KUCHARZ/SEROWAR Miszewko oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ/SEROWAR
Wynagrodzenie: 2聽100 - 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprzetem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem,- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣cicwe, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego, - obr贸bka st臋pna surowc贸w: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp.- sporz膮dzanie potraw w oparciu o ceceptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawierajacych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstajace w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w,- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, desry, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋, porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw),- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w, podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i goracych.
Data publikacji: 2018-08-23
Lokalizacja: Miszewko (pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Miszewko, powiat: kartuski, woj: pomorskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprzetem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem,- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣cicwe, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego, - obr贸bka st臋pna surowc贸w: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp.- sporz膮dzanie potraw w oparciu o ceceptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawierajacych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstajace w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w,- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, desry, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋, porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw),- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w, podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i goracych.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽100 - 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/SEROWAR
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Miszewko
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kartuski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽100 - 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2018
Data zako艅czenia pracy: 21.02.2020
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
znajomo艣c zagadnie艅 z zakresu kuchni i gotowania
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
bardzo dobra znajomo艣c z zakresu kuchnia polska/tradycyjna
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: znajomo艣c techniki produkcji ser贸w
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kartuzach
Adres pracodawcy:
M艣ciwoja II 4, 83-300 Kartuzy, powiat: kartuski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: kartuski
Gmina pracodawcy: Kartuzy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Kartuzy
Ulica pracodawcy: M艣ciwoja II
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Sp贸艂ka prowadzi kilka restauracji m.in w Miszewku i Baninie
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kartuzach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 23.08.2018
Data dodania oferty pracy: 23.08.2018
Oferta pracy wa偶na do: 21.09.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.08.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw tajskich
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Zgodnie z zawodem.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie posi艂k贸wnadz贸r nad jako艣cia zam贸wionej 偶ywno艣ci, utrzymanie porz膮dku
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Goleni贸w (zachodniopomorskie)
przygotowywanie sushi
"SAKURA" ANDRII NOZHENKO - 2016-04-21 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
obs艂uga linii produkcyjnej, kontrola jako艣ci, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Komorniki (dolno艣l膮skie)
Praca w restauracji i hotelu
KARCZMA M艁YN S.R.O SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 ODDZIA艁 W POLSCE Kamienica 368 - 2017-12-29 - Kamienica (ma艂opolskie)
-Miejsce pracy: Royal Kebab, Tczew-Wynagrodzenie do uzgodnienia,
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Tczew (pomorskie)
Osoba b臋dzie odpowiedzialna za funkjonowanie punktu gastronomicznego znajduj膮cego si臋 na terenie Parku Rozrywki. Do obowi膮zk贸w nale偶e膰 b臋dzie: przygotowywanie sur贸wek, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w (pizza, gyros, dania obiadowe), sk艂adanie zam贸wie艅 na surowce / sk艂adniki, sprz膮tanie oraz bie偶膮ce czyszczenie sprz臋tu kuchennego. Niepe艂ny wymiar 3/4.Kontakt z pracodawc膮: BIURO (at) BOBOLANDIA.COM.PL
Park Rozrywki Rodzinnej "BOBOLANDIA" KLUKA 艁ABU艃SKA Sp. Jawna - 2016-03-10 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Wykonywanie zabieg贸w kosmetycznych (manicure, pedicure), makija偶u oraz zabieg贸w piel臋gnacyjnych.
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Krosno (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w korzystaj膮c z oryginalnych przepis贸w kuchni wschodniej i 艣r贸dziemnomorskiej, przy u偶yciu elektronarz臋dzi kuchennych, w tym pieca kuchennego, przygotowywanie napoi, zup, drugich da艅, deser贸w, przek膮sek, korzystanie z przepis贸w kuchni ukrai艅skiej w j臋zyku rosyjskim i ukrai艅skim
kontakt przez PUP - 2017-11-18 - Piaseczno (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiemII zmiany 6-14/14-22 pn-nd Praca: HOTEL 呕U艁AWY ul. Kr贸lewiecka 126 Eg Wynagrodzenie od 2100 brutto (do uzgodnienia - wynagrodzenie uzale偶nione od do艣wiadczenia i umiej臋tno艣ci)
AURA Sp. z o.o. - 2018-03-14 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-07-26 - Bia艂ystok (podlaskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
Kawiarnia-Restauracja "Jama Michalika" DW Tryumf - 2017-05-12 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Bran偶a: hotelarstwo.Przygotowywanie da艅 wg procedur i sk艂adu potraw kuchni ukrai艅skiej. Zmianowo艣c wg. potrzeb w przedziale czasowym 06.00 do 20.00. Miejsce wykonywania pracy - HOTEL AMBASADOR PREMIUM.
