KUCHARZ (233J) Józefów oferta pracy Usługi Gastronomiczne Super Smak
Stanowisko: KUCHARZ (233J)
Wynagrodzenie: 2 000 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków: śniadania, obiady, kolacje na terenie Instytutu Pożarnictwa oraz catering zewnętrzny.
Data publikacji: 2017-04-07
Lokalizacja: Józefów (mazowieckie)
Pracodawca: Usługi Gastronomiczne Super Smak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Nadwiślańska 213, 05-420 Józefów, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków: śniadania, obiady, kolacje na terenie Instytutu Pożarnictwa oraz catering zewnętrzny.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (233J)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Józefów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: otwocki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Józefów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.04.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
G/H) Książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: PD) umiejetność samodzielnej pracy
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Praca w godzinach 7-15, 11-19.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Usługi Gastronomiczne Super Smak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Otwocku
Adres pracodawcy:
Nadwiślańska 213, 05-420 Józefów, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 10-19
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: otwocki
Gmina pracodawcy: Józefów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Józefów
Ulica pracodawcy: Nadwiślańska
Numer budynku pracodawcy: 213
Profil działalności pracodawcy: Gastronomia- Bar w Instytucie Pożarnictwa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Otwocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.04.2017
Oferta pracy ważna do: 21.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 07.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 07.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Warszawa (mazowieckie)
Sprzątanie obiektu handlowego
Spartan Cleaner Sp. z o.o. - 2017-02-14 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie potrww kuchni ukraińskiej,
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Rzeszów (podkarpackie)
Praca na maszynach stolarskich, sprawdzanie poprawności wymiaru obrabianego materiału, praca na pilarkach, frezarkach, dobór odpowiednich frezów wg zlecenia, praca na szlifierkach, szczotkach, strugarkach, podawanie i odbieranie materiałów od maszyn stolarskich.
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Glinno (wielkopolskie)
Praca w restauracji i przy przyjęciach bankietowych.Wymagana jest kreatywność w tworzeniu nowych potraw i używaniu orientalnych przypraw oraz dobra znajomość tradycyjnej kuchni polskiej
Hotel*** Solar Palace SPA & Wellness Lila Najmoła - 2016-07-13 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem.
SP ZOZ SANATORIUM MSWiA W SOPOCIE - 2018-01-10 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie dań i posiłków na cateringi, dbanie o stanowisko pracy.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-06-12 - Zagórze (mazowieckie)
szef kuchni, obróbka mięsa wołowego, organizacja pracy - menadżer kuchni, kalkulacja dań, wprowadzanie nowych potraw, szkolenie pracowników, gotowanie na żywo (przy kliencie)
SHERLOCK HOLMES Ewa Sajewicz - 2016-05-11 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie sushi i innych dań z ryby.
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Jabłonna (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Kraśnik (lubelskie)
Działalność w zakresie specjalistycznego projektowania (projektowanie odzieży oraz wzornictwo wyrobów użytku osobistego i gospodarczego). Organizacja i rozwój sprzedaży na rynki wschodnie, znajomość konstruowania odzieży, doradztwo i obsługa klientów zagranicznych i krajowych.
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Łódź (łódzkie)
Kucharz w restauracji serwującej polską kuchnię.
Restauracja "Basztowa", Janusz Sikorski - 2017-02-08 - Nowy Sącz (małopolskie)
gotowanie, przygotowanie i podanie posiłków, obsługa klientów.
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie kuchni tureckiej: lachmacun, kofte, moussaka.
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Otwock (mazowieckie)
Kucharz. Pomoc w zmywaniu i obieraniu. pomoc w sprzątaniu Zmianowość - 2/2. Oferta doposażenia stanowiska pracy dla osoby bezrobotnej.
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
obsługa poczty i korespondencji;
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "LAS BUD" - 2017-09-26 - Nowa Dąbrowa (pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchnii indyjskiej i bengalskiej
Ekushe Mahiuddin Ahmed Masum - 2017-01-11 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
sporządzanie posiłków: zupy, drugie dania, pizza
PHU "JULIA" - Julia Narojczyk - 2016-06-02 - Miłakowo (warmińsko-mazurskie)
Prace dociepleniowca. Własny dojazd do Redy
GABRA Sp. z o.o. - 2016-08-02 - Reda (pomorskie)
Przygotowywanie potraw
Sieć Handlowa Prince Ewelina Kaczorowska - 2016-09-23 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
Kucharz
Lewicka Danuta Firma Handlowo - Usługowa Wędrzyn - 2017-06-16 - Wędrzyn (lubuskie)
przygotowanie posiłków
BAR "POD STRZECHĄ" BARBARA PORADA - 2016-07-20 - Jastrowie (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNO-USŁUGOWE "JĘDRZEJEK" IWONA JĘDRZEJEK - 2017-07-14 - Kisielnica (podlaskie)
Wykonywanie pokryć dachowych. Miejsce pracy Korfantów oraz Zielina.
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Zielina (opolskie)
praca w kuchni, dowóz pizzy
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "CASUCI" - Artur Klimek - 2018-08-06 - Debrzno (pomorskie)
Wykształcenie gastronomiczne mile widziane; min. 3 lata doświadczenia zawodowego; kreatywność; umiejętność pracy w zespole; samodzielne prowadzenie kuchni; 2 zmiany; miejsce pracy Gliwice;
"INTERCOM" PIOTR JEZIK, MICHAŁ JEZIK, KRZYSZTOF SKROBACKI S.C. - 2018-02-28 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie naleśników i pierogów.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Łódź (łódzkie)
do uzgodnienia
BHP DUO PLUS SPÓŁKA CYWILNA - 2015-12-04 - Rzeszów (podkarpackie)
obsługa kuchni
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie dań obiadowych, sałatek, przekąsek itp., oraz wypiek pizzy.
Pizzeria CAPRI Mariusz Szczęszek - 2016-07-18 - Stalowa Wola (podkarpackie)