KUCHARZ - PRUSZKÓW Nowa Wieś oferta pracy Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej
Stanowisko: KUCHARZ - PRUSZKÓW
Wynagrodzenie: od 2 460,78 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku, właściwe wykonanie obróbki wstępnej i cieplnej przygotowywanych potraw. Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii.
Data publikacji: 2015-12-30
Lokalizacja: Nowa Wieś (mazowieckie)
Pracodawca: Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grodziska 1, 05-800 Nowa Wieś, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku, właściwe wykonanie obróbki wstępnej i cieplnej przygotowywanych potraw. Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 460,78 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - PRUSZKÓW
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nowa Wieś
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pruszkowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Michałowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 460,78 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zasadnicze, staż pracy mile widziany, posiadanie przygotowania zawodowego do wykonywania prac o złożonym charakterze
Nazwa pracodawcy:
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pruszkowie
Adres pracodawcy:
Grodziska 1, 05-800 Nowa Wieś, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: pruszkowski
Gmina pracodawcy: Michałowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowa Wieś
Ulica pracodawcy: Grodziska
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: Obrona narodowa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pruszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.12.2015
Oferta pracy ważna do: 30.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 30.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 30.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
roznoszenie ulotek reklamowych do domków jednorodzinnych oraz mieszkań w blokach
kontakt przez OHP - 2016-08-18 - Warszawa (mazowieckie)
Sprawne przygotowywanie dań z karty (kuchnia polska i włoska), estetyczne podawanie posiłków, zgłaszanie potrzeb zakupowych.
Restauracja Valentino Chleb i Wino - 2016-05-17 - Motycz (lubelskie)
przygotowanie gotowych produktów typu gofry i naleśniki, bezpośrednia sprzedaż
Katarzyna Kukolka-Bogocz Firma Gastronomiczno- Kateringowa TDS - 2018-01-22 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
-
Usługi Gastronomiczne Elwira Linder Gogolin - 2018-02-02 - Malnia (opolskie)
wg zgłoszenia
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2016-01-21 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków, ustalanie menu, dbałość o czystość na miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków i ich konfekcjonowanie; godz. pracy 8-16; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 9-16
FIRMA HANDLOWO-TURYSTYCZNA "MICHAŁEK" SPÓŁKA CYWILNA - 2017-04-06 - Rowy (pomorskie)
przyjmowanie ręczników z produkcji do magazynu i przygotowywanie wysyłek; oferta również dla osób z orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności;
TEXPOL Sp. z o.o. Zakład Pracy Chronionej - 2017-07-27 - Borkowice (łódzkie)
docelowo inspektor, transkrypcja zapisów audio lub audio -vido rozpraw sądowych(e-protokołu), praca w Gorzowie Wlkp. Szczegóły dotyczące oferty zamieszczone są na stronie internetowej: www.szczecin.sa.gov.pl
Sąd Apelacyjny - 2016-11-08 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
obsługa pras do wycinania, formowania dywanów samochodowych, obsługa urządzeń piankujących, bieżąca kontrola jakościowa produkowanych części.
kontakt przez OHP - 2016-03-03 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, śniadania zupy, dania obiadoweWymagania pracodawcy: wykształcenie zawodowe, gastronomiczne, umiejętność gotowania potraw kuchni polskiej, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, min. roczne doświadczenie na podobnym stanowisku. Preferowana forma kontaktu cv na adres e-mail: eko-planet (at) wp.pl
EKO PLANET Kamil Nadulski - 2016-04-25 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej, chan dal, birmani, kurczak tandoori, pilaf, burfi, przygotowywanie sosów, napojów
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - Piaseczno (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków, stosowanie procedur czystości w miejscu pracy, obsługa gości w restauracji. WYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne , książeczka sanitarno - epidemiologiczna, mile widziane : doświadczenie, znajomość języka angielskiego w stopniu podstawowym. KONTAKT Z PRACODAWCĄ: osobisty, tel.16 736 11 20, e-mail: recepcja (at) bacowkaradawa.pl
PREIS Paweł Preisner Hotel Bacówka & SPA - 2017-09-29 - Radawa (podkarpackie)
Praca w restauracji. Zakwaterowanie bezpłatne na miejscu.
POLSPORTY Sp.Zo.O. - 2016-05-04 - Jastarnia (pomorskie)
przygotowywanie i obsługa imprez okolicznościowych
ZAKŁADY WYTWÓRCZE CHEKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-03 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Organizacja dnia pracy. Przygotowanie urządzeń. Sporządzanie potraw (sałatki, burgery, frytki). Wykonywanie obróbki ręcznej. Utrzymywanie porządku.
kontakt przez PUP - 2018-05-15 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie kebaba
Ahmed Gheith Kebab Bakar - 2017-11-02 - Brzeg (opolskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych.
Niepubliczne Przedszkole Sióstr Urszulanek SJK im. św. Urszuli Ledóchowskiej - 2018-04-19 - Ozorków (łódzkie)
Przygotowanie posiłków, pomoc przy tworzeniu menu, przestrzeganie zasad oraz procedur HACCP.170 h pracy w miesiącu, dyspozycyjność 5-24miejsce pracy: Ślęza, ul. GłównaSala G
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Ślęza (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, dań dostosowanych do indywidualnych okoliczności i wymagań klientów
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE SPÓŁKA CYWILNA HENRYK KOWALSKI,JANINA KOWALSKA - 2017-05-17 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Radom (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Lesko (podkarpackie)
Wypiekanie gruzińskigo chleba- jedyne zajęcie;Praca w godzinach 7:00-15:00;Miejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul. Strzegomska 200sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-02 - Wrocław (dolnośląskie)
GOTOWANIE;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE W PLACÓWKACH ZBIOROWEGO ŻYWIENIA, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT.B;GODZINY PRACY: 07.00-15.00;PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY 698630124; MIEJSCE PRACY: PRZYLEP/ ZA GUMIEŃCAMI
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELIŃSKA - 2016-04-11 - Przylep (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Tarnów (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków dla 50 osób
"Halny" s.c. Jacek Konar, Kazimierz Witecki - 2017-11-06 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Wykształcenie gastronomiczne mile widziane; min. 3 lata doświadczenia zawodowego; kreatywność; umiejętność pracy w zespole; samodzielne prowadzenie kuchni; 2 zmiany; miejsce pracy Gliwice;
"INTERCOM" PIOTR JEZIK, MICHAŁ JEZIK, KRZYSZTOF SKROBACKI S.C. - 2018-04-04 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Burzenin (łódzkie)
Przygotowywanie potraw w restauracji hotelowej. Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 7.00-19.00 i 19.00-7.00 od poniedziałku do niedzieli w Szczyrku (grafik do ustalenia, istnieje możliwość zakwaterowania pracownika).
CENTRUM KONGRESÓW I REKREACJI ORLE GNIAZDO SP. Z O. O. - 2016-02-09 - Szczyrk (śląskie)