KUCHARZ 艁opuszna oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Zgodnie z programem sta偶u
Data publikacji: 2018-02-12
Lokalizacja: 艁opuszna (ma艂opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: 艁opuszna, powiat: nowotarski, woj: ma艂opolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w: Zgodnie z programem sta偶u
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: 艁opuszna
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: nowotarski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2018
Data zako艅czenia pracy: 31.08.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Nowym Targu
Adres pracodawcy:
Szpitalna 14, 34-400 Nowy Targ, powiat: nowotarski, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: nowotarski
Gmina pracodawcy: Nowy Targ
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Nowy Targ
Ulica pracodawcy: Szpitalna
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Nowym Targu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 12.02.2018
Oferta pracy wa偶na do: 28.02.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.02.2018
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
W ZWI膭ZKU Z DYNAMICZNYM ROZWOJEM, RESTAURACJA SPORT'S BAR-B-Q ZATRUDNI OSOBY NA STANOWISKO KUCHARZOFERUJEMY:-PRAC臉 W DO艢WIADCZONYM ZESPOLE,-PRAC臉 ZMIANOW膭,-PAKIET PRZYWILEJ脫W PRACOWNICZYCH,-MO呕LIWO艢膯 ROZWOJU ZAWODOWEGO.PROSIMY O DOPISANIE W DOKUMENTACJI APLIKACYJNEJ NAST臉PUJ膭CEJ KLAUZULI: WYRA呕AM ZGOD臉 NA PRZETWARZANIE MOICH DANYCH OSOBOWYCH DLA POTRZEB NIEZB臉DNYCH DO REALIZACJI PROCESU REKRUTACJI (ZGODNIE Z USTAW膭 Z DNIA 29.08.1997 ROKU O OCHRONIE DANYCH OSOBOWYCH; (TEKST JEDNOLITY: DZ. U. 2016 R. POZ. 922).
RAMP-REST - 2018-03-24 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej; uk艂adanie menu; dbanie o wysok膮 jako艣膰 i standard oferowanych da艅; sposobu podania
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
Nadz贸r nad pracownikami, organizacja pracy, prowadzenie dokumentacji, praca przy komputerze.
" HETMAN " Produkcja S.C. W. Korzep, K. Korzep w Kolnie - 2018-09-21 - Kolno (podlaskie)
Zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Nowy Targ (ma艂opolskie)
przygotowanie potraw, przestrzegania zasad higieny w kuchni
REST-D GASTROX Sp.z.o.o. Sp贸艂ka Komandytowa - 2016-06-27 - Zakopane (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw
艢L膭SKIE CENTRUM REHABILITACJI I PREWENCJI - 2017-07-06 - Ustro艅 (艣l膮skie)
przygototwywanie deser贸w, sok贸w, utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Pi艂a (wielkopolskie)
Inwentaryzacja Salonik Prasowy 艢wiecie C.H. Tesco
kontakt przez OHP - 2017-11-28 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
SAMODZIELNA PRACA KUCHARZAW KUCHNI, SPORZ膭DZANIE POTRAW W/G KARTYWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, SPORZ膭DZANIE POTRAW, GOTOWANIE, KSI膭呕ECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA, 3 LATA DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE, BRAK PRZECIWWSKAZA艃 DO PRACY, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI PLOLSKIEJ I UKRAI艃SKIEJ., GODZINY PRACY 10-14; 14-18, PRACA NA 0,5 ETATU
kontakt przez PUP - 2018-09-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE WED艁UG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UK艁ADANIE MENU, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 ZAGRANIC臉
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla go艣ci z rynku wschodniego oraz dla sportowc贸w z obszaru Ukrainy ustalonych przez dietetyk贸w ukrai艅skich
Przesi臋biorstwo Us艂ugowo-Marcetingowe Margo Mariusz 艢witalski - 2016-06-17 - Da艅cz贸w (dolno艣l膮skie)
wprowadzenie potraw kuchni ukrai艅skiej do menu Pizzerni, wydawanie potraw wg. zam贸wie艅
EDYTA RAU "VERA-PIZZA" - 2018-09-19 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Fryzjer
STUDIO FRYZJERSKIE "MK" KRZYSZTOF GAJCZEWSKI - 2018-02-01 - Gr臋bosz贸w (ma艂opolskie)
sporz膮dzanie potraw
Zak艂ad Handlowo Us艂ugowy AGNES - 2017-05-10 - Sochaczew (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Kontakt tel. 604-525-542, 606-180-527
Restauracja Staropolska Andrzej Gardy艅ski - 2016-08-25 - Chmielnik (艣wi臋tokrzyskie)
Dobieranie surowc贸w,p贸艂produkt贸w, samodzielne sporz膮dzanie potraw,porcjowanie,dekorowanie wyrob贸w,uk艂adanie menu,umiej臋tno艣膰 oceny produkt贸w.
kontakt przez PUP - 2019-01-23 - Kutno (艂贸dzkie)
przygotowywanie da艅 kuchni polskiej
Firma Gastronomiczno-Handlowa Dembi艅ski Marek - 2016-02-11 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Wykonywanie i gotowanie potraw ukrai艅skich, przygotowanie menu, utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
- przygotowywanie wyrob贸w gotowych
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Gryfice (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie da艅 z karty menu, marynowanie mi臋s, obr贸bka cieplna mi臋sa. Umowa zlecenie lub o prac臋.
MONIKA CZERWI艃SKA-ZIEMANN VILLA PALLADIUM - 2016-07-22 - Miszewo (pomorskie)
praca na kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w, wypiek pizzy
KING SIZE MARIUSZ CHABROS - 2017-02-14 - 艢widnik (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Zak艂ad Produkcyjno-Handlowy KORTEKS Jerzy Grzelewski - 2016-04-11 - Zawady (艣l膮skie)
Przej艣cie instruktarzu stanoiwskowego. poznanie i przyswoujenie: zasad organizacji stanoiwska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i PPO呕, sprz臋tu oraz narz臋dzi obs艂ugiwanych na stanoiwsku pracy, nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, sprawdzanie termin贸w przydatno艣ci do spo偶ycia, zabezpieczanie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem, przygotowywanie produkt贸w do produkcji zup oraz wyrob贸w garma偶eryjnych, poznanie prawid艂owego procesu mycia i dezynfekcji, utrzymywanie w porz膮dku pomieszcze艅 kuchennych i zapledcza gastronomicznego, poznanie procedur poszczeg贸nych rodzaj贸w pizzy oraz pomoc przy jej produkcji i wypieku, wykonywanie obr贸bki wst臋pnej i obr贸bki termicznej syurowc贸w i p贸艂produkt贸w, sporz膮dzanie potraw zgodnych z menu oraz w oparciu o receptury z przestrzeganiem proces贸w technologi, porcjowanie dekorowanie i ekspedycja potraw, wydawanie gotowego produktu
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - D臋bno (zachodniopomorskie)
wykonywanie instalacji elektrycznych
BIURO US艁UG PROJEKTOWYCH I WYKONAWSTWA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-04-12 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
BAR GARMA呕ERYJNY "BARU艢" - 2018-07-30 - Lubin (dolno艣l膮skie)
kucharz - pizzer
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klient贸w. Dbanie o wizerunek firmy.
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Biskupiec (warmi艅sko-mazurskie)