KUCHARZ Krzeszów oferta pracy Pizzeria, Restauracja "Rustykalna" Anna Benkmann - Kuncewicz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: praca kucharza
Data publikacji: 2018-07-18
Lokalizacja: Krzeszów (dolnośląskie)
Pracodawca: Pizzeria, Restauracja "Rustykalna" Anna Benkmann - Kuncewicz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Maksymiliana Brokoffa 14, 58-405 Krzeszów, powiat: kamiennogórski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca kucharza
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kamiennogórski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kamienna Góra
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane min. 1 rok doświadczenia w kuchni i książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Pizzeria, Restauracja "Rustykalna" Anna Benkmann - Kuncewicz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kamiennej Górze
Adres pracodawcy:
Maksymiliana Brokoffa 14, 58-405 Krzeszów, powiat: kamiennogórski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kamiennogórski
Gmina pracodawcy: Kamienna Góra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krzeszów
Ulica pracodawcy: Maksymiliana Brokoffa
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kamiennej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.07.2018
Oferta pracy ważna do: 17.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 18.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 18.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań kuchnii indyjskiej i arabskiej ( również surówki i sałatki indyjskie i arabskie)
SERBA SHEIKH ERSHADUR RAHMAN - 2016-05-30 - Szydłowiec (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
RENATA PYSZ SPRZEDAŻ HURTOWA I DETALICZNA ODZIEŻY - 2017-10-09 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie posiłków,porcjowanie, układanie, wydawanie potraw, utrzymanie maszyn i urządzeń w należytym porządku
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Sadowa (mazowieckie)
rozprowadzanie i podłączanie instalacji elektrycznych w budynkach mieszkalnych i przemysłowych
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Oborniki (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Chrzanowo (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie śniadań, potraw obiadowych i wydawnie potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Legnica (dolnośląskie)
Kontrola stanu surowców, przygotowywanie posiłków.
Aspen Res sp. z o. o. - 2016-06-27 - Gdańsk (pomorskie)
Nauka przygotowywania posiłków, obsługa klientów.
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 7.00- 15.00
NOVA Jakub Kiersnowski - 2017-01-24 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2017-10-04 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
1.Przygotowanie ofert techniczno- handlowych, współpraca z klientami firmy, negocjowanie warunków współpracy i stały nadzór nad ich realizacją.2.Nadzór nad realizacją umów handlowych, organizacja wysyłek i odpraw celnych.3.Współpraca z działem produkcji oraz działami projektowania i logistyki.4.Poszukiwanie nowych możliwości rozwoju biznesu.5.Prowadzenie analizy rynku i konkurencji.6.Utrzymywanie długotrwałych relacji z klientem
TRACK TEC KOLTRAM SP. Z O.O. - 2015-11-02 - Zawadzkie (opolskie)
- Gotowanie, robienie pizzy, przyrządzanie posiłków, dbanie o czystość na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 2500 do 3500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na dwie zmiany w godzinach: 8:00-22:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Umiejętność gotowania oraz robienia pizzy. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 665-456-411, 609-063-991) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Wawelska 1, 40-098 Katowice).
RADOSŁAW OCZKOWICZ PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE RADO - 2016-10-18 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków, praca w godz. 10.00-22.00
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Bogatynia (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Gonice Drugie (wielkopolskie)
Praca w zawodzie
BOŻENA WINIARSKA ZAKŁAD FRYZJERSKO-KOSMETYCZNY - 2016-06-22 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, przestrzeganie HACCAP, utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Praca w systemie 12/24, od 11 do 23 + sobota/niedziela wg grafiku.
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa gości restauracji, wydawanie potraw, przygotowywanie napojów
kontakt przez PUP - 2017-10-03 - Piekary Śląskie (śląskie)
przygotowywanie potraw, tworzenie menu
AM Food Group s.c. Adam Cieślewicz & Marek Piekarski - 2016-11-18 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
1. Zapoznanie się z zakładem pracy, jego schematem organizacyjnym, regulaminem2. Zapoznanie się z recepturami potraw i menu3. Planowanie pracy w celu odpowiedniego, sprawnego przebiegu poszczególnych czynności4. Wykonywanie czynności porządkowych w zmywalni naczyń stołowych i pomieszczeń produkcyjnych5. Wykonywanie obróbki wstępnej i termicznej warzyw, owoców i grzybów6. Przygotowywanie narzędzi i miejsca pracy7. Sporządzanie surówek, zakąsek8. Sporządzanie przetworów i potraw z mleka9. Sporządzanie dań z jaj, kasz, mąki10. Sporządzanie zup, dodatków do zup, sosów 11.Przygotowanie potraw z mięsa zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny i ryb12. Sporządzanie deserów na ciepło i zimno13. Sporządzanie napojów14. Zapoznanie się ze sposobami dekorowania i podawania posiłków 15. Sporządzanie potraw dietetycznych16. Sporządzanie potraw kuchni regionalnej i staropolskiej17. Korzystanie z dokumentacji zakładu gastronomicznego18. Obsługa maszyn i urządzeń
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Szymbark (pomorskie)
Wymagane wykształcenie średnie bądż wyższe o kierunku rachunkowość, administracja. Wymagane doświadczenie, prawo jazdy kat. B, dobra znajomość pakietu MS Office. Charakterystyka pracy: wykonywanie zadań organizacyjno - administarcyjnych, obsługa korespondencji przychodzącej i wychodzącej, układanie harmonogramów pracy, wsparcie organizacyjne dla pracowników firmy. Wysokość wynagrodzenia do ustalenia. Kontakt z pracodawcą osobisty bądź telefoniczny.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
j.w
Eurest Poland Sp. z o.o. - 2015-12-01 - Warszawa (mazowieckie)
kuchnia polska
TK Gastro Tomasz Kudrycki - 2017-04-26 - Białystok (podlaskie)
x
BAZYLIA II Elżbieta Kruszyńska - 2017-11-02 - Rzeszów (podkarpackie)
wg stanowiska , przepisy w języku wietnamskimumiejętniość pracy w zespole, komunikatywność
"VIET-ANH" Lê Văn Vụ - 2017-05-23 - Ząbki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, organizacja pracy w kuchni, zestawnienia zakupów towarów
PW Eljan - 2017-08-28 - Drezdenko (lubuskie)
gotowanie potraw, przygotowywanie menu
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków wg. określonych receptur, dbanie o wizerunek restauracji, wydawanie dań wg. standardów firmy, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad Sanepid i BHP.
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, współpraca przy tworzeniu jadłospisu, przestrzeganie przepisów BHP, PPoż, sanepidu, catering, szkolenia, imprezy pracownicze. Praca 40 godzin tygodniowo, od poniedziałku do niedzieli, godziny zależne od imprez (rano/wieczorem).
CLASSIC ANNA MOLGO - 2016-09-12 - Rozalin (mazowieckie)
- dbanie o czystość na stanowisku pracy- inicjatywa w zakresie kreowania potraw- racjonalne gospodarowanie towarem- samodzielność i komunikatywność- dyspozycyjność i dobra organizacja pracy- przestrzeganie procedur HACCP
Dwor Sieraków Karolina Grabowska - 2016-10-27 - Sieraków (małopolskie)