KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ Warszawa oferta pracy ABC-MULTISERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Najatrakcyjniejsze wyposażenie łazienki.
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DO SPOŻYCIA NA MIEJSCU I NA WYNOS (KATERING)
Data publikacji: 2018-08-03
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: ABC-MULTISERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:ŚNIADECKICH 23, 00-666 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DO SPOŻYCIA NA MIEJSCU I NA WYNOS (KATERING)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność gotowania dań kuchni wietnamskiej
Nazwa pracodawcy:
ABC-MULTISERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wołominie
Adres pracodawcy:
05-326 Rojków 37, powiat: wołomiński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: wołomiński
Gmina pracodawcy: Poświętne
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rojków
Numer budynku pracodawcy: 37
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wołominie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 07.08.2018
Oferta pracy ważna do: 08.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 07.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 03.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obsługa sali konsumpcyjnej, przyjmowanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Żyrardów (mazowieckie)
sprzatanie różnych obiektów sportowych, szpitali, placówek
SANPRO CONSULTING BPO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-01-20 - Kraków (małopolskie)
PRACE MANUALNE ZWIĄZANE Z OBRÓBKĄ SUROWCÓW I PRZYGOTOWANIEM PRODUKTÓW I PÓŁPRODUKTÓW. PRACE W KUCHNI Z WYKORZYSTANIEM MASZYN I URZADZEŃ POZOSTAJĄCYCH NA WYPOSAŻENIU KUCHENNYM. PRZYGOTWANIE POTRAW I ICH WYDAWANIE, UTRZYMANIE PORZĄDKU I CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY.
DOM WESELNY "ANNA" ANNA GRABIŃSKA - 2017-12-18 - Warlubie (kujawsko-pomorskie)
Kucharz/Kucharka
"Kuchnia Poznańska" Janusz Poznański - 2015-12-11 - Starogard Gdański (pomorskie)
1. Pobieranie artykułów żywnościowych wydanych z magazynu, 2. Przygotowywanie posiłków na podstawie jadłodpisu, z zachowaniem wszystkich zleconych norm żywieniowych i dietetycznych ( zlecenia lekarskie) i zgodnie z zaleceniami szefa kuchni, 3. Prawidłowe porcjowanie potraw z uwzględnieniem właściwych ilości i gramatury, 4. Sprawne wydawanie posiłków w określonych godzinach do aneksów kuchennych, 5. Dbałość o wysoką jakość przygotowywanych posiłków i o przestrzeganie zasad higieny w czasie ich przygotowywania, 6. Przestrzeganie instrukcji obsługi wszystkich urządzeń i maszyn kuchennych oraz właściwe ich zabezpieczenie po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Łęczyca (łódzkie)
Zgodnie z zawodemWymagane doświadczenie w zawodzie kucharz
Usługi Turystyczne - Andrzej Nosek - 2017-03-07 - Piecki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Gastronomiczno-Handlowa "M.J. PULS" Marian Jaroszewski - 2017-04-03 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
obsługa urządzeń elektryzcnych w kuchnitowaru, przygotowanie produkcji, obsługa kuchni( grill) w plenerze, obsługa gości indywidualnych i korporacyjnych w plenerze- obcokrajowcy
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Miękinia (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków.
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-08-03 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie surowców i półproduktów, przygotowywanie posiłków orientalnych, realizacja zamówień, dbanie o porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuchni kaukazkiej oraz ukraińskiej, zarządzanie pracownikami, dbałość o utrzymanie czystości i porządku, Estetyczne i prawidłowe reprezentowanie dań i potraw. Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu.
ANGAST SPŁÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-25 - Gdańsk (pomorskie)
- Wszelkie prace i obowiązki związane z prowadzeniem zakładu gastronomicznego. Przygotowywanie potraw, gotowanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00, 14:00-20:00 + soboty, niedziele, święta. Wymagane wykształcenie kulinarne średnie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata w pracy w gastronomii. Wymagana umiejętność gotowania. Wymagane umiejętności barmańskie.
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków domowych
Prywatny Zakład Pielęgnacyjno- Opiekuńczy - 2016-09-15 - Pilchowo (zachodniopomorskie)
Sporządzanie potraw kuchni dalekowschodniej z wykorzystaniem i znajomością przypraw i nrzędzi używanych w Azji.
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Gudowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków na oddziały szpitala
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
10-18, udział w procesie produkcji, przygotowywanie posiłkó, obsługa maszyn niezbędnych do wykonywania ww. czynności
Bar PIEROŻEK - 2016-07-15 - Opole (opolskie)
Przygotowanie śniadań i obiadów według jadłospisu.
Restauracja Słoneczna Sp. z o. o. - 2017-02-23 - Wodzisław Śląski (śląskie)
koordynowanie oraz nadzór nad prawidłowym fuunkcjonowaniem prac kuchni, przygotowywanie dań kuchni orientalnej,
SOFRA RENATA CHĄDZYŃSKA ZIEMAK - 2018-01-03 - Marki (mazowieckie)
gotowanie potraw kuchni ukraińskiej i rosyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Międzybrodzie Bialskie (śląskie)
przygotowywanie posiłków
MIÓD MALINA Mariusz Żołądek - 2016-03-22 - Łuków (lubelskie)
Smażenie, pieczenie.Kontakt z pracodawcą: manager.wroclaw.centrum (at) campanile.com
LWIH PROPERTY HOLDING (POLAND) SP. ZO.O. - 2017-04-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Montaż mebli, montaż garderob,montaż mebli u klienta.
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Twardogóra (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków, współpraca z szefem kuchni, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2016-08-29 - Wola Kiełpińska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchnii indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
- Wystawianie dokumentów sprzedaży, fakturowanie. Prowadzenie dokumentacji biura. Nadzór nad właściwym obiegiem dokumentów. Przygotowywanie wysyłek dla kuriera i stosownej dokumentacji przewozowej. Kierowca - zgodnie z zapotrzebowaniem firmy. Sporzadzanie raportów na potrzeby biura. Obsługa programu magazynowego oraz magazynu.- Wynagrodzenie: od 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 8:00-16:00. Wymagania: wykształcenie minimum średnie. Znajomość obsługi komputera i urządzeń biurowych. Znajomość aplikacji biurowych, prawo jazdy kat. B. Samodzielność i umiejętność organizacji czasu pracy. Logiczne myślenie. Znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Kontakt e-mail: biuro (at) komprex.com.pl
ESTHETIC MEDICAL INNOVATION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-29 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Dobiegniew (lubuskie)
Obróbka wstępna warzyw i owocow, sporządzanie surówek, sporządzanie garmażerki, sporządzanie dań mącznych typu pierogi, kluski, krokiety. Gotowanie i wydawanie posiłków, sporzadzanie dań mięsnych.Staż POWER lub RPO
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Strzelin (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań z karty menu.
Krzywosz Adam Roztoczański Pstrąg - 2017-08-08 - Bondyrz (lubelskie)
wykonywanie podstawowych czynnośći związanych z przygotowaniem posiłków dla różnych grup osób przebywających w Sanatorium: pobieranie suroców i półproduktów i wyrobów gotowych, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przytowoaniu potraw i napojów. wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy. Przestrzeganie BHP i PPOŻ. Dbałość o dobry wizerunek firmy.
kontakt przez PUP - 2018-02-18 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)