KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Obsługa opiekacza, przygotowywanie dań i kanapek w stylu orientalnym według oryginalnych przepisów.Godziny pracy: 10-18, 16-24.
Data publikacji: 2018-01-04
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Obsługa opiekacza, przygotowywanie dań i kanapek w stylu orientalnym według oryginalnych przepisów.Godziny pracy: 10-18, 16-24.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Znajomość kuchni orientalnej.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.01.2018
Oferta pracy ważna do: 18.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 04.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 04.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami, dbałość o zacowanie prawidłowej gospodarki surowcowej
PPUH COLD s.j. Bogdan i Włodzimierz Chwastek - 2016-05-06 - Bochnia (małopolskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Wigry (podlaskie)
Kucharz
PHU MAMATEX Aditya Dutt - 2018-02-16 - Solina (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej i bengalskiej, przygotowywanie kebabów, udział w opracowaniu karty menu, posługiwanie się narzędziami i maszyną do przygotowywania kebaba, przygotowywanie list zaopatrzeniowych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie dań z karty oraz dania dnia. Utrzymanie czystości dostawy, organizacja imprez okolicznościowych. W okresie próbnym umowa zlecenie przez okres 2 miesięcy, następnie umowa o pracę. Miejsce pracy: Gliwice - Sośnica.Godziny pracy: 10.00 - 22.00. Równoważny czas pracy.
MAGMAT Mateusz Serwaczak - 2017-06-22 - Gliwice (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
technik administracji
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
obsługa klienta, ekspozycja towarów w sklepie
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Łąkta Górna (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-17 - Warszawa (mazowieckie)
Sprzataczki pomieszczeń ogólnodostępnych w hotelu
MR CLEAN AJT POLSKA Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością Spółka Komandytowa - 2017-02-24 - Nowy Targ (małopolskie)
PRODUKCJA POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI, NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, MONITOROWANIE PUNKTÓW KRYTYCZNYCH OBOWIĄZUJĄCYCH W KUCHNI ZGODNIE Z KSIĘGĄ HACCP, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I P. POŻ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, ZAANGAŻOWANIE I CHĘĆ DO PRACY, KREATYWNOŚĆ I SUMIENNOŚĆ, ZNAJOMOŚĆ PODSTAW SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ HACCP W ŻYWIENIU ZBIOROWYM, UMIEJĘTNOŚĆ W PRZYGOTOWYWANIU CATERINGU (IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH), 3 LATA DOŚWIADCZENIA W JEDNOSTKACH ŻYWIENIA ZBIOROWEGO, OSOBA BEZ NAŁOGÓW; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOSBISTY;
SPECJALISTYCZNY SZPITAL IM. PROF. A. SOKOŁOWSKIEGO - 2016-08-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw mięsnych, sałatek, dań regionalnych, ukraińskich.Wypiek ciast i tortów, wykonywanie deserów.
Kamil Żurek FIRMA GASTRONOMICZNO CATERINGOWA, RESTAURACJA- KAWIARNIA "LAGUNA" - 2018-03-28 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
prace kucharza
Zespół Szkół w Lubawie - 2017-08-24 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej
Janusz-Park Sp. z o.o. - 2017-03-06 - Łęknica (lubuskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
HOTEL OTOMIN Katarzyna Stangrecka Stanisław Pochroń-Frankowski S.C. - 2016-03-01 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i międzynarodowej, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy.
FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-28 - Rzeszów (podkarpackie)
sprawdzanie karty menu, gotowanie potraw, przyrządzanie deserów, zamawianie towaru
HURT- BAR-TRANS Zbigniew Nędza - 2016-03-09 - Kroczyce (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Warszawa (mazowieckie)
wg harmonogramu
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Wyszków (mazowieckie)
przygotowanie potraw, zamówień
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Złotoryja (dolnośląskie)
kucharz
USŁUGI HOTELARSKO-GASTRONOMICZNE S.C. O.W. LIWIA - 2018-03-12 - Rewal (zachodniopomorskie)
KONTROLA PROCESU PRZYGOTOWANIA JABŁEK DO WYSYŁKI DO KONTRAHENTÓW, POSZUKIWANIE DOSTAWCÓW JABŁEK DO FIRMY, POZYSKIWANIE NOWYCH ODBIORCÓW Z PAŃSTW WSCHODNICH, UTRZYMYWANIE KONTAKTÓW BIZNESOWYCH Z DOTYCHCZASOWYMI KONTRAHENTAMI
GOSPODARSTWO ROLNE PIOTR ROJEWSKI - 2017-11-03 - Brzozówek (mazowieckie)
przygotowanie, gotowanie potraw kuchni orientalnejpraca na umowę zlecenie nie mniej niż 60 godzin w miesiącuoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Osiedle Poznańskie (lubuskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z opracowanym menu
FOOD MARKET sp. z o.o. - 2016-06-30 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ NADZÓR NAD JAKLOŚCIĄ ŻYWNOŚCI USTALANIE MENU
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Pawłówek (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie i gotowanie posiłków, przygotowanie jadłospisu i zamówień towaru
1.Ryszard Balkowski - PPUT Balkar, 2.P.U.T BALTUR s.c. Bonderowicz Andrzej, Balkowski Ryszard - 2017-02-14 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni tureckiej
MAROK-POL Raouf Slaimi - 2017-03-31 - Żyrardów (mazowieckie)
praca jako kucharz
PYSZOTY IZABELA WOJDYŁA - 2016-08-03 - Poznań (wielkopolskie)