KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2016-11-22
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: pracva w godz. 11-22
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 29.11.2016
Data zako艅czenia pracy: 28.11.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - podstawowy, w pi艣mie - podstawowy
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe-kucharz; znajomo艣膰 kuchni indyjskiej; do艣wiadczenie zawodowe: 2 lata jako kucharz kuchni indyjskiej; podstawowa znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego. Zatrudnienie popprzez agencj臋 zatrudnienia.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.11.2016
Data dodania oferty pracy: 22.11.2016
Oferta pracy wa偶na do: 29.11.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 22.11.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw kuchni regionalnej oraz 艣r贸dziemnomorskiej
SOPREST SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-03-22 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obr贸bka 偶ywno艣ci. Wydawanie posi艂k贸
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Go艂dap (warmi艅sko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
5ZERO1 Sp. z o.o. - 2018-08-29 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 DO SPRZEDA呕Y W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DO艢WIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DA艃 WED艁UG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ,KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w wykszta艂cenie zawodowe-kucharz, do艣wiadczenie w zawodzie mile widziane
Centrum Us艂ug Cateringowych DARIA KRYSZTOFIAK - G艁ODAS - 2016-10-11 - Krotoszyn (wielkopolskie)
praca na stacji paliw, sprzeda偶, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Zgodny ze stanowiskiem
Stacje Paliw Jespol Henryk Jessa - 2018-03-27 - Lipno (wielkopolskie)
- Organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czysto艣ci stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpiecze艅stwa i higieny pracy, ochrony przeciwpo偶arowej.- Organizowanie i planowanie proces贸w technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi i zasadami bhp.Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych.- Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej.- Dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami do produkcji potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.- Samodzielne sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw, napoj贸w i wyrob贸w garma偶eryjnych z r贸偶nych grup surowc贸w z zachowaniem warto艣ci od偶ywczej.- Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrob贸w kulinarnych.- Planowanie posi艂k贸w i uk艂adanie menu.- Kierowanie prac膮 pracownik贸w w dziale produkcyjnym.- Wsp贸艂praca z klientami i dostawcami.- Wsp贸艂praca z kierownictwem zak艂adu.- Odbieranie jako艣ciowe i ilo艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych wyrob贸w.- Kontrolowanie zgodno艣ci czynno艣ci produkcyjnych z wymaganiami systemu GMP i GHP.- Monitorowanie procesu produkcyjnego pod k膮tem wyst臋powania czynnik贸w zagra偶aj膮cych 偶yciu i zdrowiu cz艂owieka zgodnie z procedurami systemu HACCP.
Hotel Hamilton Dobosz Sp贸艂ka Komandytowa - 2018-05-09 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, obr贸bka surowc贸w r臋czna, mechaniczna, techniczna
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
sporz膮dzanie potraw, napoi
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Radomsko (艂贸dzkie)
praca kucharza
Pizzeria, Restauracja "Rustykalna" Anna Benkmann - Kuncewicz - 2018-07-18 - Krzesz贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw w barze.
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE EURO-BUD S.C. - 2016-04-29 - Kalisz (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-09-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych. Praca na umowe o prac臋 w godz. 5-13, 11-23 w Marine Hotel w Ko艂obrzegu. Praca r贸wnie偶 w weekendy.
Zdrojowa Hotels Sp. z o.o. - 2018-01-05 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw
F.H.U. "AS" Anna Sosin - 2017-01-09 - Osieczany (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw i posi艂k贸w od surowca surowego do produktu gotowego
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Jaszkowa Dolna (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga klienta, prowadzenie dokumentacji firmowej
Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe "VIDOMONT" Siwiec Ireneusz - 2017-05-18 - Le偶ajsk (podkarpackie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Pu艂awy (lubelskie)
Do obowi膮zk贸w nale偶y:przygotowanie zimnych przek膮sek i przystawekprzygotowanie da艅 z kartyodpowiednie sk艂adowanie produkt贸w spo偶ywczychznajomo艣膰 przepis贸w HACCP
Zur Bleiche Resort & SPA - 2016-03-31 - Niemcy (Niemcy)
PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYSJKIEJ I BENGALSKIEJ WED艁UG TRADYCYJNYCH RECEPTUR. UK艁ADANIE MENU, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 ZAGRANIC臉. DBANIE O PORZ膭DEK I HIGIEN臉 W MIEJSCU PRACY.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Piaseczno (mazowieckie)
utrzymywanie czysto艣ci w pomieszcze艅 Domu Seniora, dostarczanie posi艂k贸w, pomoc w karmieniu os贸b, pomoc personelowi medycznemu
P.H.U.P "Marconi" Sp. z o.o. - 2017-06-13 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
- zapoznanie z przepisami BHP i PPo偶- zapoznanie si臋 z organizacj膮 wewn臋trzn膮 UM艁zapoznanie si臋 z z zakresem dzia艂a艅 realizowanych przez wybran膮 kom贸rk臋 organizacyjn膮- pomoc w prowadzeniu bie偶膮cych spraw wybranej kom贸rki organizacyjnej- archiwizowanie dokumentacji wybranej kom贸rki organizacyjnej- pomoc w obs艂udze klient贸w wybranej kom贸rki organizacyjnej- pomoc w przyjmowaniu dokument贸w sk艂adanych przez klient贸w w wybranej kom贸rce organizacyjnej- pomoc w czynno艣ciach kancelaryjnych (kopertowanie i adresowanie) wybranej kom贸rki organizacyjnej
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
- przygotowywanie da艅 zgodnie z kart膮 menu- dbanie o jako艣膰 i estetyk臋 wydawanych da艅 - dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek
PHU "GASTROTEAM" Micha艂 Zezulak - 2017-09-08 - Legnica (dolno艣l膮skie)
Pobieranie surowc贸w do sporz膮dzania posi艂k贸w. Pomoc magazynierowi w przyj臋ciu towaru. Sporz膮dzanie posi艂k贸w. Sporz膮dzanie potraw dla r贸偶nych diet. Drobne prace kuchenne
Bonifraterska Fundacja Dobroczynna - 2017-11-09 - Konary (ma艂opolskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zujacymi standardami
Baltivia - Andrzej Makowiecki - 2018-04-27 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
JDG POLSKA JAROS艁AW G脫RAL - 2017-11-10 - Suchorze (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸wpraca w godz. 9-17, 13-21
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w na oddzia艂y szpitala
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Braniewo (warmi艅sko-mazurskie)