KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w wg ustalonych receptur, stosowanie r贸偶norodnych technik kulinarnych. Praca w godz. 6-14.
Data publikacji: 2017-08-04
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w wg ustalonych receptur, stosowanie r贸偶norodnych technik kulinarnych. Praca w godz. 6-14.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽300 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: aktualna ksi膮偶eczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, sta偶 pracy: 3 lata jako kucharz, podstawy dietetyki, znajomo艣膰 r贸偶norodnej obr贸bki kulinarnej, obs艂uga maszyn produkcyjnych, pieca konwekcyjnego i szybkosch艂adzarki, aktualna ksi膮偶eczka sanepidowska,znajomo艣膰 problematyki 偶ywienia zbiorowego
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: RP.411-140/14
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.08.2017
Oferta pracy wa偶na do: 28.08.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.08.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem pracy
Pizzeria Gringos - 2015-11-13 - Ustka (pomorskie)
Praca pon-ptek, jedna zmiana w godz. 12-22 (r贸wnowa偶ny czas pracy)
kontakt przez PUP - 2017-07-05 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw
ARKADIUSZ JANCZAREK - 2018-04-09 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
Obs艂uga kasy fiskalnej i terminala p艂atniczego , obs艂uga stanowiska mi臋so i w臋dliny, zarz膮dzanie towarem , dbanie o czysto艣膰, prawid艂owa obs艂uga klienta zgodnie z zasadami firmy.
DINO POLSKA SA - 2016-10-21 - Busko-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej, praca w dni powszednie, zmiany od 12-14h
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Zakopane (ma艂opolskie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe b膮d偶 艣rednie zawodowe. Mo偶liwo艣膰 przyuczenia. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
LAZAR JOLANTA CATERING - 2017-06-05 - Pstr膮偶na (艣l膮skie)
wg.stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Z艂ot贸w (wielkopolskie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni wietnamskiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2016-06-14 - Zgierz (艂贸dzkie)
sporz膮dzanie potraw zgodnie z recepturami
Andrzej Erdmann Robert Erdmann "WAR" Sp. Jawna Chojna - 2016-04-28 - Chojna (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
Asystent do spraw ksi臋gowo艣ci.
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅, dba艂o艣膰 o porz膮dek na stanowisku pracy.
kontakt przez OHP - 2016-02-11 - Pszcz贸艂ki (pomorskie)
- Przygotowywanie da艅 oraz kababu w tradycyjny turecki spos贸b wed艂ug tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony na 3 lata. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedzia艂ku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, pi膮tki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca r贸wnie偶 w 艣wi臋ta: 10:00-24:00 (praca r贸wnie偶 w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne. Wymagana znajomo艣膰 oryginalnych receptur da艅 tureckich. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 tureckich w oryginalny turecki spos贸b. Wymagana umiej臋tno艣膰 formowania KEBABA z mi臋sa surowego.
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w,
kontakt przez OHP - 2016-09-02 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
-
POWOZOWNIA KRZYSZTOF SROCZY艃SKI Wolsztyn - 2016-08-17 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Planowanie jad艂ospisu, przygotowanie listy produkt贸w zam贸wie艅, gotowanie potraw, planowanie potraw bemarowych. Umowa na czas okre艣lony, dwie zmiany, r贸wnow膮偶ny system pracy, praca tak偶e w weekendy.
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
gotowanie, wydawanie posi艂k贸w
Lunch Bar Esencja - 2016-03-31 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Praca w zawodzie kucharza w bistro akademickim
FUNDACJA ZESPO艁U PIE艢NI I TA艃CA "KRAKUS" - 2016-06-10 - Krak贸w (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYSJKIEJ I BENGALSKIEJ WED艁UG TRADYCYJNYCH RECEPTUR. UK艁ADANIE MENU, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 ZAGRANIC臉. DBANIE O PORZ膭DEK I HIGIEN臉 W MIEJSCU PRACY.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Piaseczno (mazowieckie)
- Przygotowywanie, kr臋cenie SUSHI. Kontakt z klientem. Zamawianie i przyjmowanie towaru. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie ca艂ej Polski w r贸偶nych punktach gastronomicznych wed艂ug potrzeb: Krak贸w, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec, Bytom.- Wynagrodzenie: 1050 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00, 10:00-20:00. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 kr臋cenia SUSHI minimum 2 lata. Aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno epidemiologicznych. Komunikatywno艣膰..
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Katowice (艣l膮skie)
Wyr贸b pizzy, przygotowywanie posi艂k贸w. Wymagane do艣wiadczenie w zawodzie min. 3 miesi膮ce. Tel. 725 192 361 呕aneta Matkowska
Matkowska 呕aneta BISTRO GOOD TIME - 2017-12-11 - Krzeszyce (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
-monta偶 szaf elektrycznych oraz urz膮dze艅 automatyki przemys艂owej w oparciu o dokumentacj臋 techniczn膮-monta偶 tras kablowych instalacji elektrycznych NN-monta偶 element贸w pneumatyki przemys艂owej na miejscu oraz poza siedzib膮 firmy (delegacje)Praca od poniedzia艂ku do pi膮tku 7:00-15:00, umowa na okres pr贸bny na 3 m-ce.
KOOPERACJA "POLKO" Sp. z o.o. - 2017-03-17 - Miko艂贸w (艣l膮skie)
Pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Szamotu艂y (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I NAPOJ脫W KUCHNI INDYJSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE LUB 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POTRAW I NAPOJ脫W KUCHNI INDYJSKIEJ, MINIMUM 2 LATA DO艢WIADCZENIA W PRACY NA STANOWISKU KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
KATHMANDU SP脫艁KA CYWILNA JOLANTA GRABARZ ILONA GRABARZ - 2015-11-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw, utrzymanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy, dbanie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅
kontakt przez PUP - 2018-01-02 - Chomi膮偶a Szlachecka (kujawsko-pomorskie)