KUCHARZ/KA Warszawa oferta pracy Eurest Poland Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w
Data publikacji: 2015-12-01
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Eurest Poland Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Keniga 20, 02-495 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 26.11.2015
Data zako艅czenia pracy: 27.02.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie gastronomiczne- kucharz; aktualne badania do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych; min. 2 lata na podobnym stanowisku (偶ywienie zbiorowe). Obowi膮zki: przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; przygotowywanie posi艂k贸w do wywozu do innej plac贸wki (pakowanie); dbanie o estetyk臋 serwisowego jedzenia; dobranie o powierzony sprz臋t; udzia艂 w inwentaryzacjach; przyjmowaniu, magazynowaniu towaru, w razie potrzeby zast臋powanie innych pracownik贸w; praca w godz 04:00-15:00. Zg艂oszenia mailowe: dorota.jaskiewicz (at) eurest.pl
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Eurest Poland Sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Jana Olbrachta 94, 01-102 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Adres strony pracodawcy: www.eurest.pl
Ulica pracodawcy: Jana Olbrachta
Numer budynku pracodawcy: 94
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.12.2015
Data dodania oferty pracy: 19.11.2015
Oferta pracy wa偶na do: 11.12.2015
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.11.2015
Data przyj臋cia oferty pracy: 19.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
produkcja szafek metalowych,godz. 6.00-14.00,wynagrodzenie do uzgodnienia
PPHU KAROLINA Import-Export, Olimpic Fish Beata Kara艣 - 2017-08-31 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie i sprzeda偶 posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Przasnysz (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych.
Krakowska Fundacja Centrum, Informacji, Spotka艅, Dialogu, Wychowania i Modlitwy w O艣wi臋cimiu - 2018-05-17 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
przyrz膮dzanie potraw dla go艣ci hotelu
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE DARIUSZ WESO艁OWSKI - 2017-12-28 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
kucharzOferta pracy skierowana do os贸b bezrobotnych do 30 r.偶. z ustalonym II profilem pomocy, kt贸re dotychczas nie by艂y w stosunku pracy lub stosunek pracy u innych ni偶 wnioskodawca pracodawc贸w trwa艂 nie d艂u偶ej ni偶 3 miesi膮ce 艂膮cznie.
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Kolbuszowa Dolna (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Mosina (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Terka (podkarpackie)
Lepienie pierog贸w.Wymagane do艣wiadczenie, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna.
Dymel Culinary Studio Aleksandra Dymel - 2016-12-02 - Racib贸rz (艣l膮skie)
Szycie tapicerki sk贸rzanej i tekstylnej, szycie materia艂贸w ci臋偶kich.Wynagrodzenie 13 z艂 brutto za godzin臋
Orion Pl Sp. z o.o. - 2017-05-26 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej, znajomo艣膰 ukrai艅skich receptur, opracowywanie menu, przygotowywanie catreingu.
Centrum Ogrodnicze i Motel Grzegorz Pintal - 2016-04-25 - Wawr贸w (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Warszawa (mazowieckie)
- Przej艣cie instrukta偶u szkoleniowego z zakresu BHP- Zapoznanie z regulaminem pracy, - Zapoznanie si臋 z zasadami HACCPPRZECHOWYWANIE 呕YWNO艢CI: - sprawdzanie termin贸w przydatno艣ci do spo偶ycia produkt贸w- u偶ytkowanie urz膮dze艅 do przechowywania 偶ywno艣ci PRZYGOTOWANIE P脫艁PRODUKT脫W I OBR脫BKA ART.SPO呕YWCZYCH:- mycie, obieranie i rozdrabnianie art. spo偶ywczych- wykonywanie obr贸bki r臋cznej, mechanicznej i termicznej surowc贸wSPORZ膭DZANIE POTRAW I NAPOJ脫W:- stosowanie receptur gastronomicznych- dobieranie surowc贸w do sporz膮dzania posi艂k贸w- przygotowywanie potraw z mi臋s, ryb, warzyw- panierowanie, obsma偶anie, gotowanie- przygotowywanie ciast i napoj贸w bezalkoholowychDEKOROWANIE POTRAW:- porcjowanie, estetyczne uk艂adanie i dekorowanie- wykorzystywanie r贸偶nych technik dekorowaniaUTRZYMANIE CZYSTO艢CI, NACZY艃, NARZ臉DZI I SPRZ臉TU W KUCHNI I NA STANOWISKU PRACY:- mycie i czyszczenie naczy艅 odpowiednimi do rodzaju czyszczonych powierzchni- sprz膮tanie i mycie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Zgorza艂e (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - S艂ubice (lubuskie)
Ochrona lasu, zrywka drewna, hodowla lasu, praca w szk贸艂ce le艣nej.
