KUCHARZ Poznań oferta pracy SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
Data publikacji: 2017-06-02
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Teren miasta Poznania, 61-538 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto/mies.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność pracy w zespole
Nazwa pracodawcy:
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
WILCZAK 3, 61-623 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: kontakt osobisty, e-mail telefon, Godziny : 8-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: WILCZAK
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.06.2017
Oferta pracy ważna do: 02.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 02.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 02.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
w/g stanowiska
PHU "SCARLETT" Genowefa Szczepkowska - 2018-02-27 - Legnica (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI SYRYJSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI SYRYJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 4 MIESIĄCE DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2016-07-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE PÓŁPRODUKTÓW O OBRÓBKI TERMICZNEJ, PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURĄ, PUNKTUALNE WYDAWANIE POSIŁKÓW, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W KUCHNI, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN ZASADNICZE KIERUNKOWE
POLSKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ INTELEKTUALNĄ KOŁO W SZCZECINIE - 2018-08-16 - Bezrzecze (zachodniopomorskie)
praca w przemyśle przetwórczym
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Włoszakowice (wielkopolskie)
samodzielne prowadzenie kuchni, przygotowywanie posiłków i dań, miejsce pracy- O.W.Grześ- Mikoszewo
"MNM" Magdalena Karabon - 2016-09-28 - Mikoszewo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
NABIAŁCZYK JERZY 1."Ars-Medica" Zakład Optyczny 2. "Sweet Garden" Kawiarenka - 2016-12-14 - Kęty (małopolskie)
Pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca na kuchni, prganizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłopisem oraz estetyczne ich wydawanie konsumentom, dbanie o jakość i ilość przygotowywanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych/ 14 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2016-01-27 - Poznań (wielkopolskie)
dbanie o czystość stanowiska umiejętności gotowania dań z menu restauracji
Restauracja "WYSOKI ZAMEK" Oksana Ustinova - 2016-05-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Jabłonowo (mazowieckie)
ref. wynagrodzenia dla osób do 30 r.ż. przygotowywanie śniadań dla gosci hotelowych i wydawanie na "szwecki"stół, za
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Radomsko (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla załogi zakładu produkcyjnego; nadzór nad jakością przyrządzanych potraw; pomoc w wydawaniu posiłków pracownikom; nadzór nad utrzymaniem porządku oraz prawidłowym funkcjonowaniem stołówki
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Mława (mazowieckie)
obsługa maszyn i urządzeń do obróbki drewna, zbijarek do palet
"GOZDREW" Sp. z o.o. - 2016-10-13 - Gościm (lubuskie)
przygotowywanie posiłków według zasad i kultury kuchni orientalnej, sporządzanie w języku np. nepalskim list potrzebnych zakupów orientalnych składników i przypraw sprowadzanych bezpośrednio z zagranicy, stały kontakt z obcojęzycznym zarządem
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Józefosław (mazowieckie)
Gotowanie barszczu, placków ziemniacznych bez mąki i bliny. Praca na umowę zlecenie, 70 godzin pracy w miesiącu, praca w przedziale czasowym: 10:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Organizowanie pracy personelu podległego, dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, planowanie jadłospisów, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, dbanie o urzymanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej. Organizowanie pracy osobom niepełnosprawnym.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie Menu dla klientów hotelu z uwzględnieniem kuchni wschodniej. Przygotowywanie posiłków zgodnie z ustalonym menu oraz przygotowanie bufetu śniadaniowego.
INTO OF POLAND Sp. z o.o. Warszawa - 2015-11-30 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw; ustalanie karty dań; nadzór nad jakością zamówionej zywności; dopilnowanie przestrzegania przepisow BHP; praca w godz.; 8-16, 10-18
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Ozimek (opolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Radom (mazowieckie)
Prace administracyjno-biurowe, wsparcie działu jakości w sporządzaniu dokumentacji (kontrole spawania, malowanie, dok. jakościowa prowadzonych prac). Nadzór i tworzenie dok. ISO 9001 (m.in. Audity wewn., karty procesu, księga jakości), tłumaczenie kontraktów - dokumentacja techniczna i komercyjna oraz korespondencji od klienta, podwykonawców i dostawców. Wymagana b. dobra znajomość jęz. ang. w mowie i piśmie. Wymagane posiadanie Certyfikatu Auditiora Wewnętrznego ISZ ISO 9001.
INTOP Sp. z o.o. - 2018-05-04 - Rychtal (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Pizzeria Best & Restauracja Zdzisław Piątek - 2017-12-28 - Augustów (podlaskie)
kucharz
WYŻSZA SZKOŁA HOTELARSTWA I GASTRONOMII - 2016-03-18 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków dla gości hotelowych
PHU "ALGA" GRAŻYNA PRUSZKOWSKA - 2015-12-28 - Karpacz (dolnośląskie)
Praca w kuchni; prace porządkowe; gotowanie; obsługa klienta; przygotowywanie obiadów i fast food-ów.
RENATA JAKUBIAK FHU HD-PROJEKT - 2017-06-13 - Osolin (dolnośląskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw; ocena surowców, półproduktów, tworzenie nowych potraw
Katina Sp. z o.o. - 2017-09-21 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
AT ENTERPRISES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-30 - Łobez (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
ZAKŁAD PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWY DANA DANUTA BANACZEK - 2017-03-28 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Białystok (podlaskie)