KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ Szczecin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WEDŁUG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ,KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
Data publikacji: 2018-01-22
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WEDŁUG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ,KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 39, 70-383 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 39
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.01.2018
Oferta pracy ważna do: 31.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 22.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 22.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przyrządzanie dań z menu. Pieczenie ciast, deserów. Komponowanie sałat, past, sałatek. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
IRENA ZAŁUCKA-BONDA "LAVENDA CAFE & GALERIA" - 2017-04-04 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowanie dań kuchni greckiej, tworzenie nowego menu, praca w barze take away z kebab (szawyrma)
kontakt przez PUP - 2018-12-10 - Nowa Dęba (podkarpackie)
przygotowywanie dań zgodnie z zamówieniem klientów; obsługa imprez okolicznościowych
Jan Kończyk - 2017-11-22 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie pizzy, dbanie o jakość, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-11-18 - Lębork (pomorskie)
praca przy produkcji zniczy i wkładów
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Siemiatycze (podlaskie)
- Obsługa grilla, przygotowywanie kanapek, zapiekanek, sprzedaż produktów garmażeryjnych. Dbanie o czystość w miejscu pracy.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00, 10:00-18:00 + soboty. Wymagane wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza min. 1 rok. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziane Prawo jazdy kat. B. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (Tel. 502-384-898) w godzinach: 8:00-16:00. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 502-384-898) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. STRZELCóW BYTOMSKICH 33 m. 18, 41-902 Bytom) lub e-mail: ewa (at) garmazer.pl
PIOTR POWAŁA PARADISE CATERING - 2016-10-13 - Katowice (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
wysyłanie zapytań oferowanych, zbieranie ofert, przygotowywanie dokumentacji przetargowej,wykonywanie kosztorysów,przygotowywanie dokumentacji podwykonaczej. Wymagane wykształcenie średnie techniczne, doświadczenie min rok jako kosztorysant budowlany, biegła obsługa komputera, prawo jazdy kat B, podstawowa znajomość branży elektrycznej.Praca w godz 7-15
Interaut SŁAWOMIR KOWALCZYK - 2018-01-09 - Mysłowice (śląskie)
Przygotowywanie, gotowanie i wydawanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy
GASTRO IRENA DZWONNIK - 2018-07-26 - Kluki (łódzkie)
Wymagana aktualna książeczka zdrowia oraz umiejętności zawodowe i chęci do pracy. Praca w barze całodobowym na stacji paliw w Strzebielinie. Po okresie próbnym pracodawca oferuje podpisanie umowy o pracę. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od umiejętności i kwalifikacji kandydatów.
"GRONO" s.c. "Oberża Cztery Pory Roku" - 2016-02-26 - Strzebielino (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą, dbanie o odpowiednią jakość produktów, przestrzeganie zasad higieny oraz BHP. Zapewnienie czystości i porządku w miejscu pracy.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE "RELAX" SP. Z O.O. - 2018-03-07 - Lublin (lubelskie)
załadunek do maszyn, rozładunek, pakowanie, obrabianie,
Zakład Przetwórstwa Mięsnego GUMNI-SUSZ Alicja Dąbrowska-Gumna - 2017-07-05 - Dąbrówka Leśna (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków w restauracji ze znajomością kuchni orientalnej i ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Zakopane (małopolskie)
Gotowanie obiadów, przygotowywanie posiłków.
Bar Uniwersalny Daniel Ludwa - 2016-06-23 - Głuchołazy (opolskie)
Przygotowywanie i dekorowanie posiłków, sprzątanie i pomoc w kuchni.Godziny pracy do uzgodnienia.
GÓRALSKA CHATA MARIAN HUMIEJA - 2018-04-05 - Stare Boryszewo (mazowieckie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, właściwe przechowywanie składników, zapewnienie sprawnego funkcjonowania kuchni.
DE FACTO Pacia Ireneusz - 2018-04-10 - Olkusz (małopolskie)
Pracownik ds. kadr. Pierwsza umowa na okres próbny do 3 miesięcy, następnie umowa na czas określony. Praca w godz. od 07:00-15:00 lub 08:00-16:00
FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA "ROLMASZ" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-10-31 - Kamionka (podkarpackie)
-
Tomasz Dudaronek - 2017-08-23 - Białystok (podlaskie)
przyrządzanie:hamos, falafel i kebab
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Białobrzegi (mazowieckie)
Wg. programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
HANDEL Art. Spożywczo-Przemysłowymi Lesiak Aleksandra - 2016-10-19 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie potraw wg. zamówień klientów
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Chabsko (kujawsko-pomorskie)
pomoc klientom z Chin w sprzedaży nieruchomości, przygotowywanie ofert, prezentowanie nieruchomości klientom, utrzymywanie relacji z klientami chińskimi
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- przygotowywanie powierzchni do malowania oraz malowanie wyrobów metalowych, części róznego rodzju maszyn, sprzętów i pojazdów mechanicznych- nakladanie powlok lakierniczych z farb i lakierów róznymi technikami- obsluga pistoletu do ręcznego lakierowania AirCombi OPTIMA 2002 oraz agregatu natryskowego WIWA Profit 3010
kontakt przez PUP - 2018-10-30 - Łódź (łódzkie)
Kucharz
K.F.D. ARCHITEKT SPÓŁKA JAWNA - 2018-03-29 - Polańczyk (podkarpackie)
-obsługa maszyn-praca w systemie 3 zmianowym na linii produkcyjnej
kontakt przez OHP - 2018-08-24 - Legnica (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Warszawa (mazowieckie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, połproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców, wykonywanie rożnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa, zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych, jarskich, wyrobów garmażeryjnych, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Partynia (podkarpackie)
• Przeliczanie wartości pieniężnych,• Sortowanie oraz pakowanie bilonu i banknotów,• Załadunek/rozładunek kaset bankomatowych,• Przygotowanie zasileń,
Solid MCG Sp. z.o.o - 2018-07-19 - Łódź (łódzkie)
Wykształcenie gastronomiczne, min. 2 lata doświadczenia. Praca w restauracji, współpraca z renomowanymi szefami kuchni, możliwość rozwoju osobistego, awansu. Kontakt osobisty oraz telefoniczny z pracodawcą.
HOTEL RESTAURACJA TIMBERLAND HOLECKI RYSZARD - 2017-06-06 - Orzesze (śląskie)