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - Nielisz (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (kebab贸w) zgodnie z procedur膮 i tradycja kuchni wschodniej.
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Otwock (mazowieckie)
samodzielne prowadzenie kuchni w艂oskiej; praca w godz. 14-22 w pizzerii Opolu
ENZO Trattoria-Pizzeria - 2018-03-05 - Opole (opolskie)
sprzeda偶 art.rehabilitacyjnych
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Suwa艂ki (podlaskie)
Przygotowywanie produkt贸w do produkcji potraw, sporz膮dzanie potraw, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy, znajomo艣膰 kart kalkulacyjnych.
BAR"OMEGA" S.C. HANNA CZECHOWSKA GRA呕YNA KACPROWSKA - 2017-04-27 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
- kucharz: profesjonalizm, zaanga偶owanie, dyspozycyjno艣膰umowa na czas okre艣lony (5 lat)
AGAT sp. z o.o. - 2016-01-04 - Rewal (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Prudnik (opolskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w, wydawanie poi艂k贸w, utrzymywanie porz膮dku w kuchni
Jaros艂aw Jagie艂艂o FAR-DOM; HOTEL JAGIE艁艁O - 2016-01-28 - Hrubiesz贸w (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni chi艅skiej, hinduskiej i pakista艅skiej, przygotowywanie potraw typu kebab, sk艂adanie zapotrzebowa艅 na zakup produkt贸w, dbanie o czysto艣膰 i higien臋 w kuchni
kontakt przez PUP - 2015-12-16 - Rzg贸w (艂贸dzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
KARCZMA POLSKA - 2017-07-11 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Warszawa (mazowieckie)
zodny z wykonywanym zawodem
Piekarnia Ciastkarnia PSZCZ脫艁KA Micha艂 Pszczo艂a - 2016-06-10 - B臋dzin (艣l膮skie)
- Przygotowanie da艅 na bazie p贸艂produkt贸w.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posi艂ek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto + ekwiwalent 0,70 z艂/netto do ka偶dej przepracowanej godziny + miesi臋czne premie motywacyjne. Na pocz膮tek praca na umow臋 o prac臋 na okres pr贸bny 1 miesi膮c. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Istnieje mo偶liwo艣膰 pracy w niepe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymaganie wykszta艂cenie min. podstawowe. Do艣wiadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna).
"AMREST" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2017-08-30 - Katowice (艣l膮skie)
Zgodnie z zawodem
OKR臉G MAZOWIECKI Polskiego Zw. W臋dkarskiego-Zak艂ad Rybacki - 2017-03-09 - Janowo (warmi艅sko-mazurskie)
1. Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych.2. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych.3. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna).4. Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.5. Wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych.6. Sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet.7. Utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - 呕ukowo (pomorskie)
-
Gra偶yna Rybicka - 2016-03-18 - Warcha艂y (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z wymogami HACCP; przyjmowanie towaru; dbanie o przestrzeganie przepis贸w BHP; przedstawianie serwowanych potraw go艣ciom.Miejsce pracy: Restauracja Hotelu Campanile Wroc艂aw, ul. Jagie艂艂y 7
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)