KUCHARZ KUCHNI HINDUSKIEJ Pi艅cz贸w oferta pracy NAMASTE SYJO CHELEKKADAN VARGHESE
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI HINDUSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie potraw: kurczak curry, chilly chicken, chicken tikka, buffallo wings.
Data publikacji: 2018-05-04
Lokalizacja: Pi艅cz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Pracodawca: NAMASTE SYJO CHELEKKADAN VARGHESE
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Plac Wolno艣ci 23, 28-400 Pi艅cz贸w, powiat: pi艅czowski, woj: 艣wi臋tokrzyskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowanie potraw: kurczak curry, chilly chicken, chicken tikka, buffallo wings.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Praca w godz. od 10.00 do 18.00Zatrudnienie na 1 rok
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI HINDUSKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Pi艅cz贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pi艅czowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Pi艅cz贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 18.06.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: angielski, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Badania sanitarno-epidemiologiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane: wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne, 2 lata do艣wiadczenia zawodowego, badania sanitarno - epidemiologiczne, znajomo艣膰 w stopniu dobrym j臋zyka angielskiego.Praca w godz. od 10.00 do 18.00Zatrudnienie na 1 rokPracodawca z艂o偶y艂 wniosek o wydanie informacji na temat mo偶liwo艣ci zaspokojenia potrzeb kadrowych podmiotu powierzaj膮cego wykonanie pracy cudzoziemcowi obejmuj膮ca obywateli polskich i cudzoziemc贸w okre艣lonych w art. 87 ust. 1 pkt 1-11 ustawy o promocji zatrudnienia i instytucjach rynku pracy, zarejestrowanych jako osoby bezrobotne lub poszukuj膮ce pracy.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: NAMASTE SYJO CHELEKKADAN VARGHESE
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pi艅czowie
Adres pracodawcy:
Z艂ota 7, 28-400 Pi艅cz贸w, powiat: pi艅czowski, woj: 艣wi臋tokrzyskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Skierowanie z urz臋du - osoby zarejestrowane w PUP lub bezpo艣redni kontakt do pracodawcy - osoby niezarejestrowane w PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat pracodawcy: pi艅czowski
Gmina pracodawcy: Pi艅cz贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pi艅cz贸w
Ulica pracodawcy: Z艂ota
Numer budynku pracodawcy: 7
Nazwisko osoby zg艂aszaj膮cej: SYJO CHELEKKADAN VARGHESE
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pi艅czowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.05.2018
Data dodania oferty pracy: 04.05.2018
Oferta pracy wa偶na do: 31.05.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.05.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Oborniki (wielkopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Radom (mazowieckie)
- Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych: zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t; wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych, wyrob贸w garma偶eryjnych; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych; sporz膮dzanie potraw dla r贸偶nych diet; przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy; przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego; inne zadania zlecone przez prze艂o偶onego w ramach zawodu.- Wynagrodzenie: 2500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy, z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie r贸wnowa偶nym w godzinach: 6:00-14:00, 11:00-18:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta - wed艂ug grafiku. Wymagania: Mile widziane do艣wiadczenie w pracy na kuchni z 偶ywieniem zbiorowym. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych. Wymagane precyzyjne i sumienne wykonywanie czynno艣ci zawodowych, uczciwe wykonywanie powierzonych obowi膮zk贸w. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-353-58-40) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Pijarska 4, 40-750 Katowice).
