KUCHARZ Firlej oferta pracy Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "WODNIK" Wiesław Śliwka
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawane posiłków
Data publikacji: 2017-03-20
Lokalizacja: Firlej (lubelskie)
Pracodawca: Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "WODNIK" Wiesław Śliwka
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wczasowa 2, 21-136 Firlej, powiat: lubartowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawane posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Firlej
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubartowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Firlej
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Nazwa pracodawcy:
Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "WODNIK" Wiesław Śliwka
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubartowie
Adres pracodawcy:
Wczasowa 2, 21-136 Firlej, powiat: lubartowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt telefoniczny bezpośrednio do pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: lubartowski
Gmina pracodawcy: Firlej
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Firlej
Ulica pracodawcy: Wczasowa
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy: Ośrodek wypoczynkowy
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubartowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.03.2017
Oferta pracy ważna do: 31.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 21.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków dla osób starszych
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Kościeliska (opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni arabskiej.
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
prace przy szlifowaniu i spawaniu elementów metalowych
Warmińskie Przedsiębiorstwo Budowlane PREFABET Sp. z o.o. - 2016-10-17 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie surowców do obróbki cieplnej,kontrolowanie jakości i przydatności kulinarnej surowców,przygotowanie potraw i deserów na przyjęcia okolicznościowe,przestrzeganie norm wagi,przygotowanie i obsługa cateringu,gastronomiczny rozbiór mięsa,zabezpoeczanie surowców,półproduktów i wyrobów gotowych przed zapsuciem
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw: kurczak curry, chilly chicken, chicken tikka, buffallo wings.
NAMASTE SYJO CHELEKKADAN VARGHESE - 2018-05-04 - Pińczów (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWAYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Wałcz (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków
Kombinat Rolny Kietrz Sp. z o.o. - 2017-12-07 - Regietów (małopolskie)
przygotowywanie dań, współpraca z wietnamskimi kontrahentami
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Jabłonowo (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-15 na stołówce szolnej w Szkole Podstawowej nr 6 w Kołobrzegu.
PPHU "Juranek" Eugeniusz Juranek - 2016-08-17 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Prowadzenie prac kuchennych, gotowanie dań kuchni azjatyckiej, sprzątanie kuchni i zaplecza kuchennego, mycie garnków i sprzątanie sprzętu kuchennego.Pracaw godz. 13-21
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Wrocław (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowywaniu, podawaniu potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni indyjskiej i bengalskiej. Umowa o pracę na czas określony. Miejsce wykonywania pracy: ul. Stanisława Wyspiańskiego 17C, 82-300 Elbląg. Wymiar czasu pracy - 1/2 etatu. Liczna godzin tygodniowo - 20 godzin. Pokrycie kosztów zakwaterowania i dojazdu przez pracodawcę. Okres zatrudnienia 3 lata. Miejsce pracy ul. Odrodzenia 25 lub ul. Wyspieńskiego 17 C
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Adam Borowczak Tynki-Pomorskie - 2017-09-01 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw-kuchnia Polska
KOSTA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-21 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie posiłków- kuchnia staropolska, smarzenie, pieczenie i gotowanie ryb, przetwórstwo mięsnę, garmażerka
P.P.H.U "SKOWRONEK" Grzegorz Skowronek - 2017-01-24 - Bielawa (dolnośląskie)
- murowanie- tynkowanie- pokrycia dachowe- malowanie
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Wieprz (śląskie)
Montaż mebli, praca na wyjazdach zagranicznych, praca do godz. 16.00, delegacje trzy tygodniowe
MWH Meble Sp. z o.o. & co. Sp. K. - 2016-08-02 - Brody (małopolskie)
przygotowanie posiłków techniką sous-vide, gotowanie z elementami kuchni molekularnej, znajomość kuchni ukraińskiej, nowoczesnej, cukiernictwo nowoczesne z wykorzystaniem tekstur
Eskada Sp. z o.o. Hotel Kolorowa - 2016-04-05 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w firmie cateringowej
PIO CATERING Stępień Piotr - 2018-08-08 - Skawina (małopolskie)
Prace fizyczne związane z przygotowaniem instalacji elektrycznych. Układanie tras kablowych i kabli. PRACA W SYSTEMIE 2 TYGODNIOWYM NA TERENIE POLSKI-Sb i Nd wolne (Pracodawca zapewnia dojazd, objady i hotel.)
RJ-PLUS Jarosław Żołądek - 2016-06-23 - Karczew (mazowieckie)
Zarządzanie kuchnią i organizacja pracy własnej i zespołu, dbanie o najwyższą jakość produktów oraz zapewnienie prawidłowych warunków ich przechowywania, przygotowywanie dań z menu restauracji (serwującej dania z krajów Europy Wschodniej) zgodnie z przyjętymi w Restauracji standardami i przepisami określonymi w menu, praca nad nowymi daniami w menu, nadzór nad jakością zamówionej żywności, podawanie potraw w jak najbardziej atrakcyjnej i wyszukanej formie, terminowe zgłaszanie zapotrzebowania składników do dań.Umowa zlecenie (ZUS), 40 godz. tygodniowo/160 godz. miesięcznie.
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Wrocław (dolnośląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-01-03 - Rakoniewice (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskieii i włoskiej. Obsługa imprez okolicznoścoiwych
Hotel Mużakowski HEALTH RESORT Sp. z o.o. S.K. - 2018-02-06 - Łęknica (lubuskie)
praca w godzinach od 06:00 do 14:00; catering (dzieci)
"COOLTURA" ELIZA WÓJTOWICZ - 2018-02-13 - Stargard (zachodniopomorskie)
ustala pracodawca
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Limanowa (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
gotowanie dan dla konsumenta, przygotowywanie półproduktów, zmawianie towarów u dostawców pochodzenia wietnamskiego, przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej z oryginalnych przepisów
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Jabłonowo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
HOTEL PRIMA - 2016-04-06 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie dań zgodnie ze standardami Restauracji.
Krzysztof Kwiecień - 2016-04-28 - Gdańsk (pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
smazenie produktów, obsługa kasy fiskalnej, utrzymanie porządku w miejsuc pracy
CHICKEN KING Małgorzata Piotrowska - 2016-02-12 - Końskie (świętokrzyskie)