KUCHARZ Gdańsk oferta pracy ANGAST SPŁÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 1 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw kuchni kaukazkiej oraz ukraińskiej, zarządzanie pracownikami, dbałość o utrzymanie czystości i porządku, Estetyczne i prawidłowe reprezentowanie dań i potraw. Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu.
Data publikacji: 2017-09-25
Lokalizacja: Gdańsk (pomorskie)
Pracodawca: ANGAST SPŁÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Marynarki Polskiej 98/202, 80-557 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie potraw kuchni kaukazkiej oraz ukraińskiej, zarządzanie pracownikami, dbałość o utrzymanie czystości i porządku, Estetyczne i prawidłowe reprezentowanie dań i potraw. Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdańsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdańsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdańsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.10.2017
Data zakończenia pracy: 19.10.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie zawodowe/średnie gastronimiczne, minimum 5 lat doświadczenia zawodowego, znajomość kuchni kaukazkiej. Miejsce pracy: Gdańsk. Kontakt telefoniczny: 512 147 299
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy:
ANGAST SPŁÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Gdański Urząd Pracy
Adres pracodawcy:
Marynarki Polskiej 98/202, 80-557 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Ulica pracodawcy: Marynarki Polskiej
Numer budynku pracodawcy: 98
Oferta zgłoszona przez: Gdański Urząd Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.09.2017
Oferta pracy ważna do: 28.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 25.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 25.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w kuchni szkolnej, przygotowanie obiadów i śniadań dla dzieci i młodzieży szkolnych i przedszkolnych zgodnie z obowiązującymi normami,
FUH MAGI MAŁGORZATA POTOCKA - 2018-07-16 - Poznań (wielkopolskie)
Brak danych
DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFAŁ KRAMARZ - 2017-10-16 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
przyuczenie do zawodu kucharza
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie posiłków i nowych recpetur kuchni kreolskiej
NOLA GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
wstępna obróbka produktow i półproduktów, krojenie, szatkowanie, obróbka termiczna, organizacja stanowiska pracy, organizowanie zaopatrzenia
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)
przyjmowanie zamówień i wystawianie faktur sprzedażowych
kontakt przez OHP - 2017-09-22 - Żagań (lubuskie)
Przygotowywanie dań małej gastronomii w tym pizzy.Prace pomocnicze w kuchni. Obsługa kasy fiskalnej. Kontakt tel. 697 754 655
Pizzeria"Smakosz" Tadeusz Świerzewski - 2016-04-20 - Chmielnik (świętokrzyskie)
Obsługa gyrosa, frytkownicy, przygotowanie dań mięsnych Miejsce pracy: ul. Wrocławska 71, 55-002 Kamieniec WrocławskiKontakt z pracodawcą telefoniczny: 506-472-263Sala G
APRIL Joanna Smółka - 2017-11-16 - Kamieniec Wrocławski (dolnośląskie)
Przygotowywanie burgerów, dbanie o czystośc na stanowisku.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2017-06-12 - Zgierz (łódzkie)
PRACA W RESTAURACJI ORIENTALNEJ
GOBI POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-29 - Dębica (podkarpackie)
obsługa klienta
kontakt przez OHP - 2018-07-02 - Warszawa (mazowieckie)
wyszukiwanie, analiza i udostępnianie informacji na polecenie prezesa, sporządzanie raportów i baz danych klientów z Chin potrzebnych do efektywnego funkcjonowania firmy, obsługa poczty elektronicznej w języku chińskim
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Warszawa (mazowieckie)
PROWADZENIE PROCESÓW REKRUTACYJNYCH, WSTEPNA SELEKCJA APLIKACJI KANDYDATOW ZE WSCHODU (UKRAINA, ROSJA, BIAŁORUŚ), STWORZENIE BAZY KANDYDATÓW; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE WYŻSZE, ZNAJOMOŚĆ PROGRAMÓW E-RECRUTR, ENOVA, BIEGŁA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO, ROSYJSKIEGO, DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO; MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO,
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłku w restauracji.
FHU DYMARCZYK I GÓRCZYŃSKI SPÓŁKA CYWILNA - 2015-12-01 - Kalisz (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA KLIENTÓW, DBANIE O PORZĄDEK, KONTROLA ASORTYMENTU, PRZYGOTOWYWANIE PRODUKCJI DO WITRYNY, ZMYWANIE NACZYŃ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
GOTOWANIE WG. MENU KUCNI HINDUSKIEJ, STOSOWANIE PRZYPRAW I TECHNIK WG. METODY I TRADYCJI STOSOWANEJ W INDIACH, OBSŁUGA PIECÓW, WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, UIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA WG MENU KUCHNI HINDUSKIEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELKSIEGO, NIEMIECKIEGO W STOPNIU DOBRYM
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w warsztacie samochodowym
"JG Partner" s. c. - 2016-03-01 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie, wydawanie posiłków wg diet
Fundacja Sadyba - 2016-08-26 - Skwirzowa (świętokrzyskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie potraw, prace porządkowe (zmywanie naczyń)
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Kraków (małopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Planowanie jadłospisu, przygotowanie listy produktów zamówień, gotowanie i przygotowywanie potraw. Praca na lini. Umowa zlecenie około 160h w m-cu, docelowo umowa o pracę, praca także w weekendy.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Wrocław (dolnośląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Kukle (podlaskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Łopuszna (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Jarosław (podkarpackie)
prace interwencyjne
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Białogard (zachodniopomorskie)
obsługa pieca konwekcyjnego
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Franciszków (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków (w tym na imprezy okolicznościowe), składanie zamówień, kreowanie i aktualizowanie oferty gastronomicznej.
Wowra Adrian - 2016-08-18 - Chałupki (śląskie)