FUNDACJA LAURENTIUS - SENIOR RESIDENCE DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ - ODDZIA艁 FUNDACJI LAURENTIUS - 2016-11-23 - Katowice (艣l膮skie)
Samodzielne wykonanie da艅 kuchni arabskiej i samodzielne prowadzenie kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Us艂ugi Transportowe D. Bar艂o偶ek Przasnysz - 2018-03-15 - Przasnysz (mazowieckie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w, obs艂uga go艣ci, utrzymanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy, nadz贸r nad kuchni膮
"Elbana" sp. z o.o. - 2016-03-24 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni 艣r贸dziemnomorskiej (w艂oskiej) oraz kuchni wschodniej, (ukrai艅skiej, rosyjskiej, bia艂oruskiej)opracowanie menu, sporz膮dzanie listy zakup贸w
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, obs艂uga kasy
SU艁TAN KEBAB Marcin Haponik - 2016-08-11 - Malbork (pomorskie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-05 - Pleszew (wielkopolskie)
instalowanie i monta偶 okablowania oraz programowanie telewizji przemys艂owej
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
gotowanie da艅 garma偶eryjnych i innych potraw, utrzymanie porz膮dku na swoim stanowisku pracy
RESTAURACJA ANNA DE CROY JAROS艁AW DOMARADZKI - 2017-06-22 - S艂upsk (pomorskie)
obs艂uga baru gastronomicznego
Sp贸艂dzielnia Socjalna "Promyk Nadziei " - 2016-10-31 - Krzywda (lubelskie)
Zgodny ze stanowiskiem; kontakt z pracodawc膮 telefoniczny w godzinach 10-17;
BOMAR Marcin Boniek - Pierogarnia - 2015-12-10 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw (kotlety, pierogi, itp.)
P.P.H.U. HAS Ch臋膰 Ewaryst Malbork - 2016-10-13 - Malbork (pomorskie)
KUCHARZ W PLAC脫WCE SZKOLNO WYCHOWAWCZEJ
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
kucharz zmianowy - przygotowanie posi艂k贸w dla go艣ci indywidualnych i grup, zgodnie ze standardami firmy, bierz膮ce prace porz膮dkowe,
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe ALPOL - 2017-01-31 - Wieliczka (ma艂opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Warszawa (mazowieckie)
Wydawanie posi艂k贸w.
PPHU Anna Wojas Kopecka Restauracja ADA - 2016-06-28 - Re艅ska Wie艣 (opolskie)
wyr贸b pizzy
RANCZO MARCIN RUTECKI - 2017-12-13 - Prabuty (pomorskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej,- utrzymywanie porzadku na stanowisku- komunikacja z zespo艂em ukrai艅skim w czasie pracy
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
tynkowanie,wykonywanie ok艂adzin 艣ciennych,wykonywanie remont贸w
DR IN呕.ROMAN MARTYNA LABORATORIUM "LRM" - 2018-06-15 - Krak贸w (ma艂opolskie)
karmienie zwierz膮t, usuwanie obornika, sprz膮tanie obory
Gospodarstwo Rolne - 2016-05-19 - Celiny (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej np. zupy, drugie dania, sur贸wkii; godziny pracy 8.00-20.00 (dwa dni praca , dwa dni wolne) sob. 8.00-19.00, niedz. 9.00-18.00
CITY BISTRO DANUTA STARO艃 - 2017-03-24 - 艁ag贸w (dolno艣l膮skie)
obs艂uga klient贸w w barze gastronomicznym, przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, sk艂adanie i przyjmowanie zam贸wie艅 w j臋zyku angielskim i ukrai艅skim.
ISTANBUL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 & CO. SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-04-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w z karty www.bardobresmaki.pl
Bar Dobre Smaki Adam Borz臋cki - 2017-03-24 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
Przygotowanie posi艂k贸w
Katolickie Liceum Og贸lnokszta艂c膮ce im. 艢w.Jadwigi Kr贸lowej w Sandomierzu - 2017-06-30 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie surowc贸w oraz da艅 kuchni orientalnej, kierowanie zespo艂em ludzi
Rabwak Co.Sp.Zo.o - 2017-02-09 - Wo艂omin (mazowieckie)
-PRZYGOTOWYWANIE OBIAD脫W ZGODNIE Z RECEPTURAMI,-PROWADZENIE PRODUKCJI,-DBANIE O JAKO艢膯 SERWOWANYCH POTRAW.
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2017-04-03 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
- przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Rzesz贸w (podkarpackie)
kontakt z klientem, obs艂uga, przygotowywanie posi艂k贸w z menu lokalu,dbanie o czysto艣膰 miejsca pracyMiejsce wykonywania pracy Olsztyn: ul. Partyzant贸w 40 B; ul. Boenigka 7A; ul. Dworcowa 31; ul. Wilczy艅skiego 20A
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)