KUCHARZ Leżajsk oferta pracy Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Leżajsku
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: - Obróbkwa wstępna owoców i warzyw,- Przygotowywanie i wydawanie posilków,- Obsługa sprzętu w kuchni.
Data publikacji: 2017-01-17
Lokalizacja: Leżajsk (podkarpackie)
Pracodawca: Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Leżajsku
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Leśna 22, 37-300 Leżajsk, powiat: leżajski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Obróbkwa wstępna owoców i warzyw,- Przygotowywanie i wydawanie posilków,- Obsługa sprzętu w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Leżajsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: leżajski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Leżajsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2017
Data zakończenia pracy: 31.01.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Leżajsku
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Leżajsku
Adres pracodawcy:
Leśna 22, 37-300 Leżajsk, powiat: leżajski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV proszę składać do działu kadr w ZOZ Leżajsk ul. Leśna 2
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: leżajski
Gmina pracodawcy: Leżajsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Leżajsk
Ulica pracodawcy: Leśna
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Leżajsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.01.2017
Oferta pracy ważna do: 15.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 17.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 17.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- prace porządkowe- kontrola terminów przydatności do spożycia towarów, - wykładanie towaru na półki i jego metkowanie,- obsługa kasy fiskalnej i terminala,
PHU BeSTT Bieniasiewicz, Ratajczak, Dobropolski Sp. Jawna - 2018-03-15 - Chojna (zachodniopomorskie)
Wykonywanie oprogramowania oraz modyfikacja wykorzystania istniejących urządzeń, naprawianie maszyn produkcyjnych , projektowanie i realizacja układów sterowania , doskonalenie i automatyzacja procesu produkcyjnego , ocena stanu technicznego maszyn
kontakt przez OHP - 2018-02-22 - Żarów (dolnośląskie)
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne; doświadczenie zawodowe mile widziane; książeczka sanepidowska, komunikatywność; umiejętność pracy w zespole; dbanie o porządek w miejscu pracy; kuchnia polska i śląska; umowa na okres próbny; miejsce pracy Sośnicowice;
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO USŁUGOWO HANDLOWE "FUTURE" JANUSZ BIERNACKI - 2017-01-18 - Sośnicowice (śląskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków dla gości restauracji
RESTAURACJA "10-tka" Ewa Karwaszewska - 2018-07-18 - Obrowo (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, PLANOWANIE I ORGANIZOWANIE SWOJEGO STANOWISKA PRACY I PRACOWNIKÓW PODLEGŁYCH, DOBRA ZNAJOMOŚĆ PRZEPISÓW BHP, SANITARNYCH, P. POŻ, WSPÓŁPRACA Z DOSTAWCAMI I KLIENTAMI, WSPÓŁPRACA Z KIEROWNICTWEM HOTELU, WPROWADZANIE RECEPTUR GASTRONOMICZNYCH; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA I NADZOROWANIA PERSONELEM I PRACĄ CAŁEJ KUCHNI, MILE WIDZIANE REFERENCJE, ZNAJOMOŚĆ OBSŁUGI KOMPUTERA, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LAT DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU; GODZINY PRACY: 07.0015.00 LUB 12.00-24.00;
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- zarządzanie kuchnią- planowanie wspólnie z intendentem jadłospisów- przygotowywanie 3 posiłków dziennie dla grupy 125 dzieci w wieku 3 - 7 lat- wymagane wykształcenie kierunkowe - gastronomiczne- praca w godz. 07:00 - 15:00 lub 06:30 -14:30- wstępne zatrudnienie w ramach umowy o pracę na czas określony z możliowścią przedłużenia umowy i jej zawarcia na czas nieokreślony
Przedszkole Miejskie Nr 152 - 2018-07-20 - Łódź (łódzkie)
zgodny (praca w Grudziądzu)
IK PALACE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-19 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z umową
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Świdnica (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków gastronomicznych wg zamówień.
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności. WYNAGRODZENIE 1850 + PREMIAWYMAGANIA: wykształcenie zawodowe, mile widziane doświadczenie zawodoweKONTAKT Z PRACODAWCĄ TELEF: 791 111 189
Zofia Piśko Hebe - 2016-07-11 - Jarosław (podkarpackie)
Obsługa klientów, przygotowywanie dań ; praca we Wrześni ul Słowackiego 10
IK PALACE Sp. z o.o. - 2017-06-05 - Września (wielkopolskie)
-
TPB CONSTRUCTIONS Sp.zo.o. - 2017-06-05 - Stara Dębowa Wola (świętokrzyskie)
Nauczyciel języka angielskiego. Wymiar etatu: 8/18.
Samorządowy Zespół Szkół w Kostkowie - 2018-07-04 - Kostkowo (pomorskie)
przygotowanie detali do śrutowania, obsługa piaskarki i komory śrutowniczej, śrutowanie konstrukcji
FIRMA WIELOBRANŻOWA "SERAFIN" - 2016-05-25 - Oborniki (wielkopolskie)
samodzielne przygotowanie potraw, umiejętnośc pracy w zespole
P.H.U. Igor Małecki "BAR ORKAN" - Dziwnówek - 2016-03-08 - Dziwnówek (zachodniopomorskie)
kucharz
"GOŚCINIEC SUCHOLESKI S.C." - 2015-12-10 - Suchy Las (wielkopolskie)
Strzyżenie, modelowanie, farbowanie włosów damskich i męskich.Znajomość języka ukraińskiego w stopniu komunikatywnym. Praca w Dzierżążnie Wielkim.
"AFTBIK" Stanisław Aftarczuk - 2016-10-07 - Gieczynek (wielkopolskie)
wg zgłoszenia
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2016-01-21 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
planowanie i gotowanie dań z kuchni wietnamskiej i orientalnej, planowanie i koordynowanie pracy w kuchni, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
"GREK RTC" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-07-13 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie dań i menu, prowadzenie negocjacji z kontrahentami pochodznia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Jabłonowo (mazowieckie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych pod okiem kucharza,-Kontakt telefoniczny lub osobisty,-Wynagrodzenie 2.000,00 zł netto-Praca w godzinach 11:00-21:00 w systemie 2 dni pracy 2 dni wolne.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-02-15 - Pszczółki (pomorskie)
zarządzanie kartą dań, układanie menu, realizacja wyznaczonego budżetu , odpowiedzialność za wyniki finansowe obiektu,m przygotowywanie dań , dbałośc o właściwa jakośc wykonywanej obsługi
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Rzeszów (podkarpackie)
-Przygotowywanie potraw kuchni japońskiej w szczególności sushi. - Wynagrodzenie: 2500 zł brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony - 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. -Praca na dwie zmiany w godz.: 12:00-22:00 + soboty i niedziele. Wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie jako Kucharz Sushi Master min 3 miesiące. Wymagana umiejętność przygotowywania Sushi, znajomość i obróbka ryb oraz owoców morza, znajomość japońskiej kuchni ciepłej, sprawność manualna w celu elestetycznego wykonania i podania potrawy, umiejętność bardzo szybkiego wykonywania potraw, miła aparycja.
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Katowice (śląskie)
wg stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Warszawa (mazowieckie)