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Warszawa (mazowieckie)
Praca na stanowisku kucharz przetw贸rstwa rybnego. Pracodawca oferuje przyuczenie do pracy w zawodzie. Pracodawca zapewnia: bezp艂atny dow贸z do pracy z Gniewina, Krokowej, Choczewa, Strzeszewa, L臋borka, Linii, Wejherowa, Pucka, Karwie艅skich B艂ot, Redy, Gdyni (i mniejszych miejscowo艣ci zgodnych z tras膮 dowozu), pakiet socjalny, dodatkowe ubezpieczenie grupowe, pakiet medyczny TU ZDROWIE po roku pracy.
GRAAL SP脫艁KA AKCYJNA - 2018-04-30 - Kartoszyno (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej,tworzenie menu
BIOENERGIA BYDGOSZCZ Sp. z o.o. - 2016-10-05 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
wg. stanowiska
PIZZERIA - PUB "SEJNA"s.c., B.T. Sta艣kiewicz, A. Rasiul, Sejny - 2017-03-06 - Sejny (podlaskie)
przygotowanie obiad贸w, potraw wydawanych w barze, garma偶erka
SP脫艁DZIELNIA "SMAK-COOP" - 2018-06-20 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Praca dydaktyczno-wychowawczo-opieku艅cza z dzie膰mi w wieku przedszkolnym (3-6 lat) w Oddziale Przedszkolnym w Borzyszkowie.
Przedszkole Gminne "NIEZAPOMINAJKA" - 2016-08-18 - Borzyszkowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni Wietnamskiej, odczytywanie oryginalnych receptur
kontakt przez PUP - 2015-12-22 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowanie samochod贸w do blacharki, transport samochod贸w z warsztatu samochodowego do lakierni na lawecie, zamawianie i odbi贸r cz臋sci samochodowych na warsztat, prace gospodarcze - utrzymanie porz膮dku w warsztacie; do艣wiadczenie jako blacharz samochodwy
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Kro艣nica (opolskie)
Gotowanie da艅 kuchni polskiej. Dbanie o porz膮dek i stan magazynowy.
Dawid 呕bikowski GOLD SERWIS - 2017-03-15 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, porcjowanie, uk艂adanie, wydzielanie potraw, utrzymywanie maszyn i urz膮dze艅 w nale偶ytym porz膮dku.
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - 艁omianki (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (g艂贸wnie kurczak z ro偶na), obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, sprzeda偶 bezpo艣rednia (napoje, sur贸wki). Utrzymanie czysto艣ci na stanowisku. Umowa zlecenie - od zaraz na okres 3 m-cy z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia, w godz. ok. 10.00 - 16.00/17.00.
FIRMA HANDLOWO- US艁UGOWA "G R E M E D " M臉DRYK GRZEGORZ - 2016-09-01 - Pi艂a (wielkopolskie)
obs艂uga kuchni, znajomo艣膰 przygotowywania posi艂k贸w kuchni polskiej
PHU "ALPOL" s.c - 2016-09-08 - Rochna (艂贸dzkie)
Uczestniczenie w dzia艂aniach ratowniczych prowadzonych przez wsp, wykonywanie polece艅 i rozkaz贸w kieruj膮cego dzia艂aniami ratowniczymi.
4 REGIONALNA BAZA LOGISTYCZNA - 2018-03-01 - Pora偶yn (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-10 - Krosno (wielkopolskie)