KUCHARZ Rzeszów oferta pracy FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 14 - 16,57 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i międzynarodowej, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy.
Data publikacji: 2016-11-28
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 20-23, 35-001 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i międzynarodowej, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 14 - 16,57 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 12 zł netto/godz + premie
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 14 - 16,57 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.12.2016
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA DLA CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0:
średnie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: technik techmologii żywienia
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
1) wykształcenie: kierunek / specjalność : gastronomia, technik żywności i żywienia, kucharz 2) umiejętności:- umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej i międzynarodowej- wysoka motywacja do pracy oraz duże zaangażowanie w powierzane zadania,- odpowiedzialność,- umiejętność budowania dobrych relacji w zespole,- dyspozycyjność, gotowość do pracy w godzinach od 11.00 do 23.00 3) uprawnienia: posiadanie książeczki do celów sanitarno epidemiologicznych, 4) doświadczenie zawodowe : minimum 2 lata
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
Piłsudskiego 32, 35-001 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: Piłsudskiego
Numer budynku pracodawcy: 32
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.11.2016
Oferta pracy ważna do: 12.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 28.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 28.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
CENTRUM KULTURY "MUZA" - 2018-07-17 - Lubin (dolnośląskie)
zgodnie z umową
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków..Praca w godz. 6-18 w Kołobrzegu na umowę zlecenie w systemie równoważnym. Praca również w weekendy.
Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej Sp. z o.o. Sp.k. - 2017-06-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Wytwarzanie pizzy od podstaw. Miejsce pracy: Wrocław ul. KościuszkiKontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny.Oferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw kuchni gruzińskiej.
"MARTEX "MAREK ŚLIWIŃSKI - 2016-04-25 - Świdnica (dolnośląskie)
- przyrządzanie potraw, przygotowywanie składników potraw, proponowanie i wprowadzanie nowych dań
Tropicoco Sp. z o.o. 76-107 Jarosławiec ul. Uzdrowiskowa 15 - 2018-04-17 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Świdwin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków: śniadania, obiady, kolacje na terenie Instytutu Pożarnictwa oraz catering zewnętrzny.
Usługi Gastronomiczne Super Smak - 2017-04-07 - Józefów (mazowieckie)
Kucharz małej gastronomii
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Leżajsk (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw a la card, bufetów - kuchnia zimna,ciepła,desery, utrzymanie porządku.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
jw.
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3964 - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
Wymagane wykształcenie zawodowe oraz znajomość kuchni. Charakterystyka pracy: przygotowywanie potraw kuchni amerykańskiej. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie. Praca w godzinach od 11.30 do 23.00. Kontakt z pracodawcą osobisty po wcześniejszym umówieniu telefonicznym.
MAŁGORZATA OSIŃSKA-WRONA - 2018-08-31 - Rybnik (śląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dbanie o czystość
ARSCO TRADING Sp. z o.o - 2016-09-09 - Głogów (dolnośląskie)
1) Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia w tym: a) porcjowanie posiłków, b) dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, c) dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością,wydawanie posiłków w ustalonym czasie zgodnie z przyjętą w tym zakresie procedurą, d) pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą, zabezpieczanie ich przed przerobieniem oraz kwitowanie ich odbioru w dokumencie rozchodu. 2) Ścisłe przestrzeganiereceptury przygotowywanych posiłków. 3) Racjonalne wykorzystywanie i gospodarowanie produktami spożywczymi pobranymi z magazynu do sporządzania posiłków dla mieszkańców i personelu Domu. 4) Właściwe porcjowanie posiłków zgodnie z normami żywienia
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W MIELNIE - 2016-09-26 - Mielno (zachodniopomorskie)
Obsługa wózków podnośnikowych
Plus Kadra - 2017-06-08 - Niepołomice (małopolskie)
gotowanie, smazenie
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków i obsługa gości
Przedsiębiorstwo ZEMAR Marek Hornowski Spólka Jawna - 2016-06-02 - Domaszewnica (lubelskie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej.
MASALA Sunil Ahuja - 2016-07-12 - Gdańsk (pomorskie)
Kucharz
Belowska Maria - P.U.H. "MALTOMEX" - 2016-01-12 - Pionki (mazowieckie)
Kucharzprzygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującym menu na restauracji
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Jarosław (podkarpackie)
Według zawodu
Ciastkarnia-Piekarnia Marek Wuttke - 2018-06-27 - Żary (lubuskie)
Oferta stażu w ramach projektu młodzi na start II PO WER przeznaczona dla osób do 29 roku życia. Wymagania: min. średnie wykształcenie. Praca w Tuchowie od pon. do pt., w godz. od: 07:30 do 15:30. Zakres zadań: rejestrowanie pism wpływających, wysyłka poczty, wykonywanie innych czynności kancelaryjnych.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Tuchów (małopolskie)
samodzielne przyrządzanie potraw w restauracji
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2016-12-02 - Lubin (dolnośląskie)
kucharz barman
PHU Nova Mieczysław Tyszka - 2018-06-22 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni oriientalnej.Praca na umowę zlecenie, nie mniej niż 124 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz. 10:00-20:00. Oferta dostępna w sali g
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków,wydawanie posiłków,obsługa klienta, obsługa ekspresu ciśnieniowego,utrzymanie porządku na stnowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Zgierz (łódzkie)
- Montaż mebli kuchennych przy użyciu narzędzi do obróbki ręcznej, z zachowaniem wymagań technologicznych i eksploatacyjnych. Zadania wykonywane przez stażystę:- Przygotowanie i kompletowanie elementów mebli- Dopasowywanie akcesoriów meblowych tj. uchwyty, zawiasy, śruby- Poziomowanie elementów montażowych, następnie ich skręcanie- Obsługiwanie przyrządów montażowych i przyrządów o napędzie elektrycznym- Kontrolowanie i bieżąca ocena jakości zamontowanych mebli, ustalanie wad w procesie montażu i usuwanie ich na bieżąco- Przekazywanie zmontowanych mebli do odbioru końcowego przez klienta bądź zleceniodawcę- Czyszczenie i kontrola narzędzi wykorzystanych przy montażu
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Świebodzin (lubuskie)