KUCHARZ Ostrowina oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽352 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: praca na stanowisku kucharza w reatauracji Go艣ciniec "Pod Zaj膮cem" . Przygotowywanie da艅 zgodnie z planem Szefa Kuchni. Praca w godzinach pomiedzy 11.oo a 22.oo r贸wnie偶 w wolne dni. Umowa zlecenie min. 160 godzin w miesi膮cu.
Data publikacji: 2017-11-24
Lokalizacja: Ostrowina (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ostrowina, powiat: ole艣nicki, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
praca na stanowisku kucharza w reatauracji Go艣ciniec "Pod Zaj膮cem" . Przygotowywanie da艅 zgodnie z planem Szefa Kuchni. Praca w godzinach pomiedzy 11.oo a 22.oo r贸wnie偶 w wolne dni. Umowa zlecenie min. 160 godzin w miesi膮cu.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽352 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: brutto ( 20 z艂 na godzin臋 brutto)
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ostrowina
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ole艣nicki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽352 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.12.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 4)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: wykwalifikowany kucharz
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 4
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ole艣nicy
Adres pracodawcy:
Wojska Polskiego 13, 56-400 Ole艣nica, powiat: ole艣nicki, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
wymagane wykszt. min. zawodowe gastronomiczne do艣wiadczenie zawodowe jako kucharz
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: ole艣nicki
Gmina pracodawcy: Ole艣nica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Ole艣nica
Ulica pracodawcy: Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 13
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ole艣nicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.11.2017
Data dodania oferty pracy: 23.11.2017
Oferta pracy wa偶na do: 22.12.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.11.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie, przygotowywanie menu (kuchnia polska, w艂oska); praca w godz. 11-21
RESTAURACJA MOZART MEDICAL & SLIM SPA Dorota Kruszewska - 2017-08-18 - Mrok贸w (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I DA艃 DOSTOSOWANYCH DO INDYWIDUALNYCH POTRZEB KLIENTA
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO - US艁UGOWE 'LUBINPEX' SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-05-12 - Sucha G贸rna (dolno艣l膮skie)
- przygotowywanie da艅 kuchni polskiej
MARATOX s.c. R. Rabinek, T.Skowronek, M. Mrozek - 2018-09-25 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
WG. STANOWISKA
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Wo艂贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej i chi艅skiej, utrzymanie czysto艣ci w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Wydawanie posi艂k贸w. Pierwsza umowa o prac臋 na okres pr贸bny 1 miesi膮c. Jedna zmiana w godzinach 12.00-20.00 od 艣rody do niedzieli. Pracodawca zapewnia dojazd z Pi艂y.
BAR "KR臉PSKO" W艁ODZIMIERZ STANKOWSKI - 2017-06-19 - Kr臋psko (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, prowadzenie kuchni. Praca na samodzielnym stanowisku.
kontakt przez PUP - 2016-01-07 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie klasycznych i tradycyjnych da艅 kuchni szwabskiej ze 艣wie偶ych produkt贸w regionalnych.
Zum Hasen - Landhotel & Gaststuben, s&t hoga konzepte GbR - 2016-06-17 - Niemcy (Niemcy)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Cieszyn (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w- 偶ywienie zbiorowe
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Bia艂eb艂oto-Stara Wie艣 (mazowieckie)
Przygotowanie da艅 kuchni chi艅skiej i azjatyckiej. Znajomo艣膰 system贸w kontroli jako艣ci i czysto艣ci. Dba艂o艣膰 o szczeg贸艂y estetyczne i higien臋 pracy. Praca w siedzibie firmy oraz na terytorium Reczpospolitej Polskiej.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Kozery (mazowieckie)
DO艢WIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU, POTWIERDZONE UMIEJ臉TNO艢CI
HOTELE GRUPY MARMA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-07-04 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w
WYNAJEM POKOI GO艢CINNYCH BOGDAN K臉DZIERSKI - 2016-02-19 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Gotowanie, pieczenie, przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie wed艂ug tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej. Czytanie receptur, uk艂adanie menu, sk艂adanie zam贸wie艅 za granic臋.
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - P艂ock (mazowieckie)
przyrz膮dzanie potraw i posi艂k贸w w przedszkolu
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Braniewo (warmi艅sko-mazurskie)
Docieplenia budyn贸w wielorodzinnych, jednorodzinnowych na terenie Cz臋stochowy i okolic.
MAX Wojciech Bartos - 2016-03-25 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
kucharz
ADAM GRZESIEK - 2016-02-12 - Trz臋sacz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw wg przepis贸w w j臋zyku wietnamskim
kontakt przez PUP - 2018-11-20 - Otwock (mazowieckie)
- przygotowywanie ciep艂ych jak i zimnych da艅.
RESTAURACJA - PIZZERIA - BAR "LOS AMERICANOS" IZABELA ZABROCKA - 2017-08-22 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-03-22 - Chojnice (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w da艅 kuchni tureckiej i kurdyjskiej, WYMAGANIAWYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, ZNAJOMO艢C KUCHNI TURECKIEJ, KURDYJSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CELOW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMO艢膯
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Samodzielna praca w kuchni
TOWARZYSTWO BRATNIEJ POMOCY - 2019-01-09 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw, obieranie warzyw. Praca od poniedzia艂ku do niedzieli w godz. 8.00-18.00 w systemie dzie艅/dzie艅 w Bielsku-Bia艂ej (grafik do ustalenia).
"FALA" SP脫艁KA CYWILNA KOCZUR MA艁GORZATA & KOCZUR KRZYSZTOF - 2017-03-08 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - 呕ary (lubuskie)
przygotowanie posi艂k贸w wg karty,sporz膮dzanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-05-15 - Gorlice (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, zarz膮dzanie personelem w kuchni
JOL-MARK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-07-17 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
przygotowanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych
PHU "ALGA" GRA呕YNA PRUSZKOWSKA - 2015-12-28 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
- Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprzetem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem,- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣cicwe, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego, - obr贸bka st臋pna surowc贸w: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp.- sporz膮dzanie potraw w oparciu o ceceptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawierajacych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstajace w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w,- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, desry, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋, porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw),- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w, podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i goracych.
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Miszewko (pomorskie)