KUCHARZ Szczecin oferta pracy PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 15 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, PLANOWANIE I ORGANIZOWANIE SWOJEGO STANOWISKA PRACY I PRACOWNIKÓW PODLEGŁYCH, DOBRA ZNAJOMOŚĆ PRZEPISÓW BHP, SANITARNYCH, P. POŻ, WSPÓŁPRACA Z DOSTAWCAMI I KLIENTAMI, WSPÓŁPRACA Z KIEROWNICTWEM HOTELU, WPROWADZANIE RECEPTUR GASTRONOMICZNYCH; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA I NADZOROWANIA PERSONELEM I PRACĄ CAŁEJ KUCHNI, MILE WIDZIANE REFERENCJE, ZNAJOMOŚĆ OBSŁUGI KOMPUTERA, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LAT DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU; GODZINY PRACY: 07.0015.00 LUB 12.00-24.00;
Data publikacji: 2016-09-22
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:RADOSNA 60, 70-752 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, PLANOWANIE I ORGANIZOWANIE SWOJEGO STANOWISKA PRACY I PRACOWNIKÓW PODLEGŁYCH, DOBRA ZNAJOMOŚĆ PRZEPISÓW BHP, SANITARNYCH, P. POŻ, WSPÓŁPRACA Z DOSTAWCAMI I KLIENTAMI, WSPÓŁPRACA Z KIEROWNICTWEM HOTELU, WPROWADZANIE RECEPTUR GASTRONOMICZNYCH; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA I NADZOROWANIA PERSONELEM I PRACĄ CAŁEJ KUCHNI, MILE WIDZIANE REFERENCJE, ZNAJOMOŚĆ OBSŁUGI KOMPUTERA, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LAT DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU; GODZINY PRACY: 07.0015.00 LUB 12.00-24.00;
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 15 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 15 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.09.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: KIEROWANIE I NADZOROWANIE PERSONELEM
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: OBSŁUGA KOMPUTERA
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU (wymagany staż - lata: 2)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
RADOSNA 60, 70-752 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, e-mail:kadry (at) hotel-panorama.com.pl; AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: RADOSNA
Numer budynku pracodawcy: 60
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.09.2016
Oferta pracy ważna do: 21.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 22.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 22.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych. Zabezpieczenieprzez zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, obróbka wstępna surowców(reczna,mechaniczna,termiczna),wykonywanie potraw z warzyw owoców,potraw typi fast food, deserów. Posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz biażaca konserwacja tych urzadzeń; wykończenie, porcjowanie,dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy,bieżaca obsługa klientów przyjmowanie należności za sprzedany towar, przygotowywanie listy zakupów, przestrzeganie przepisów BHP,PPOŻ obowiązujących w zakładach zywienia zbiorowego.
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Łuków (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków. Zamóienia produktów do kuchni. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Gdańsk (pomorskie)
Operator ciągnika rolniczego - praca leśna przy zwrywce drewna.
Zakład Usług Leśnych "ZUL" Wiesław Zwoliński - 2018-03-09 - Rożno-Parcele (kujawsko-pomorskie)
jw.
Dom Pomocy Społecznej dla Kombatantów - 2018-07-03 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O SWOJE STANOWISKO PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE-GASTRONOMICZNE, KREATYWNOŚĆ, ODPOWIEDZIALNOŚĆ, PRACA W ZESPOLE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 2 LATA
BALTICA KATARZYNA WÓJCIK - 2017-10-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość posiłków
WIKA ANNA HENDRIK - 2017-04-21 - Słubice (lubuskie)
przyrządzanie potraw wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z kucharzami i szefem narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Wstępna obróbka surowców, rozdrabnianie, obróbka cieplna, gospodarowanie artykułami spożywczymi, porcjowanie.
