KUCHARZ Partynia oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1聽017,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, po艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w, wykonywanie ro偶nymi technikami i metodami r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa, zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych, jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy, przestrzeganie przepis贸w BHP i PPO呕
Data publikacji: 2018-07-25
Lokalizacja: Partynia (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Partynia, powiat: mielecki, woj: podkarpackieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, po艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w, wykonywanie ro偶nymi technikami i metodami r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa, zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych, jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy, przestrzeganie przepis贸w BHP i PPO呕
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽017,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Partynia
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mielecki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽017,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 5
Data rozpocz臋cia pracy: 21.08.2018
Data zako艅czenia pracy: 20.01.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie minimum zawodowe, ch臋膰 nauki, szybka orientacja
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mielcu
Adres pracodawcy:
Chopina 16a, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Oferta odbywania sta偶u dla os贸b bezrobotnych zamieszkuj膮cych na wsi posiadaj膮cych ustalony przez Urz膮d Pracy odpowiedni profil pomocy. Osoby bezrobotne, spe艂niaj膮ce wymagania pracodawcy proszone s膮 o zg艂oszenie si臋 do Powiatowego Urz臋du Pracy w Mielcu do doradcy klienta w celu otrzymania skierowania.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: mielecki
Gmina pracodawcy: Mielec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Mielec
Ulica pracodawcy: Chopina
Numer budynku pracodawcy: 16a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mielcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 25.07.2018
Oferta pracy wa偶na do: 20.08.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.07.2018
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowc贸w i p贸lprodukt贸w spo偶ywczych w oparciu o normy i receptury gastronomiczne, oraz wypiekanie pizzy w specjalnym do tego przeznaczonym piecu,pomoc w innych pracach kuchennych, stosowanie zasad HACCP,utrzymanie w czysto艣ci miejsca pracy, praca od godz.8-12/14-18, praca na 1/2 etatu
APR Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2016-04-05 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.
INSTYTUT NAUKOWO-BADAWCZY KSI臉DZA SEBASTIANA KNEIPPA ZESP脫艁 REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY - 2017-07-14 - Kamie艅 艢l膮ski (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w firmie obs艂uguj膮cej Wojew贸dzki Szpital Zespolony w Elbl膮gu, godz. pracy 5.00-20.00 (dwie zmiany), 13 z艂 za godz. brutto
Rebus Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2016-06-24 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Sporz膮dzanie potraw , dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - 呕abiec (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, grilowanie. E-mail: kapitanolawa (at) gmail.com
RIVERFRONT Tomasz Stra偶y艅ski - 2016-08-29 - 艢cinawa Polska (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Krosno Odrza艅skie (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
PHU "MARTYNKA" Jadwiga Karwowska - 2017-12-12 - Grajewo (podlaskie)
przygotowywanie potraw ukrai艅skich
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - 呕ywiec (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
BAR "CEZAR" ALFREDA RATAJCZAK - 2016-04-20 - Lubin (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie kebab贸w
MAX KEBAB KAROLINA FAWAD - 2018-05-08 - Hrubiesz贸w (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
F.U. ZORBAS Piotr Grzelak - 2016-03-03 - Uniej贸w (艂贸dzkie)
Praca w zawodzie
ZIYAD RAOOF FIRMA "ZIYADA" - 2017-02-16 - Tomaszowice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Utrzymanie czysto艣ci maszyn, urz膮dze艅 i sprz臋tu w kuchni. Utrzymanie w czysto艣ci powierzchni u偶ytkowych.Praca na dwie zmiany: 6.00-14.00 oraz 11.00-19.00, r贸wnie偶 w soboty, niedziel臋 i 艣wi臋ta.
"Przytulna" s.c. Sebastian K艂apyta, El偶bieta K艂apyta - 2016-09-13 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Praca polega na przygotowywaniu posi艂k贸w typu fast-food oraz innych wyrob贸w kulinarnych. Mile widziana osoba z min. rocznym do艣wiadczeniem. Praca w godzinach 10:00 - 22:00. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
FHU-APS ANNA KANIA - 2016-07-13 - Rybnik (艣l膮skie)
PRZYRZ膭DZANIE POTRAW TURECKICH
ISKENDER KEBAB SABINA SOBK脫W - 2017-06-02 - Goleni贸w (zachodniopomorskie)
wykonywanie czynno艣ci gastronomicznych, przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w przedszkolu
Niepubliczne Przedszkole Zielone Przedszkole - plac贸wka w G艂ogowie - 2016-10-10 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Dba艂o艣膰 o prawid艂owe, punktualne i zgodne z instrukcjami przygotowywanie posi艂k贸w, przestrzeganie norm ilo艣ciowych i jako艣ciowych przy przygotowywaniu posi艂k贸w, udzia艂 w ustalaniu menu, przyjmowanie dostaw. Praca na pe艂ny etat od poniedzia艂ku do pi膮tku w godzinach 10-16 i 15-21.
PLATINIUM SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-10-27 - Janki (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w
P.H.U. Tadeusz Karwan - 2016-02-16 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
kucharz
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESP脫艁 ZAK艁AD脫W OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2016-09-21 - Gryfice (zachodniopomorskie)
do艣wiadczenie wymagane, praca sezonowa, do podstawy wynagrodzenia doliczana jest premia
FIRMA HANDLOWA ZATOKA 艁AWNICZAK ANNA - 2016-04-06 - Starkowo (wielkopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Mielec (podkarpackie)
gotowanie potraw, przygotowywanie sur贸wek, obs艂uga go艣ci na przyj臋ciach okoliczno艣ciowych
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Kwidzyn (pomorskie)
planowanie jad艂ospis贸w i przygotowanie wed艂ug nich potraw, pomoc w przyjmowaniu i wydawaniu posi艂k贸w, mycie naczy艅 i sprz臋tu kuchennego
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie produkt贸w do wykonania da艅. Gotowanie posi艂k贸w, pieczenie ciast, przygotowanie deser贸w.
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2017-03-06 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w, napoi z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅, obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, obr贸bka surowc贸w, ocena surowc贸w p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, wyka艅czanie, dekorowanie, sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych oraz kuchni polskiej, przestrzeganie przepis贸w BHP i PPO呕
KARSON - MILEWSKI, STASIAK SP脫艁KA JAWNA - 2016-09-08 - Wo艂omin (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w profilaktycznych i obiadowych
Kozie艂 Lidia Punkt Gastronomiczny "KOLEJARZ" - 2018-03-29 - Jaworzno (艣l膮skie)
##zakres##
Restauracja Kaskada Smaku - 2015-11-23 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)
Wykonywanie, sporz膮dzanie posi艂k贸w.
Bar Pod Gajem Halina Lenkiewicz - 2016-03-10 - Mo艅ki (podlaskie)