KUCHARZ Poznań oferta pracy WYŻSZA SZKOŁA HOTELARSTWA I GASTRONOMII
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: kucharz
Data publikacji: 2016-03-18
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: WYŻSZA SZKOŁA HOTELARSTWA I GASTRONOMII
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Nieszawska 19, 61-022 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie - 5 lat
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie w stopniu komunikatywnym
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność gotowania, dodatkowe oczekiwania: zdyscyplinowanie, rzetelność, cierpliwość
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: WYŻSZA SZKOŁA HOTELARSTWA I GASTRONOMII
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
Nieszawska 19, 61-022 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: zgłoszenia osobiste 8-15, telefoniczne
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: Nieszawska
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.03.2016
Data dodania oferty pracy: 18.03.2016
Oferta pracy ważna do: 31.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 18.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 18.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykształcenie: średnie; doświadczenie zawodowe mile widziane; kwalifikacje kucharza żywienia zbiorowego; Produkcja posiłków; Jedna zmiana; Miejsce pracy: Gliwice
ATA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-12 - Gliwice (śląskie)
Praca w barze szybkiej obsługi. Przygotowanie pizzy, posiłki.
FIRMA HERO ROMAN KWIATKOWSKI - 2017-09-07 - Kałuszyn (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Murzasichle (małopolskie)
Przemienne wykonywanie pracy na różnych stanowiskach w kuchni.Współodpowiedzialność za miejsce pracy - przestrzeganie standardów zgodnie z regulacjami HACCP.Sprawdzanie kompletności potraw.Przygotowywanie i serwowanie dań gorących i zimnych do bufetu, z menu oraz dania z karty.Współprojektowanie nowych potraw.Współodpowiedzialność za jakość dań wychodzących z kuchni.Bardzo dobra znajomość potraw/dań.
kontakt przez OHP - 2017-05-04 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie dań obiadowych, deserów, przystawek.
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Gdańsk (pomorskie)
Przyrządzanie produktów półgotowych, obsługa urządzeń kuchennych, obsługa klienta, znajomość języka rosyjskiego.
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Miedzichowo (wielkopolskie)
Przechowywanie żywności, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw i deserów, wydawanie potraw.Praca w systemie 12h co drugi dzień w godzinach 10:00-22:00.
"RE MAR", Renata Golonka - 2017-09-26 - Stary Sącz (małopolskie)
przygotowywanie potraw, wybieranie naczyń do podawania dań i sprzętów do przygotowywania dań, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, pomoc w zarządzaniu budżetem na wydatki spożywcze, nadzorowanie świeżości składaników spożywczych
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
RESTAURATORS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-05 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków wg wskazań dietetyka, podawanie posiłków, dobór diety, żywienie osób obłożnie chorych
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Bytom (śląskie)
zgodny z programem
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i napojów dla gości obecnych w hotelu,catering i na przyjęcia okolicznościowe,wykańczanie, porcjowanie,dekorowanie i estetyczne wydawanie posiłków,utrzymywanie w czystości stanowiska pracy.
HOTEL STACJA KUTNO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-29 - Kutno (łódzkie)
przygotowanie posiłków, obsługa klienta
ROSETTE Gastronomia i Catering Zdzisław Żmiejewski - 2016-03-18 - Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie dań, przygotowywanie obsługi imprez okolicznościowych, utrzymywanie czystości w kuchni
NIEDŹBAŁA S.C. A. D. Stania - 2016-10-21 - Pszczyna (śląskie)
przygotowanie potraw
H M s.c. Elżbieta Marmurowicz, Renata Marmurowicz, Arkadiusz Marmurowicz - 2017-01-25 - Kęszyca Leśna (lubuskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków w tym diety. Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, stołówki, zaplecza, gotowanie dla 101 osób. Praca według grafiku, 6.30-14.30, 11.30-19.00+ weekendy+ święta
Dom Pomocy Społecznej dla Dorosłych - 2016-03-15 - Wrocław (dolnośląskie)
oferta stażu skierowana do osób bezrobotnych w wieku 30 lat i powyżej: przygotowywanie posiłków i ich planowanie
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Otwock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków i półproduktów
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Adamów (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
Restauracja Tucholanka Anna Buchholz - 2017-02-24 - Tleń (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Lublin (lubelskie)
kucharz
MABOR Sp.J. - 2017-02-21 - Swarzędz (wielkopolskie)
Produkcja żywności.
RESTAURACJA DOMINIKAŃSKA Waldemar Maciejewski - 2017-06-02 - Gdańsk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE CIEPŁYCH DAŃ I POTRAW Z RÓŻNYCH STRON ŚWIATA ( SZCZEGÓLNIE POTRAW KUCHNI WSCHODNIEJ), OBSŁUGA GRUP ZORGANIZOWANYCH ROSYJSKOJĘZYCZNYCH, PRACA FIZYCZNA, POD PRESJĄ CZASU, WYMAGAJĄCA DUŻEJ ODPORNOŚCI NA STRES
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni japońskiej
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Rembelszczyzna (mazowieckie)
gotowanie potraw kuchni ukraińskiej, utrzymanie porządku w pracy
LINA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-05-17 - Poznań (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DO SPOŻYCIA NA MIEJSCU I NA WYNOS (KATERING)
ABC-MULTISERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-03 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni restauracji hotelowej.
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Siedlce (mazowieckie)
Produkcja wyrobów kulinarnych
Społem Powszechna Spółdzielnia Spożywców Kutno - 2017-09-29 - Kutno (łódzkie)