KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: Branża: hotelarstwo.Przygotowywanie dań wg procedur i składu potraw kuchni ukraińskiej. Zmianowośc wg. potrzeb w przedziale czasowym 06.00 do 20.00. Miejsce wykonywania pracy - HOTEL AMBASADOR PREMIUM.
Data publikacji: 2018-01-26
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Branża: hotelarstwo.Przygotowywanie dań wg procedur i składu potraw kuchni ukraińskiej. Zmianowośc wg. potrzeb w przedziale czasowym 06.00 do 20.00. Miejsce wykonywania pracy - HOTEL AMBASADOR PREMIUM.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wymagana znajomość kuchni ukraińskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV+ skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 26.01.2018
Data dodania oferty pracy: 25.01.2018
Oferta pracy ważna do: 08.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 25.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 25.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie i przygotowanie potraw kuchni koreańskiejpraca na umowę na czas określony, praca jednozmianowaoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych
TOTU GARMAŻERKA Stanisław Święcicki - 2017-04-27 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 7-15, 7-19 w Ustroniu Morskim, również w soboty i niedziele.
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUG TURYSTYCZNO REHABILITACYJNYCH "WODNIK" H I M RUDNICCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-10-11 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
FIRMA TURYSTYCZNA JAROSŁAW WYROWINSKI - 2016-04-11 - Rytel (pomorskie)
Kucharz, przygotowywanie posiłków indyjskich.
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz
Pod Borem Warzybok sc - 2017-04-28 - Rzetnia (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
ZESPÓŁ SZKÓŁ Z ODDZIAŁAMI INTEGRACYJNYMI - 2018-10-16 - Tychy (śląskie)
j.w.
Klub Rybny Sp. z o.o. - 2016-02-02 - Poznań (wielkopolskie)
produkcja dań z karty; przygotowywanie dań dla gości indywidualnych, przygotowywanie imprez; przygotowanie dań z mięsa, makaronów, surówek, klusek; pra; Wynagrodzenie po okresie próbnym -1 miesiąca wzrasta do wysokości 3500 zł. Praca w systemie dwa dni pracy dwa dni wolne
kontakt przez PUP - 2016-10-31 - Opole (opolskie)
- prowadzenie statystki transportowej,- prowadzenie stanów magazynowych kontenerów,- przygotowywanie dokumentów do fakturowania transportów kontrahentom,- wystawianie faktur za transport oraz najem,- zastępczy nadzór nad zaplanowanymi i ustalonymi transportami na oddziałach firmy,- informowanie klientów o zaplanowanych transportach,- rozwiązywaniu bieżących problemów transportowych,- obsługa kontrahentów w firmie,- współpraca z innymi działami firmy w zakresie wykonywanych obowiązków,- inne prace biurowe w ramach potrzeb firmy.
COMBROS Orzechowscy sp.j. - 2016-04-19 - Kraków (małopolskie)
samodzielne prowadzenie kuchni, gotowanie i przygotowanie posiłków
Centrum Konferencyjno - Hotelowe Lech Godlewski - 2016-01-15 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje)
UŁAŃSKA ZAGRODA Jacek Bródka - 2019-02-12 - Załom (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, produkcja wyrobów wędliniarskich i piekarniczych
kontakt przez PUP - 2019-03-06 - Pewel Ślemieńska (śląskie)
Przygotowanie potraw kuchni orientalej.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw,obsługa kasy fiskalnej
Ay Sp. zo.o. - 2016-09-09 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
KUCHARZ KUCHNI POLSKIEJ
MINI GASTRO EWELINA POZIEMSKA - 2016-05-17 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Firma Handlowo Usługowa "JaKa" Anna Jankowska, 2.Centrum Pomocy Poszkodowanym "MAX" Anna Jankowska - 2016-04-12 - Nowy Sącz (małopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, sprawdzenie terminów przydatności do spożycia asortymentu, wykładanie towaru, kontrola zgodności cen. Praca w godzinach 6-14, 7-15, 8-16, 10-18, 11-19, 12-20, 14-22
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Śrem (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych. Wymagane doświadczenie zawodowe.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe OAZA s.c. - 2018-12-03 - Kępno (wielkopolskie)
zgodnie z charakteystyką pracy
PPHU ACWADOR Sp.J. R. D. D. Kołodziejczak - 2017-12-13 - Prokopów (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Kiełpino (pomorskie)
gotowanie
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Kielce (świętokrzyskie)
- PRZYGOTOWYWANIE DAŃ Z KARTY, MENU- PRZYGOTOWYWANIE ŚNIADAŃ
HOTEL RESTAURACJA "FALEZA" Tawerna "Strand" - 2016-09-16 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamawianej żywności, przestrzeganie przepisów BHP, dbałość o porządek i przestrzeganie higieny pracy w kuchni.Praca od 11.00 - 22.00 co drugi dzień.
kontakt przez PUP - 2017-10-07 - Brzesko (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW
FIRMA HANDLOWA "PETIT"S.C. - 2016-05-02 - Dębica (podkarpackie)
gotowanie dań ukraińskich
JARAL SP. Z O.O. Janusz Chmiel - 2018-02-09 - Słubice (lubuskie)
Obsługa opiekacza, przygotowywanie dań i kanapek w stylu orientalnym według oryginalnych przepisów.Godziny pracy: 10-18, 16-24.
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Łódź (łódzkie)
samodzielne przygotowywanie potraw dla klientów restauracji
MAŁGORZATA SZUMIEC HOTEL, RESTAURACJA MARGERITA - 2016-10-11 - Modlnica (małopolskie)