie)
jw.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ IM.ŚW.FRANCISZKA SALEZEGO W WARSZAWIE - 2017-10-11 - Warszawa (mazowieckie)
Lepienie uszek, pierogów.
Klub "PARADA" Alicja Perońska - 2017-10-25 - Legnica (dolnośląskie)
wg zawodu
Amadeus Hotel Krzysztof A. Olszowy - 2017-02-15 - Zielona Góra (lubuskie)
praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe "ELRO" Elżbieta Pufal - 2016-04-25 - Malbork (pomorskie)
- przygotowywanie i serwowanie posiłków,- dbanie o porządek w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2018-03-29 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
koordynacja działań związanych z wprowadzeniem na rynek produktu/produktów, realizacja strategii marketingowej we współpracy z działem marketingu i PR oraz działem produkcji. A także współpracuje z zewnętrznymi partnerami firmy w ramach prowadzonych projektów, prowadzi badania marketingowe i szkolenia produktowe.
SORAIKHANA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-10 - Gdańsk (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Warszawa (mazowieckie)
praca na kuchni, przygotowywanie śniadań, obiadów, kanapek, catering
Fundacja "WELES" - 2018-05-07 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie potraw do obiadów szkolnych
Przedsiębiorstwo Handlowo-Produkcyjno-Gastronomiczne Halina Bujacz - 2017-08-01 - Rędziny (śląskie)
przygotowanie potraw-gotowanie i smażenie, grilowanie mięsa, smażenie frytek, wypiek pizzy.
kontakt przez PUP - 2015-11-04 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Produkcja pizzy
ROBERT NAZIEMIEC - 2017-03-01 - Kraków (małopolskie)
Zgodne ze stanowiskiem
PHUP ROLMASZ Sp z o.o. - 2016-09-19 - Słupsk (pomorskie)
Wykształcenie zawodowe. Zakres obowiązków: praca na kuchni i zmywaku oraz hotelu. W zależności od posiadanych kwalifikacji możliwość objęcia stanowiska szefa kuchni. Po okresie próbnym możliwość zatrudnienia na umowę o pracę. Praca między godzyną 13:00 - 22:00. Praca również w Czerwionce. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
RESTAURACJA - HOTEL BIAŁY DOM II WOJCIECH SWOBODA - 2017-05-26 - Rybnik (śląskie)
Wymagania: wykształcenie wyższe- surdopedagogika, doświadczenie bez znaczeniaZakres obowiazków: zajęcia rewalidacyjne
Publiczne Przedszkole w Sulmierzycach - 2018-03-15 - Sulmierzyce (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków gorących (obiadów) w ramach cateringu.
FT Sp. z o.o. - 2016-04-15 - Celestynów (mazowieckie)
Przygotowanie i realizacja zamówień, obsługa Gości restauracji
kontakt przez OHP - 2016-04-11 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Pogwizdów (śląskie)
kuchnia grecka i włoska
Tawerna "U GREKA "- Grzegorz Rzymski - 2016-09-19 - Białystok (podlaskie)
gotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Wierzbiny (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw wg. receptur, sprzedaż, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Chrzanów (małopolskie)
PRACA JAKO OPERATOR DŹWIGU SAMOCHODOWEGO
" TRANS-MAR " WACHNIK MARIOLA - 2017-08-07 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków wg ustalonych receptur, stosowanie różnorodnych technik kulinarnych. Praca w godz. 6-14.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Warszawa (mazowieckie)
Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego,obsługa stanowiska mięso i wędliny,zarządzanie towarem,dbanie o czystość,prawidłowa obsługa klienta zgodnie z zasadami firmy.
DINO POLS KA SA - 2016-03-15 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)