KUCHARZ KUCHNI KOREAŃSKIEJ Wrocław oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI KOREAŃSKIEJ
Wynagrodzenie: do 3 000 PLN
Zakres obowiązków: gotowanie i przygotowanie potraw kuchni koreańskiejpraca na umowę na czas określony, praca jednozmianowaoferta dostępna w sali G
Data publikacji: 2017-07-20
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
gotowanie i przygotowanie potraw kuchni koreańskiejpraca na umowę na czas określony, praca jednozmianowaoferta dostępna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI KOREAŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.08.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 4)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, 4 lata stażu pracy jako kucharz, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 4
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Profil działalności pracodawcy: RP.411-358/12
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.07.2017
Oferta pracy ważna do: 11.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 21.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie dań oraz kababu w tradycyjny turecki sposób według tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedziałku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, piątki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca również w święta: 10:00-24:00 (praca również w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Wymagana znajomość oryginalnych receptur dań tureckich. Wymagana umiejętność przygotowywania dań tureckich w oryginalny turecki sposób. Wymagana umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Katowice (śląskie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składników spozywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowywania wystepujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualna wymiane przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, zanjomość zasad dotyczących żywienia i wcielania ich w przygotowywane potrawy
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Ruda Śląska (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Ogonki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Piła (wielkopolskie)
oferta dla osób w wieku 50+, praca w sklepie mięsnym
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Leszek Murawski Da Grasso - 2016-05-19 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Organizacja pracy własnej i innych, przestrzeganie właściwego podziału pracy i nadzór nad jej wykonywaniem, przestrzeganie zasad technologi i etyki oraz przepisów BHP, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków, pomysłowość w urozmaicaniu posiłków, właściwe porcjowanie, utrzymywanie czystości w kuchni, współpraca ze specjalistą do spraw żywienia i zaopatrzenia oraz pomocą kuchenną.
Przedszkole Miejskie Nr 1 - 2018-07-10 - Legionowo (mazowieckie)
zgodny z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Kalisz (wielkopolskie)
nauka utrzymania lokalu gastronomicznego w czystości, przygotowanie surówek z warzyw, nauka przygotowania produktu finalnego - kebab, nauka obsługi kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Oświęcim (małopolskie)
przygotowywanie potraw, racjonalne gospodarowanie towaru
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Spała (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klientów
Wiesław Niewiński Laguna w Hajnówce - 2018-04-04 - Hajnówka (podlaskie)
pomoc przy usł budowlanych
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Wincentów (świętokrzyskie)
Przygotowuje posiłki, asystuje przy przygotowaniu posiłków. Utrzymuje w należytej czystości naczynia, sprzęt kuchenny oraz pomieszczenia kuchenne bloku żywienia. Dba o najwyższą jakość przygotowanych posiłków. Wydaje posiłki zgodnie z ustalonym na dany dzień jadłospisem. Umowa na 3 miesiące, z możliwością przedłużenia. Równoważny system czasu pracy; godziny pracy: 7.00- 19.00
Dom Pomocy Społecznej "Leśna Oaza" w Słupsku - 2018-06-20 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw według przepisów kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Chełm (lubelskie)
Przygotowanie posiłków
MARIA SOJA PPHU-ZAKŁAD UBOJU ZWIERZĄT RZEŹNYCH. PRZETWÓRSTWO MIĘSNE - 2017-07-04 - Raniżów (podkarpackie)
- gotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-04-01 - Jurata (pomorskie)
-obróbka wstępna surowców( ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiów mięsa różnych zwierząt,-wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich , wyrobów garmażeryjnych. -Posługiwanie się tymi narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, -Układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA FAMILIE SP. Z O.O. - 2017-10-31 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w stołówce żywieniowej
Łukasz Demendecki - „DEMENDECCY HOLDING” - 2016-08-31 - Zamość (lubelskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązujacymi standardami
Baltivia - Andrzej Makowiecki - 2018-04-27 - Mielno (zachodniopomorskie)
-
MONO S.C. - 2018-05-08 - Kościerzyna (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań obiadowych. Praca w godzinach: 08-16/12-20.
FHU Karo-Zadorski Roman - 2016-04-01 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw głównie z ryb i owoców morza. Wymagania: wykształcenie zawowodwe kierunkowe, 2 lata doświadczenia.
"ANTRAKT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-23 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Tomasz Helt "TOMEX" - 2016-02-01 - Jastrowie (wielkopolskie)
Prowadzenie magazynu. Praca dwuzmianowa w godz. 6.00-22.00 w Kaniowie.
FIRMA PRODUKCYJNO-HANDLOWA "HYBRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-11 - Kaniów (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Warszawa (mazowieckie)
pracana kuchni, gotowanie ryżu, krojenie warzyw, przygotowanie sushi
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Kraków (małopolskie)
jw.
My Life - 2016-05-31 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie pizzy; rozwałkowanie ciasta, układanie produktów według receptury firmy, wypiekanie pizzy w piecu. Przygotowanie posiłków tj. zupy, sosy, gulasze. Sporządzanie sałatek, przyjmowanie zamówionych wcześniej towarów od hurtowników i układanie w magazynie. Dbałość o porządek w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Gorlice (małopolskie)
obsługa kuchni, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Mozgowo (warmińsko-mazurskie)