KUCHARZ - OFERTA PRACY W RAMACH REFUNDACJI CZĘŚCI KOSZTÓW ZATRUDNIENIA BEZROBOTNEGO DO 30 ROKU ŻYCIA ZAREJESTROWANEGO W URZĘDZIE PRACY W SŁUPCY. Gonice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ - OFERTA PRACY W RAMACH REFUNDACJI CZĘŚCI KOSZTÓW ZATRUDNIENIA BEZROBOTNEGO DO 30 ROKU ŻYCIA ZAREJESTROWANEGO W URZĘDZIE PRACY W SŁUPCY.
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przytowanie posiłkówGotowanie potrawObsługa klienta
Data publikacji: 2017-08-22
Lokalizacja: Gonice (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Gonice, powiat: wrzesiński, woj: wielkopolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przytowanie posiłkówGotowanie potrawObsługa klienta
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ - OFERTA PRACY W RAMACH REFUNDACJI CZĘŚCI KOSZTÓW ZATRUDNIENIA BEZROBOTNEGO DO 30 ROKU ŻYCIA ZAREJESTROWANEGO W URZĘDZIE PRACY W SŁUPCY.
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gonice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wrzesiński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2017
Data zakończenia pracy: 31.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupcy
Adres pracodawcy:
Piastów 2, 62-400 Słupca, powiat: słupecki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
skierowanie do pracy cvINFORMACJI DOTYCZĄCYCH OFERTY PRACY NIE UDZIELAMY TELEFONICZNIE.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: słupecki
Gmina pracodawcy: Słupca
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupca
Ulica pracodawcy: Piastów
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupcy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.08.2017
Data dodania oferty pracy: 22.08.2017
Oferta pracy ważna do: 21.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 22.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 22.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
dbanie o dobre imię przedsiębiorstwa;dążenie do uzyskiwania na powierzonym odcinku pracy jak najlepszych wyników i przejawianie w tym celu odpowiedniej inicjatywy, także stałe podnoszenie kwalifikacji;sumienne, terminowe i staranne wykonywanie prac wynikających z zakresu obowiązków oraz stosowanie się do poleceń przełożonego;przestrzeganie regulaminu pracy, ustalonego w firmie czasu pracy, przepisów i zasad bhp, p.poż., tajemnicy służbowej i państwowej;dbałość o dobro firmy, chronienie jej mienia oraz używanie go zgodnie z przeznaczeniem;dokładna znajomość przepisów, instrukcji i zarządzeń oraz wytycznych dotyczących stanowiska pracy, oraz przestrzeganie ich postanowień;wykonywanie pracy zgodnie z przyjętymi w Bierhalle standardami i procedurami produkcjimiejsce pracy: Wrocław, ul. Rynek-Ratusz160 h, dyspozycyjność 11-23
TOP TEN Sp. z o.o. - 2017-06-07 - Wrocław (dolnośląskie)
przytowywanie posiłków kuchni tureckiej, nadzór nad pracami w kuchni
SOFRA RENATA CHĄDZYŃSKA ZIEMAK - 2018-02-16 - Marki (mazowieckie)
gotowanie,przygotowywanie posiłków,opieka nad dziećmi podczas posiłków,sprzątanie po posiłkach
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Prałkowce (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Brenna (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Opatów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków wg zadanych receptur na potrzeby cateringu dietetycznego
Jama Travel J.M. Kukla sp. jawna - 2018-01-05 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
przygotowanie potraw kuchni polskiej, śródziemnomorskiej, udział w sporządzaniu inwentaryzacji zamówień,
kontakt przez OHP - 2016-11-23 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, wykonywanie dań
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Konin (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, obsługa sprzętu i maszyn gastronomicznych; zgodnie ze stanowiskiem;
PHU Sylwia Girwidz Węgorzewo - 2017-05-17 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie pizzy , zapiekanek, sporządzanie asortymentu zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Kucharz będzie odpowiedzialny/a za przygotowanie potraw i dań,zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością.OFERUJEMY- umowę o pracę- pracę w profesjonalnym zespole- możliwość rozwoju zawodowego i awansu w największej sieci hoteli w Polsce i Europie Środkowo-Wschodniej- szkolenia podnoszące umiejętności zawodowe- szereg benefitów socjalnych, w tym prywatną opiekę medyczną, kartę MultiSport Jeśli spełniasz nasze wymagania to z radością powitamy Cię W NASZYM ZESPOLE!ZGŁOSZENIAwww.orbis.pl/ kariera
"ORBIS"SA ODDZIAŁ NOVOTEL WE WROCŁAWIU - 2017-07-27 - Wrocław (dolnośląskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej według receptur. Przestrzeganie obowiązujących standardów. Racjonalne gospodarowanie towarem.- Wynagrodzenie: 1900 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe (niekoniecznie gastronomiczne) jeśli osoba posiada doświadczenie zawodowe. W przypadku braku doświadczenie zawodowego wymagane jest wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Mogą aplikować również absolwenci szkół gastronomicznych. Mile widziane osoby niepełnosprawne. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 695-434-542) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Okrężna 14, 40-808 Katowice).
"NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-27 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków,
COMPASS GROUP POLAND Sp. z o.o. - 2017-07-24 - Białystok (podlaskie)
prowadzenie ewidencji, wystawianie faktur (zgodnie z programem stażu- pn.-pt. 9-17)
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Bełchatów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków głównie dla szpitali zgodnie z jadłospisami sporządzonymi przez dietetyka. Praca w Bystrej, w równoważnym systemie czasu pracy od poniedziałku do niedzieli, w godz. 6.00-18.00 według ustalonych grafików.
P.P.H.U.JOL-MARK Marek Krzysiak - 2016-01-28 - Bystra (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej potraw typu: kebab,gyros, kofta; praca w godz.: 9-17, 14-22
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Opole (opolskie)
Kucharz -sprzedawca
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
praca
FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK - 2018-07-03 - Rzeszów (podkarpackie)
Diagnozowanie i naprawa samochodów osobowych
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Ruda Śląska (śląskie)
-dbanie o czystość sklepu-weryfikacja dostawy towarów-wycena oraz metkowanie towaru
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Sadki (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw i deserów
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Zduńska Wola (łódzkie)
Praca na samodzielnym stanowisku. Nadzór nad zaopatrzeniem.
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2017-10-23 - Suchedniów (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
MUSA Sp. Jawna Alicja Musiał Tadeusz Musiał Targowisko Dolne - 2018-06-21 - Targowisko Dolne (warmińsko-mazurskie)
do uzgodnienia z pracodawcą
GRAMAR Sp z o.o - 2017-03-13 - Lubenia (podkarpackie)
-
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, racjonalne zarządzanie składnikami, przestrzeganie przepisów BHP, pilnowanie porządku, dbanie o świeżość uzywanych składników spożywczych.
KOMPLEKS RESTAURACYJNO-BANKIETOWY ANNA KOSTUR - 2017-02-15 - Bytom (śląskie)
Prace tokarskie
P.P.H.U. "WARTO" - 2016-08-23 - Żagań (lubuskie)
planowanie i przyrządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Kamionki Małe (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Częstochowa (śląskie)