Krajowa Szkoła Skarbowości - 2017-09-07 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Praca w godz.: 7-15, 13-21, równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy JALAPENO s.c. we Wrocławiu. sala G
JALAPENO s.c. - 2017-03-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa wózka widłowego
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Bojanowo (wielkopolskie)
Przygotowanie stanowiska pracy, obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowanie potraw zgodnie z recepturą, wydawanie potraw, porządkowanie stanowiska pracy. Praca na dwie zmiany w godzinach 10.00 - 22.00.
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Brzesku - 2017-03-16 - Brzesko (małopolskie)
Praca w kuchni, sporządzanie potraw i deserów, gospodarka magazynowa, obsługa zaplecza gastronomicznego.
kontakt przez PUP - 2017-10-06 - Wejherowo (pomorskie)
Praca w reatauracji
Usługi Kulinarne Andrzej Więcław - 2017-07-28 - Leżajsk (podkarpackie)
- utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,- przygotowywanie potraw- dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych potraw,- porcjowanie i wydawanie potraw- przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy,- wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez kierownika i właściciela-przestrzeganie obowiązującego regulaminu pracy i innych zarządzeń wewnętrznych
Paweł Kaliski - 2016-05-12 - Słubice (lubuskie)
wykszt.średnie, umiejętności kucharza, moze byc osoba do przyuczenia, prof. II, rej. przed 08.06.2017r.
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Radziejów (kujawsko-pomorskie)
ze względu na wielu gości restauracji, pochodzących z Ukrainy i Rosji, oczekujemy od Kandydatów umiejętności przygotowywania potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Zakopane (małopolskie)
Praca na wysokości 3 metrów, szalunki typu ULMA, Frami, dyspozycyjność w róznych godzinach od 7- do 17Miejsce pracy: Wrocław Kontakt kandydatów z pracodawca telefoniczny. Oferta znajduje się w sali: D
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w dziale księgowości
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przytowanie posiłkówGotowanie potrawObsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Gonice (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku, właściwe wykonanie obróbki wstępnej i cieplnej przygotowywanych potraw. Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2015-12-30 - Nowa Wieś (mazowieckie)
określone we wniosku
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Resko (zachodniopomorskie)
praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe "ELRO" Elżbieta Pufal - 2016-04-25 - Malbork (pomorskie)
Oferta dla osób do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykształcenie kierunkowe zawodowe; min. 6 m-cy doświadczenia w zawodzie; zakres obowiązków: przygotowywanie stołu szewdzkiego na śniadania, przyg. mięs i warzyw do dalszej obróbki; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Gliwice (śląskie)
- sporządzanie potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Bierna (śląskie)
Przestrzeganie przepisów BHP i p.poż.Dbałość o zachowanie zasad czystości i higieny. Punktualne rozpoczynanie pracy zgodnie z obowiązującym grafikiem pracy, zachowanie porządku na swoim stanowisku pracy i w magazynach z żywnością, dbanie o używanie wysokiej jakości surowca do produkcji potraw, odpowiedzialność służbowa i finansowa za straty spowodowane niewłaściwym wykonywaniem obowiązków na powierzonym stanowisku, odpwiedzialność za materiały. Przygotowywanie posiłków dla gości Karczmy Młyńskiej i Barki Tumskiej. Odpowiedzialność za porządek na stanowisku pracy i magazynach. Praca na umowę zlecenie-pracodawca zobowiązuje się do odprowadzania składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne, po trzech miesiącach umowa o pracę. Praca na dwie zmiany: 8:00-16:00, 11:00-23:00. Kontakt z pracodawcą: malgorzatazajac (at) hotel-tumski.com.plOferta dostępna w sali G
Hotel Tumski & Barka Tumska sp. z o.o. sp.k. - 2016-02-03 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, kontrola świeżości produktów, zamawianie towarów
HOTEL 77 "ARA" Agencja Imprez Rozrywkowych - 2016-05-06 - Chałupy (pomorskie)
przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni tureckiej: lahmacun, kofte, mussaka i innych
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - Duchnice (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Warszawa (mazowieckie)