KUCHARZ Ozorków oferta pracy Niepubliczne Przedszkole Sióstr Urszulanek SJK im. św. Urszuli Ledóchowskiej

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych.
Data publikacji: 2018-04-19
Lokalizacja: Ozorków (łódzkie)
Pracodawca: Niepubliczne Przedszkole Sióstr Urszulanek SJK im. św. Urszuli Ledóchowskiej
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Łęczycka 30, 95-035 Ozorków, powiat: zgierski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ozorków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zgierski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ozorków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Kurs gastronomiczny
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Niepubliczne Przedszkole Sióstr Urszulanek SJK im. św. Urszuli Ledóchowskiej
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Adres pracodawcy:
Łęczycka 30, 95-035 Ozorków, powiat: zgierski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: zgierski
Gmina pracodawcy: Ozorków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ozorków
Ulica pracodawcy: Łęczycka
Numer budynku pracodawcy: 30
Profil działalności pracodawcy: 134
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 19.04.2018
Data dodania oferty pracy: 17.04.2018
Oferta pracy ważna do: 16.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 17.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 17.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
pomocniocze prace budowlane, donoszenie materiałów, stawianie konstrukcji drewnianych, układanie kostki brukowej, wylewanie powierzchni betonowych
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Osinów Dolny (zachodniopomorskie)
.
PPHU STYL DZIECKA STRYKÓW - 2016-04-12 - Łowicz (łódzkie)
sporządzanie potraw z Maroka
kontakt przez PUP - 2018-01-09 - Radom (mazowieckie)
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejetność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2017-03-28 - Perzyce (wielkopolskie)
w/g stanowiska
Usługi Gastronomiczne "Bistro w Ratuszu" G. Zegadło - 2016-06-01 - Kielce (świętokrzyskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Warszawa (mazowieckie)
Monter mebli
F.H.U. "PINEWOOD" s.c. Klaudia Kiepura, Jarosław Kiepura - 2016-01-12 - Jordanów (małopolskie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, ustalaenie estetycznych sposobów podawania potraw
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw nepalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
monitorowanie bieżącego stanu technicznego elektronarzędzi, wykonywanie prac naprawczych, naprawy gwarancyjne
PPHU KONKRET Andrzej Niszcz - 2016-07-15 - Węgrów (mazowieckie)
Sporządzanie i prowadzenie korespondencji biurowej, sporządzanie różnego rodzaju pism, udzielanie informacji telefonicznie.
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Stare Byliny (łódzkie)
kreowanie menu oraz wszelkich ofert promocyjnych, utrzymanie wysokich standardów potraw, optymalizacja kosztów, tworzenie receptur, nadzór i kontrola nad przygotowaniem imprez okolicznościowych i firmowych
Zajazd Jurajski spółka jawna; Brewka Marcin, Brewka Barbara - 2015-11-23 - Podlesice (śląskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dbanie o czystość
ARSCO TRADING Sp. z o.o - 2016-09-09 - Głogów (dolnośląskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2016-10-20 - Gniezno (wielkopolskie)
oferta w ramach doposażenia stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie z Kartą Nauczyciela
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Koszalin (zachodniopomorskie)
- organizowanie produkcji gastronomicznej w oparciu o dostępne surowce, obliczanie wartości energetycznej sporzadzanych posiłków, opracowywanie ofert kulinarnych, umiejętność pracy w zespole- odporność na działanie pod presją czasu, praca w pomiesczeniu zamkniętym przy dużej wilgotności, poprcjowanie, dekorowanie potraw- samodzielne sporządzanie potraw, sporzadzanie potraw kuchni regionalnej
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Pstrągowa (podkarpackie)
Sporządzanie dań
Hotel "MAGNAT" - 2017-06-23 - Jacentów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań obiadowych.
Restauracja "JOANNA" Joanna Fryca - 2016-10-28 - Niepołomice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków korzystając z oryginalnych przepisów kuchni wschodniej i śródziemnomorskiej, przy użyciu elektronarzędzi kuchennych, w tym pieca kuchennego, przygotowywanie napojów, zup, drugich dań, deserów, przekąsek, korzystanie z przepisów kuchni ukraińskiej w języku rosyjskim i ukraińskim
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Piaseczno (mazowieckie)
Według stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Kluczbork (opolskie)
Przygotowywanie posiłków.
PRO-MOT Sp. z o.o. - 2016-05-09 - Chojnice (pomorskie)
Produkcja wędlin i wyrobów wędliniarskich, wykrawanie i klasyfikacja mięsa, praca w godzinach 06:00-14:00
PROMIĘS Spółka jawna - 2016-05-23 - Turawa (opolskie)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Sanok (podkarpackie)
Sporządzanie posiłków (typ kuchnia polska - obiady, zupa, II dania, sałatki, kanapki, zapiekanki, hot-dog, hamburger. Dbanie o stanowisko pracy i sprzątanie.
kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
utrzymanie kuchni w czystości, gotowanie, zbieranie, wydawanie posiłków, przyjmowanie towaru
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
przygotowanie potraw kuchni regionalnej oraz śródziemnomorskiej
SOPREST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-11 - Sopot (pomorskie)
Przygotowanie menu i food cost (obliczenie kosztu surowców zużytych do przygotowania potraw. Wyraża się go w procentach w stosunku do cen sprzedaży). Przygotowanie posiłków według ustaleń grup. Przygotowanie małej karty. Sporządzanie list zakupów i zamówień. Drobne zakupy, utrzymanie porządku w kuchni.
Jaworowy Dwór - 2016-05-02 - Trębki Nowe (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków- kuchnia amerykańska, pizza.
"BiT" B. Baczyński M. Tymkiewicz sp.c. - 2017-08-21 - Baranów (wielkopolskie)