KUCHARZ Wędrzyn oferta pracy Lewicka Danuta Firma Handlowo - Usługowa Wędrzyn
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2017-06-16
Lokalizacja: Wędrzyn (lubuskie)
Pracodawca: Lewicka Danuta Firma Handlowo - Usługowa Wędrzyn
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:WĘDRZYN 15b/3, 69-211 Wędrzyn, powiat: sulęciński, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wędrzyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sulęciński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sulęcin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.06.2017
Data zakończenia pracy: 19.12.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy:
Lewicka Danuta Firma Handlowo - Usługowa Wędrzyn
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sulęcinie
Adres pracodawcy:
WĘDRZYN 15b/3, 69-211 Wędrzyn, powiat: sulęciński, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: sulęciński
Gmina pracodawcy: Sulęcin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wędrzyn
Ulica pracodawcy: WĘDRZYN
Numer budynku pracodawcy: 15b
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sulęcinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.06.2017
Oferta pracy ważna do: 09.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 16.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 16.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Doświadczenie w pracy w gastronomii,umiejętność wyrobu kebaba.Przygotowanie pizzy, kebaba, zapiekanek, hamburgerów,Indian curry i ryż.
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Kutno (łódzkie)
Przygotowywanie dań, utrzymywanie stanowiska i miejsca pracy w czystości, dobra organizacja pracy.
HOTEL ALEXANDRA E. SKLORZ I CÓRKI SP. J. - 2018-01-04 - Olesno (opolskie)
Przyrządzanie potraw
PHU DOMINO Wioletta Augustyniak - 2016-08-10 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie pizzy.
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Pólko (wielkopolskie)
Obsługa administracyjna biura, nadzór nad korespondencją i prawidłowym obiegiem dokumentacji
HUSAR Budownictwo Inżynieryjne Spółka Akcyjna - 2017-05-30 - Człuchów (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla m.in. dzieci według odpowiednich zasad żywienia, opracowywanie jadłospisu, dbanie o przestrzeganie przepisów BHP i HACCP, nadzór nad pracą pomocy kuchennej, praca od poniedziałku do piątku w godz. 07.00-15.00
Brzeska Katarzyna Przedszkole KOZIOŁKI - 2015-12-01 - Kanie (mazowieckie)
Przygotowanie potraw. Kontakt tel. 41 317-44-03
ODYSSEY CLUBHOTEL Piotr Syska, Dąbrowa 3, 26-001 Masłów - 2016-06-23 - Dąbrowa (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków wg menu
P.H.U. "COBA" Marcin Giżyński; F.H.U. Marcin Giżyński - 2018-08-31 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków wg menu restaurtacji
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW - 2016-05-13 - Żary (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami w tym (HACCP)Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowePrzestrzeganie standardów produkcji gastronomicznejUdział w procesie utrzymania i podnoszenia jakości usług kulinarnychWspółpraca przy wdrażaniu nowego menuI zmiana 6:00-14:00II zmiana 14:00-22:00Pracodawca oferuje pracę w miłym zespole, atrakcyjne wynagrodzenie, możliwość zakwaterowania (opcjonalnie) wysoki standard
Rado Zdzisław - Przedsiębiorstwo Wielobranżowe ,,Rado'' - 2017-04-18 - Wola Chorzelowska (podkarpackie)
Gotowanie i doprawianie potraw, praca przy piecu konwekcyjnym i jego obsługa, zarządzanie zespołem ludzkim
Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp.z o.o. - 2017-01-10 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Umiejętność gotowania różnych potrawy w restauracji; doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza min. 6 miesięcy; 1/4 etatu; miejsce pracy: Sierakowice;
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Sierakowice (śląskie)
Wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Żary (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków wg zasad kuchni orientalnej, współpraca z innymi kucharzami, którzy są cudzoziemcami.
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Legionowo (mazowieckie)
Gotowanie i wydawanie potraw, sporządzanie dań mącznych
"SEZAM" - Przedsiębiorstwo Gastronomiczne Helena Kapka - 2018-07-30 - Strzelin (dolnośląskie)
przygotowaywanie posiłków
JACQ Marta Piwowarczyk - 2016-05-13 - Dęblin (lubelskie)
Wszelkie niezbędne informacje dotyczące konkursu znajdują się na stronie internetowej: www.rybnik.sr.gov.pl, zakładka: oferty pracy lub telefonicznie. Podania należy składać w terminie do dnia 29.03.2017 r.
SĄD REJONOWY W RYBNIKU - 2017-03-20 - Rybnik (śląskie)
Dbanie o czystość oddziałów szpitalnych według ustalonych procedur.
DGP CLEAN PARTNER Sp. z o.o. - 2015-12-23 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
ISTANBUL PL 1 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ & CO. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-04-10 - Białe Błota (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej. Dbanie o porządek. Nadzór nad personelem w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
• kontrola jakości wyrobów gotowych• dokonywanie pomiarów mas kosmetycznych i wyrobów gotowych• prowadzenie odpowiedniej dokumentacji jakościowej• sporządzanie zapisów jakości z przeprowadzanych kontroli i badań• wykrywanie niezgodności oraz nadzór nad nimi• nadawanie wyrobom statusu wynikającego z przeprowadzonych kontroli i badań
kontakt przez OHP - 2017-03-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i międzynarodowej, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy.
FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-13 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.
Janusz Andrzej Kaliniak Dom Handlowy-Hotel-Restauracja Janusz - 2018-05-07 - Siedlce (mazowieckie)
Kucharz
"BENET" s.c. Tomasz Szymanik - 2017-06-06 - Maków Podhalański (małopolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-01-17 - Biała Podlaska (lubelskie)
Przygotowywanie dań według standardów, przestrzeganie zasad HACCP, kontrola stanu zapasów produktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
Hard Rock Cafe - 2016-01-11 - Gdańsk (pomorskie)
prowadzenie zestawu ciągnika siodłowego z naczepą
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Gardno (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
INŻYNIERIA RZESZÓW SA - 2016-07-15 - Rzeszów (podkarpackie)
Obsługa maszyn oraz narzędzi pracy, obróbka cieplna warzyw, sporządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Żary (lubuskie)