KUCHARZ-PIZZER K/M (WŁOSKI) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ-PIZZER K/M (WŁOSKI)
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2018-09-06
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca między 11-22 również w weekendy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-PIZZER K/M (WŁOSKI)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2018
Data zakończenia pracy: 01.10.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
włoski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
polski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C2 - biegły
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kuchnia włoska
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kuchnia śródziemnomorska
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe/średnie, trzy lata doświadczenia zawodowowego, znajomość kuchni włoskiej i śródziemnomorskiej, j. włoski podstawy, język polski biegle. Obowiązki: gotowanie potraw kuchni włoskiej i środziemnomorskiej, robienie pizzy, produkcja deserów, tworzenie menu po włosku.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 06.09.2018
Oferta pracy ważna do: 20.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 06.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 06.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
Dom Emerytów Placówka Pielęgnacyjno-Opiekuńcza Caritas Diecezji Tarnowskiej - 2017-06-22 - Tarnów (małopolskie)
prace murarskie i spokrewnione (murowanie, tynkowanie)
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Józefosław (mazowieckie)
przygotowanie potraw kuchni egipskiejOferta złożona w celu uzyskania informacji starosty na temat możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych o lokalny rynek pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Płońsk (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, zaopatrzenie kuchni w niezbędne produkty
PAMAR Piotr Zenik - 2017-11-14 - Węgrów (mazowieckie)
Kucharz kuchni ukraińskiej
BAR MARIO - 2017-02-10 - Świerże Górne (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków np. pierogi, sałatki, galareta, mięsa;Praca czwartku do poniedziałku w przedziale 14:00-22:00;100 h pracy miesięcznie; Sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Wrocław (dolnośląskie)
pomoc kuchenna, kucharz
kontakt przez OHP - 2018-04-10 - Koszęcin (śląskie)
Do zadań należy: przygotowanie dań typowych dla kuchni niemieckiej oraz umiejętność przygotowania potraw z różnych gatunków ryb. Restauracja specjalizuje się w daniach rybnych.
Cafe-Restaurant Aquamarin Kathrin Prietz - 2015-06-29 - Niemcy (Niemcy)
obsługa komputera i skanera, kompletacja zamówień z odzieżą, pakowanie i przepakowywanie, przygotowywanie towaru do wysyłki
"BIZNES PARTNER" Sp. z o.o. - 2016-05-16 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, współpraca z szefem kuchni, tworzenie menu.
LIBERO SP. Z O.O. - 2018-06-25 - Milicz (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
NIAGARA- PUB PIZZERIA RESTAURACJA / SERWIS ELEKTRYCZNO-MECHANICZNO-PRODUKCYJNY SEMP-SERWIS ZOFIA DRAGUŁA - 2017-03-10 - Dębica (podkarpackie)
.
Hurtownia Artykułów Motoryzacyjnych "CARRERA" Wirkus - 2017-04-14 - Pawłówko (pomorskie)
Wstępna obróbka surowców, rozdrabnianie, obróbka cieplna, gospodarowanie artykułami spożywczymi, porcjowanie.
Krajowa Szkoła Skarbowości - 2017-09-07 - Otwock (mazowieckie)
pomoc na kuchni
"Pawelec - Galon" Spółka Jawna - 2015-11-19 - Mroków (mazowieckie)
Profesjonalna obsługa klientów lokalu,powitanie gości,wybór stolika,przedstawienie menu,sprawowanie ciągłego nadzoru nad klientami,odpowiednie pożegnanie klientów i zachęcanie ich do ponownego odwiedzania tego miejsca,przygotowanie lokalu do przyjęcia gości,zadbanie o odpowiedni wystrój dostosowany do okoliczności,nakrywanie do stołu,dbanie o czystość zastawy i sztuśców,pozostałe wynikające ze stanowiska pracy.
"Diodex" Dominik Domagalski - 2016-02-24 - Granice (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
Suleyman Tas Davis, Kebab Bar - 2016-03-24 - Rzeszów (podkarpackie)
praca samodzielna
Usługi Gastronomiczne Sylwia Zarzycka - 2015-12-28 - Gadka (mazowieckie)
przygotowywanie potraw wg receptury, sprzedaż, gotowanie sporządzanie zamówień do dostawców
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Rzeszów (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 7.00- 15.00
FORUM Dawid Pustkowiak - 2018-01-12 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
PPHU "MONROB" - 2016-07-08 - Borki (łódzkie)
- przygotowanie potraw wysokiej jakości dla naszych bufetów, zgodnie z ustalonym menu i organizację wydarzeń- samodzielna praca na poszczególnych odcinkach lub przed gośćmi- pomoc w przygotowaniu i gotowaniu codziennych posiłków dla pracowników- sprawdzanie zakupionych towarów pod katem jakości i ilości – odpowiedzialność za prawidłowe składowanie produktów
A-ROSA Resort und Hotel GmbH - 2015-12-02 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków obiadowych i deserów
Hotel-restauracja OSTOJA - 2017-01-23 - Lipówki (mazowieckie)
prace związane z przygotowywaniem i doprawianiem posiłków
FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWA SKONECZNY SŁAWOMIR - 2017-10-20 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
- Obróbkwa wstępna owoców i warzyw,- Przygotowywanie i wydawanie posilków,- Obsługa sprzętu w kuchni.
Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Leżajsku - 2017-01-17 - Leżajsk (podkarpackie)
Praca na kuchni, przyrządzanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "D.Z" - Droździel Zbigniew - 2017-10-25 - Lubycza Królewska (lubelskie)
Przygotowywanie dań z karty
kontakt przez OHP - 2018-07-27 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
Przygotowanie posiłków
BARTUŚ S.C. J.R.B WILCZYŃSCY - 2018-01-10 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Utrzymanie czystości , przygotowywanie potraw , zamawianie towaru , odpowiedzialnosć za stan magazynowy , zarządzanie zespołem.
Pałac Brzezina Sp.z o.o - 2016-05-11 - Brzezina (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków w restauracji
Przedsiębiorstwo Handlowe Hellon s.c. - 2016-04-26 - Środa Śląska (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla konsumentów, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Osówka (wielkopolskie)