KUCHARZ Szczecinek oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie pizzy , zapiekanek, sporz膮dzanie asortymentu zaopatrzenia.
Data publikacji: 2018-06-20
Lokalizacja: Szczecinek (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Szczecinek, powiat: szczecinecki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowanie pizzy , zapiekanek, sporz膮dzanie asortymentu zaopatrzenia.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecinek
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: szczecinecki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: wyr贸b pizzy, zapekanek
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinku
Adres pracodawcy:
Koszali艅ska 91, 78-400 Szczecinek, powiat: szczecinecki, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
skierowanie z PUP - osoba powy偶ej 50r.偶., d艂ugotrwale bezrobotna, o niskich kwalifikacjach z programu RPO/EFS
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: szczecinecki
Gmina pracodawcy: Szczecinek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczecinek
Ulica pracodawcy: Koszali艅ska
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 20.06.2018
Data dodania oferty pracy: 20.06.2018
Oferta pracy wa偶na do: 19.07.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 20.06.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
w/g programu
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - W艂odawa (lubelskie)
przygotowywanie da艅, deser贸w
SANDMAN S.C. KRYSTYNA PIOSEK, 艁UKASZ PIOSEK - 2016-04-22 - Chorz贸w (艣l膮skie)
KUCHARZ
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Gubin (lubuskie)
Przygotowywanie ciep艂ych da艅 i potraw z r贸偶nych stron 艣wiata, szczeg贸lnie potraw kuchni wschodniej, obs艂uga grup zorganizowanych rosyjskoj臋zycznych, praca fizyczna, pod presj膮 czasu, wymagaj膮ca du偶ej odporno艣ci na stres.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Pomoc w przygotowaniu potraw i da艅.
"BAR NEPTUN" EDYTA WARCHO艁 - 2018-08-10 - Dobrzech贸w (podkarpackie)
Organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czysto艣ci stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpiecze艅stwa i higieny pracy, ochrony przeciwpo偶arowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych.Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej.Dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami do produkcji potraw oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.Sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw i wyrob贸w garma偶eryjnych z r贸偶nych grup surowc贸w z zachowaniem warto艣ci od偶ywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrob贸w kulinarnych.Planowanie posi艂k贸w i uk艂adanie menu.Odbieranie jako艣ciowe i ilo艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych wyrob贸w.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z kuchni indyskiej, arabskiej i tureckiejWymiar etatu: 1/2 etatu
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Andrespol (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (艣niadanie, obiad i kolacja) dla dzieci i m艂odzie偶y przebywaj膮cej w plac贸wce.
Dom 艢w. Faustyny- Nie L臋kajcie si臋 Caritas Diecezji E艂ckiej - 2018-04-14 - Go艂dap (warmi艅sko-mazurskie)
wg stanowiska
"M艂yn G膮siorowo" Adrianna Machnacz - 2015-11-27 - G膮siorowo (mazowieckie)
wed艂ug stanowiska
MAGDALENA OPOREK GOSPODA "U PRZYJACI脫艁" - 2015-12-11 - W臋grzce (ma艂opolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Nowy Targ (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
ZI脫艁KOWSKA MA艁GORZATA DON CARLOS - 2017-03-24 - Tomaszew (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
PHU ,,RZETELNI" JOANNA RZETELSKA, 艁UKASZ RZETELSKI S. C. - 2018-04-13 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W Z MENU ORAZ GOR膭CYCH NAPOJ脫W.
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Drzewica (艂贸dzkie)
praca na stanowisku kucharza w reatauracji Go艣ciniec "Pod Zaj膮cem" . Przygotowywanie da艅 zgodnie z planem Szefa Kuchni. Praca w godzinach pomiedzy 11.oo a 22.oo r贸wnie偶 w wolne dni. Umowa zlecenie min. 160 godzin w miesi膮cu.
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Ostrowina (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie stanowiska pracy, przygotowywanie produkt贸w na dany dzie艅, koordynacja wykonywanych prac z poleceniami szefa kuchni, praca w zespole-sprawne wydawanie da艅, bie偶膮ce i ko艅cowe sprz膮tanie stanowiska pracy. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe, kierunek gastronomia - kucharz, sta偶 pracy min 3 lata, praca na karcie - wydawka, ksi膮偶eczka zdrowia. Miejsce pracy Nordowi Mol, Celbowo (Puck).
EWA HEWELT "NAUTILUS" - 2017-07-18 - Puck (pomorskie)
samodzielne wykonywanie potraw, utzrymywanie swojego stanowiska pracy, kreatywno艣膰, elastyczno艣膰
NOVA Izabela Bucka-Szczepa艅ska i Wsp贸lnicy Sp.J. - 2017-08-01 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie sushi
"SAKURA" ANDRII NOZHENKO - 2016-04-21 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
Dobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji gastronomicznej, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych, przygotowywanie potraw, dokonywanie obr贸bki wst臋pnej, termicznej. Porcjowanie potraw, przygotowywanie potraw do ich wydania, przestrzeganie przepis贸w i zasad BHP,GHP,GMP.
NSK ISKRA-ZAK艁AD US艁UG SOCJALNYCH SP.Z. O.O. - 2016-06-10 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
Sprzeda偶 produkt贸w armatury sanitarnej, wystawianie dokument贸w sprzeda偶y, przygotowanie i prezentacja ofert handlowych, obs艂uga programu sprzeda偶owego do wizualizacji 艂azienek.
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Zabrze (艣l膮skie)
Praca w "Restauracji Pod Or艂em",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzie艅 pracy, jeden dzie艅 wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim do艣wiadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczaj膮 si臋 w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD OR艁EM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-09-21 - Tczew (pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, przechowywanie i kontrola jako艣ci p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych.
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, organizacja imprez okoliczno艣ciowych, organizacja bie偶acej produkcji gastronomicznej
JOKAS S.C. Marek Mi艂kowski Jolanta Mi艂kowska - 2017-09-12 - 艁uk贸w (lubelskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - P艂oty (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, praca przy organizacji bankiet贸w i imprez okoliczno艣ciowych
BURSZTYN MEDICAL SPA & WELLNESS SANATORIUM UZDROWISKOWE SP脫艁KA CYWILNA E.艢LEPKO, H.艢LEPKO, P.艢LEPKO - 2018-01-17 - Bobolin (zachodniopomorskie)
obr贸bka surowca, wykonanie da艅 obiadowych i pizzy, da艅 fast food, zabezpieczenie 偶ywno艣ci, realizacja zasad HACCP
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami, udzia艂 w wsp贸艂tworzeniu menu, wydawanie przygotowanych potraw personelowi obs艂uguj膮cemu go艣ci, nadz贸r nad jako艣cia i 艣wie偶o艣cia 偶ywno艣ci, dbanie o czysto艣膰 i estetyke w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni chi艅skiej, opracowywanie nowych da艅 i jad艂ospis贸w wed艂ug receptur i przepis贸w kuchni chi艅skiej.
DZIA艁ALNO艢膯 GASTRONOMICZNA STEFAN STASIO艁EK - 2016-06-28 - Gda艅sk (pomorskie)