KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ Głogów oferta pracy OKSUZ Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: ręczne krojenie kebaba, przygotowywanie potraw różnego rodzaju kuchni tureckiej, sporządzanie surówek
Data publikacji: 2018-05-15
Lokalizacja: Głogów (dolnośląskie)
Pracodawca: OKSUZ Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 31, 67-200 Głogów, powiat: głogowski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
ręczne krojenie kebaba, przygotowywanie potraw różnego rodzaju kuchni tureckiej, sporządzanie surówek
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
CAZ-0603-38/MCh/2018 wydano 3 egzemplarze informacji
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Głogów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: głogowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Głogów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
minimum 3 lata w zawodzie, mile widziany język niemiecki, umiejętność krojenia kebaba
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: OKSUZ Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
Adres pracodawcy:
Rynek 31, 67-200 Głogów, powiat: głogowski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: głogowski
Gmina pracodawcy: Głogów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Głogów
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 31
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.05.2018
Oferta pracy ważna do: 15.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 15.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 15.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków dla klienta indywidualnego i grup zorganizowanych.
Ośrodek Szkolenia Zawodowego w Dobieszkowie - 2016-03-07 - Dobieszków (łódzkie)
Przygotowywanie menu, dań. Wykształcenie śradnie ogólne. Doświadczenie zawodowe 1 rok na w/w stanowisku. Bardzo dobra znajomość języka wietnamskiego potrzebna do tłumaczenia przepisów. Przyrządznie potraw wg przepisów wietnamskich. Współpraca z innymi wietnamskimi kucharzami.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Kobyłka (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci. Sniadania obiady podwieczorki, Prace porządkowe, przygotowywanie jadłospisów. Wykształćenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne , zawód wyuczony kucharz, mile widziane doświadczenie.
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Mysłowice (śląskie)
Przyżądzanie dań kuchni ukraińskiej wg tradycyjnych przepisów ukraińskich. Znajomośc języka ukraińskiego.
SPEED Agnieszka Zagórska - 2017-11-09 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków - śniadanie, obiad, kolacja
EVER CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-05-18 - Belsk Duży (mazowieckie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-05-19 - Tczew (pomorskie)
- prowadzenie dokumentacji kadrowo -płacowej,– naliczanie wynagrodzeń,– sporządzanie list płac,– sporządzanie dokumentów rozliczeniowych i zgłoszeniowych w Płatniku,– naliczanie urlopów,– rozliczanie wszystkich rodzajów nieobecności,– obsługa umów cywilnoprawnych,– współpraca z instytucjami zewnętrznymi,– sporządzanie dokumentacji dla ZUS, GUS, US, PFRON,– ewidencja i rozliczanie czasu pracy pracowników.
PHU "Partner" sp. z o.o. - 2017-05-23 - Żagań (lubuskie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw a la carte kuchni międzynarodowej. Pracodawca poszukuje również kucharza na sezon letni.WYMAGANIAWykształcenie: Zawodowe jako kucharzDoświadczenie zawodowe: Wymagane, co najmniej 6 lat jako kucharz w restauracjach gdzie serwuje się dania a`la cartZnajomość języków: komunikatywna znajomość języka angielskiego Inne istotne wymagania:- osoba komunikatywna, umiejąca pracować w zespole, pod presją czasu, jak również współpracować z gośćmi hotelowymi,- osoba schludna, dokładna, kreatywna, zajmująca się gotowaniem z pasją,- osoba posiadająca wiedzę dot. funkcjonowania kuchni zarówno pod względem ekonomicznym jak i zaopatrzeniowym.
Restaurant Sjöloftet - 2017-12-12 - Norwegia (Norwegia)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Kościelec (wielkopolskie)
prace kuchenne
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw. Jedno stanowsko pracy jest w Czempiniu w Pensjonacie Restauracji "KOGUCIK", natomiast drugie stanowisko pracy znajduje się w Racocie w restauracji "Pod bażantem"
Pensjonat - Restauracja "Kogucik" Hanna Siejek - 2016-08-31 - Czempiń (wielkopolskie)
kucharz w pizzerii
Pizzeria "Don Pablo" Paweł Berkowski - 2015-11-25 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2017-06-02 - Poznań (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-09 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w kuchni wietnamskiej, gotowanie.
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE PIZZY, KEBABÓW, DAŃ KUCHNI TURECKIEJ.
Serhat Kebab Vakkas Polat - 2016-07-04 - Oława (dolnośląskie)
praca na kuchni, przygotowywanie posiłków, wypiek pizzy
KING SIZE MARIUSZ CHABROS - 2017-02-14 - Świdnik (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków w hotelu Dwór Senator.
Rolnicza Spółdzielnia Produkcyjna "CHEŁM" - 2016-03-14 - Zakrzów (małopolskie)
praca w gastronomii, przygotowywanie posiłków
"W. W. Z." K. P. SMAJDOR - Spółka Jawna - 2016-08-30 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem - wg. zakresu czynności
Ośrodek Rehabilitacyjno Wypoczynkowy "SYRENA" - 2016-01-22 - Mielno (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
Doświadczenie w przygotowywaniu potraw według menu w systemie "à la carte". Umiejętność wdrażania w kuchni indywidualnych i twórczych koncepcji w przyrządzaniu potraw regionalnych z produktów sezonowych.
kontakt przez OHP - 2017-06-12 - Niemcy (Niemcy)
rozdawanie ulotek reklamowych na ulicy
kontakt przez OHP - 2017-02-06 - Chełm (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, sprzedaż i wydawanie produktów
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej i wloskiej,zarabianie ciasta na pizzę
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygieł - 2018-03-19 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
samodzielne prowadzenie kuchni typu domowa; menu dla dużej restauracji w tym na imprezy masowe okolicznościowe;
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Świętochłowice (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej (wietnamskiej)
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Lubartów (lubelskie)
wg wniosku
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Brzeg (opolskie)