KUCHARZ Łagów oferta pracy CITY BISTRO DANUTA STAROŃ

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 000 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków kuchni polskiej np. zupy, drugie dania, surówkii; godziny pracy 8.00-20.00 (dwa dni praca , dwa dni wolne) sob. 8.00-19.00, niedz. 9.00-18.00
Data publikacji: 2017-03-24
Lokalizacja: Łagów (dolnośląskie)
Pracodawca: CITY BISTRO DANUTA STAROŃ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jeleniogórska, 59-900 Łagów, powiat: zgorzelecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej np. zupy, drugie dania, surówkii; godziny pracy 8.00-20.00 (dwa dni praca , dwa dni wolne) sob. 8.00-19.00, niedz. 9.00-18.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łagów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zgorzelecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zgorzelec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2017
Data zakończenia pracy: 31.03.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wyksztalcenie zawodowe kierunkowe lub staż pracy w zawodzie 1 rok
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: CITY BISTRO DANUTA STAROŃ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zgorzelcu
Adres pracodawcy:
Jeleniogórska, 59-900 Łagów, powiat: zgorzelecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: od pon. pt. 9.00-10.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: zgorzelecki
Gmina pracodawcy: Zgorzelec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łagów
Ulica pracodawcy: Jeleniogórska
Profil działalności pracodawcy: City Bistro k. Castoramy
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zgorzelcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.03.2017
Data dodania oferty pracy: 22.03.2017
Oferta pracy ważna do: 21.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 22.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 22.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wymagania: wykształcenie bez znaczenia, wymagane min 3 letnie doświadczenie, znajomość obsługi maszyn do produkcji karmyZakres obowiązków: obsługa linii produkcyjnej, naprawa i konserwacjia maszyn i urządzeń, załadunek i rozładunek towarów
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Dębowiec (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie do montażu oraz montaż urządzeń na place zabaw
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Koszalin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW INDYJSKICH
RESTAURACJA INDYJSKA "RANI" AUROBINDA KARMAKAR - 2017-08-21 - Dębica (podkarpackie)
Obróbka wstępna warzyw i owocow, sporządzanie surówek, sporządzanie garmażerki, sporządzanie dań mącznych typu pierogi, kluski, krokiety. Gotowanie i wydawanie posiłków, sporzadzanie dań mięsnych.Staż POWER lub RPO
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Strzelin (dolnośląskie)
wykształcenie zawodowe gastronomiczne, książeczka sanepidowska,osoba zarejestrowana w PUP, profil II, przygotowywanie potraw w ramach działalności kateringowej firmy
kontakt przez PUP - 2017-07-12 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
MIN. ROCZNE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE,ZNAJOMOŚĆ PODSTAW SYSTEMU HACCP,ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ I MIĘDZYNARODOWEJ,ZNAJOMOŚĆ KUCHNI MOLEKULARNEJ BĘDZIE DODATKOWYM ATUTEMWYSOKA KULTURA OSOBISTA,SUMIENNOŚĆ I ZAANGAŻOWANIE.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2016-06-20 - Siedliska (podkarpackie)
przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami, prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej
SZPITAL WOJEWÓDZKI W POZNANIU - 2018-07-03 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie popsiłków, przestrzeganie zasad higieny
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Samodzielny kucharz
MULTISERVICE Sp. z o.o. - 2017-09-07 - Płock (mazowieckie)
g
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Szpiegowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie zestawów obiadowych, wydawanie zamówionych posiłków. WYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, mile widziane doświadczenie.
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Jarosław (podkarpackie)
WG STANOWISKA
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Wołów (dolnośląskie)
gotowanie,wydawanie posiłków
"STYRNOL" FHU BUDZOWSKI WITOLD - 2018-04-10 - Zawoja (małopolskie)
Mile widziana znajomosć kuchni molekularnej, fit.
BUDIZOL SP.Z O.O. PROPERTY S.K.A. - 2015-10-26 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowywanie posiłków dla klienta indywidualnego i zbiorowego; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe, mile widziane doświadczenie, wiedza z zakresu kuchni śląskiej i polskiego
Zajazd "TYTAN" Adam Mika Kochanowice - 2016-05-05 - Kochanowice (śląskie)
przygotowanie dań gorących i zimnych
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, przestrzeganie standardów, przygotowywanie produktów
"AMREST" Sp. z o.o. - 2017-01-17 - Stary Chrząstów (łódzkie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie całej Polski w różnych punktach gastronomicznych według potrzeb: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec, Kraków, Poznań, Częstochowa, Gdańsk, Wrocław, Bytom.- Wynagrodzenie: 1100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Katowice (śląskie)
Przygotowanie posiłków - bufet. Praca na umowę o pracę w godzinach 7-19 w Dźwirzynie.
Centrum Podróży Bentur S.C. - 2016-12-13 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
Przestrzeganie dyscypliny pracy, zasad BHP i ppoż., wysoka kultura osobista, otwartość, własna inicjatywa, samodzielność
TOTAL Marcin Bajor - 2017-04-24 - Poręba (śląskie)
Brak danych
Chopin Airport Development sp. z o.o. - 2017-03-29 - Jurata (pomorskie)
przygotowywanie, produkcja, sprzedaż żywności
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "ELINET" MIROSŁAW SIEMASZKO - 2017-01-19 - Polkowice (dolnośląskie)
Obowiązki psychologa w szkole i pomoc psychologiczno-pedagogiczna w domu ucznia.
Zespół Szkół im. Noblistów Polskich w Myśliborzu - 2016-05-11 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
Sporządzanie posiłków, przygotowywanie menu
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Warta (łódzkie)
Zgodny ze stanowiskiem
P.P.H.U. KRYSTAL A. Kociołek - 2016-10-18 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
Wykształcenie kierunkowe lub praktyka w pracy na stanowisku kucharza; książeczka sanepidowska; chęć do podjęcia zatrudnienia; jedna zmiana w godz. 11-21, w weekendy 10-21; miejsce pracy: Rachowice
"GASTRONOMIK" PŁOWIEC RENATA - 2017-04-04 - Rachowice (śląskie)
przygotowywanie posiłów dla uczniów - śniadania i obiad,
Szkola Podstawowa nr 4 - 2018-07-12 - Czeladź (śląskie)
Przygotowywanie potraw
RESTAURACJA - KAWIARNIA KAMERALNA - 2016-09-02 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami, przestrzeganie zasad higieny
SODEXO POLSKA Sp. z o. o. - 2018-05-18 - Augustów (podlaskie)