KUCHARZ Opole oferta pracy FHU Karo-Zadorski Roman
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽800 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie i wydawanie da艅 obiadowych. Praca w godzinach: 08-16/12-20.
Data publikacji: 2016-04-01
Lokalizacja: Opole (opolskie)
Pracodawca: FHU Karo-Zadorski Roman
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Niemodli艅ska 23, 45-710 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie i wydawanie da艅 obiadowych. Praca w godzinach: 08-16/12-20.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽800 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Opole
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Opole
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Opole
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽800 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Ksi膮偶eczka zdrowia dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych (ksi膮偶eczka sanepidowska)
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Do艣wiadczenie na podobnym stanowisku.
Nazwa pracodawcy: FHU Karo-Zadorski Roman
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Mak贸w 2, 46-070 Chmielowice, powiat: opolski, woj: opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: ---
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, Termin: osobi艣cie w godzinach: 10.00-19.00, osobi艣cie po uprezednim kontakcie telefonicznym, telefonicznie w godzinach: 10.00-19.00, przez e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: opolski
Gmina pracodawcy: Komprachcice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Chmielowice
Ulica pracodawcy: Mak贸w
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: sprzeda偶 hurtowa owoc贸w i warzyw
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.04.2016
Oferta pracy wa偶na do: 31.05.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 01.04.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie da艅 i potraw kuchni nepalskiej
kontakt przez PUP - 2018-10-17 - Przemy艣l (podkarpackie)
Znajomo艣膰 pracy na piecy szamoto艂owym, wypiekanie pizzy na szamocie, prac na grillu z mi臋sne i owocami morza, wyrabianie ciasta do pizzy neapolita艅skiej. 168 h pracy w miesi膮cu, dyzpozycyjno艣膰 11-22Miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. Bulwar IkaraSala G
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Kucharz
MONSOON GRZESIAK SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-08-29 - Bia艂ystok (podlaskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Jedli艅sk (mazowieckie)
-prace gastronomiczne
M艂odzie偶owy O艣rodek Socjoterapii w Waniorowie - 2018-11-06 - Waniorowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci, obs艂uga przyj臋膰, catering贸w, przestrzeganie procedur BHP, wsp贸艂praca z zespo艂em pracownik贸w, gotowo艣膰 do pracy w systemie zmianowym r贸wnie偶 w soboty i niedziele
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - B艂onie (mazowieckie)
Produkcja posi艂k贸w zimnych i gor膮cych.Utrzymanie higieny i czysto艣ci na kuchni zgodnie z HDP.
"LOCARIS" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-08-14 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie i przyrz膮dzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie polskich da艅
IZABELA GAJDAMOWICZ KARCZMA STODO艁A GRUPA PIEROGOWA ZAGRODA - 2017-08-08 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Rozogi (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie potraw
H M s.c. El偶bieta Marmurowicz, Renata Marmurowicz, Arkadiusz Marmurowicz - 2017-03-29 - K臋szyca Le艣na (lubuskie)
Przygotowywanie i podawanie posi艂k贸w. Dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
WIOLETTA SITNICKA DOM OPIEKI "FLORANS" - 2017-04-27 - Stare Babice (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-09-06 - 艢migiel (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-02-04 - 艁ukom (wielkopolskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2015-11-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie kebaba, kanapek, gyrosa, frytek, sa艂atek, pieczenie bu艂ek
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, przygotowywanie i sprz膮tanie stanowiska pracy (zmywanie). Do艣wiadczenie zawodowe mile widziane.
SANDWICH CANNENA Pietrzyk Barbara - 2017-03-08 - K臋pno (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w: 艣niada艅, obiad贸w, kolacji
S艂oneczny Park Sp. z o.o. - 2018-05-08 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie prac r臋cznych introligatorskich (pakowanie, wyrywanie, przegniatanie, klejenie, monta偶) surowiec, tektura
Drukarnia Ellert sp zo o - 2018-06-13 - Wi膮zowna (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Warszawa (mazowieckie)
- Prowadzenie kuchni w bufecie.- Wynagrodzenie: 3000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na czas nieokre艣lony.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Minimum 2 - letnie do艣wiadczenie na stanowisku kucharza. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋). Osoby BEZ na艂og贸w. Kontakt WY艁膭CZNIE telefoniczny (8:00-20:00) w godzinach: 8:00-20:00
"INTERCOM" PIOTR JEZIK, MICHA艁 JEZIK, KRZYSZTOF SKROBACKI S.C. - 2016-10-19 - Katowice (艣l膮skie)
Przyjmowanie towar贸w, rozpakowywanie, przeliczanie towar贸w. Dba艂o艣膰 o towar pozostaj膮cy w magazynie. Realizacja zam贸wie艅. Pakowanie towar贸w. Przygotowywanie wzornik贸w. Prowazenie dokumentacji zwi膮zanej z przyjmowaniem i wydawaniem towar贸w. Dbanie o og贸lny porz膮dek w magazynie. Udzia艂 w inwentaryzacji okresowej.
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 typu kebab, dbanie o higien臋 na stanowisku
FHU "GO" Szybowska Ma艂gorzata - 2017-09-29 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W WD艁UG RECEPTURY TURECKIEJ I WED艁UG MENU
ARIN SP. Z O.O. - 2016-12-16 - Nowogard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie 艣wie偶ych potraw najwy偶szej jako艣ci. Kuchnia tradycyjna z regionu Turyngii jak i potrawy kuchni 艣r贸dziemnomorskiej.
Lobdeburgklause Berglokal, Wandergastst盲tte Inh. Katja Leichsenring - 2017-06-23 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej i ukrai艅skiej. R贸wnowa偶ny system czasu pracy, dwie zmiany: 6-14, 14-22. Miejsce pracy: lokale nale偶膮ce do firmy Wroc艂awska Akademia Kulinarna we Wroc艂awiu.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w go艣ciom zajazdu.
Wanda Waku艂a - Zajazd Chodowiak - 2017-11-22 - Chod贸w (mazowieckie)
prefabrykacja rozdzielnic elektrycznych, monta偶 i okablowanie na budowach, praca w warsztacie, mo偶liwe 2-3 dniowe delegacje
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Komorniki (wielkopolskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w dla pacjent贸w, sporz膮dzanie jad艂ospis贸w, obr贸bka art. spo偶ywczych, prowadzenie rejestr贸w HCCP, dbanie o prawid艂owe przechowywanie surowc贸w i wyrob贸w gotowych
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Ustrzesz (lubelskie)
GOTOWANIE;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT.B;GODZINY PRACY: 07.00-15.00;MIEJSCE PRACY: PRZYLEP/ ZA GUMIE艃CAMI
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELI艃SKA - 2017-06-14 - Przylep (zachodniopomorskie)