KUCHARZ Złotów oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: wg.stanowiska pracy
Data publikacji: 2016-03-30
Lokalizacja: Złotów (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Złotów, powiat: złotowski, woj: wielkopolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg.stanowiska pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Złotów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: złotowski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętności:gotowanie, komunikatywność, umiejętność pracy w zespole,czystość
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Złotowie
Adres pracodawcy:
Kolejowa 11, 77-400 Złotów, powiat: złotowski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracodawcy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: złotowski
Gmina pracodawcy: Złotów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Złotów
Adres strony pracodawcy: kUBIŃSKA WEW.43
Ulica pracodawcy: Kolejowa
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Złotowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.03.2016
Oferta pracy ważna do: 29.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 30.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 30.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw i wyrobów cukierniczych dla gościa indywidualnego i zbiorowego, dbanie o stanowisko pracy.
PPHU MANHATAN Elżbieta Kądziela - 2017-02-28 - Zygry (łódzkie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Kamienica (małopolskie)
murarz (budowy na terenie kraju)
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "POL-REM" Sp. z o.o. - 2017-05-22 - Myszków (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
FIRMA HANDLOWA WACHOWIAK MACIEJ - 2018-07-18 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, arabskiej, znajomość przypraw, smaków orientalnych
MONIKA-ARKADIUSZ BEKALARCZYK - 2016-02-02 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Sanok (podkarpackie)
Sporzadzaniei przygotowywanie potraw i dań na bufet z zakresu kuchni azjatyckiej,włoskiej,greckiej,hiszpańskiej,polskiej,rosyjskiej i ukrainskiej,przyrzadzanie potraw na zamówienie w resteuracji hotelowej,wykonywanie prac porzadkowych.
DOM INWEST T i E Japtok Spółka Jawna - 2017-07-04 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowanie posiłków i dań a la carte w hotelu InterCity w Dreźnie
InterCity Hotel Recruitment - 2017-06-22 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie obiadów, bankietów, dbałość o kuchnię
Hotel RENUSZ Danuta Renusz, ul. Nadwiślańska 56, 80- 680 Gdańsk - 2017-04-05 - Gdańsk (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie dań zgodnie z ustalonymi procedurami. Tworzenie nowego menu. Dbalość o jakość i estetykę potraw. Przestrzeganie zasad BHP. Kontrola właściwego wykorzystania produktów. Odpowiedzialność za wydawane posilki. Serwowanie pizzy na sali.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Starogard Gdański (pomorskie)
sprzedaż artykułów spożywczych, obsługa kasy fiskalnej oraz terminala płatniczego
P.H.U. Frezja Krysiak Sylwia - 2017-01-09 - Świnice Warckie-Kolonia (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Kraśnik (lubelskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
"Chata Góralska" Beata Pancerz-Olchawska - 2017-05-24 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Wykonywanie obowiązków szefa zespołu – przygotowywanie potraw z tradycyjnej europejskiej kuchni, wspomaganie szefa kuchni, pomoc w kreowaniu menu restauracji
Turtagrø Hotel A/S - 2015-12-15 - Norwegia (Norwegia)
rozkładanie leków, prowadzenie dokumentacji medycznej, opieka pilęgniarska osób starszych,
APARTAMENTY SENIORPLUS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-23 - Zbrosławice (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy; pierwszy kontakt telefoniczny, celem umówienia się na spotkanie z pracodawcą
Zakład Produkcyjno- Usługowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2016-04-05 - Słupsk (pomorskie)
ręczne krojenie kebaba, przygotowywanie potraw różnego rodzaju kuchni tureckiej, sporządzanie surówek
OKSUZ Sp. z o.o. - 2018-05-15 - Głogów (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJWYMAGANIA;WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, DOSWIADCZENIE W ZAWODZIE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNOEPIDEMIOLOGICZNYCH, STAŻ PRACY MIN 1 ROK,
BAR U KRECIKA MACIEJ PAWLAK - 2016-09-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wykańczanie produkcji - obcinanie nitek
K&H INTERNATIONAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-03 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie posiłków dla pacjentów szpitala, pomoc w wydaniu posiłków pacjentom szpitala
Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Kazimierzy Wielkiej - 2017-12-06 - Kazimierza Wielka (świętokrzyskie)
Praca w kuchni hotelowej polegająca na przygotowywaniu dań dla klientów indywidualnych i grupowych.
"MARCELIN MANAGEMENT" SP. Z O.O. - 2016-05-25 - Wronki (wielkopolskie)
Obróbka wstępna mięsa i warzyw.Przygotowywanie gotowych potraw orientalnych, wydawanie gotowych potraw, zamawianie produktów, dbanie o ład i porządek na sanowisku pracy, przestrzeganie zasad HACAP.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Kolonia Poczesna (śląskie)
jw.
CS Szkolenie i Doradztwo Sp. z o.o. - 2016-09-05 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
HOTEL LIDIA sp. z o.o. sp. k. - 2016-07-05 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków z karty, przygotowywanie dań z owoców morza oraz wykonywanie wszelkich czynności związanych z przyrządzaniem potraw
kontakt przez OHP - 2018-06-15 - Norwegia (Norwegia)
Przygotowywanie posiłków, w tym zup, mięs.
Dussmann Polska Sp. z o.o. - 2016-07-27 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygowywanie i wydawanie posiłkówWysokość wynagrodzenia wzrośnie po okresie próbnym. Kontakt osobisty w godz. 10.00-22.00 lub telefoniczny w godz. 10.00-20.00
BAR RESTAURACYJNY KOLIBER MARIA KMITA - 2016-05-18 - Załuski (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawane posiłków
Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "WODNIK" Wiesław Śliwka - 2017-03-20 - Firlej (lubelskie)