KUCHARZ Dąbrowa oferta pracy ODYSSEY CLUBHOTEL Piotr Syska, Dąbrowa 3, 26-001 Masłów
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw. Kontakt tel. 41 317-44-03
Data publikacji: 2016-06-23
Lokalizacja: Dąbrowa (świętokrzyskie)
Pracodawca: ODYSSEY CLUBHOTEL Piotr Syska, Dąbrowa 3, 26-001 Masłów
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:26-001 Dąbrowa 3, powiat: kielecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw. Kontakt tel. 41 317-44-03
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dąbrowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kielecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Masłów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Doświadczenie na w/w stanowisku min. 1 rok
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: znajomość systemu HACCP
Nazwa pracodawcy:
ODYSSEY CLUBHOTEL Piotr Syska, Dąbrowa 3, 26-001 Masłów
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kielcach
Adres pracodawcy:
26-001 Dąbrowa 3, powiat: kielecki, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: kielecki
Gmina pracodawcy: Masłów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dąbrowa
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kielcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.06.2016
Oferta pracy ważna do: 31.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 23.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 23.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Samodzielne prowadzenie kuchni ,przyrządzanie posiłków dla gości hotelowych,potraw okolicznościowych.
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Żelazno (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, bengalskiej
BEPARI FOOD Mashudur Rahman - 2018-02-16 - Zwoleń (mazowieckie)
Smażenie, gotowanie, obsługa klientów. Przyjmowanie zamówień. Praca w godzinach: 10.00-18.00, 12.00-22.00.
TRAWCZYŃSKI ZBIGNIEW FIRMA MAGMAT - 2015-11-04 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, przygotowanie stanowiska pracy
"RANCZO FURIA" Marek Kot - 2017-06-29 - Trąbki (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni chińskiej oraz nepalskiej, ukladanie karty menu, produkcja pierożkow gotowanych na parze. Umowa o prace na czas określony. Praca jednozminowa. Proponowany okres zatrudnienia; 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Zgodnie z zawodem.Miejsce wykonywania pracy: Hotel Huszcza w Mrągowie.
Hotel Huszcza Stanisław Huszcza - 2018-04-05 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
TRUCK s.c. Sztuba Robert Restauracja-Myjnia-Hotel - 2016-05-12 - Psary Małe (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Gębice (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw
WMK Krzysztof Hładki - 2017-03-29 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
- przygotowywanie dań i potraw- system pracy: 2 dni od 10:00 do 20:00 i 2 dni wolnego
BAC ROBERT "BEA" RESTAURACJA POKOJE GOŚCINNE - 2018-08-07 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Praca w kuchni. Wykształcenie pomaturalne, policealne.
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe "alusia" Marian Gruszka - 2016-08-18 - Mysłowice (śląskie)
Poszukiwane osoby do pracy na stanowisku kucharz, pizzerman, kelner/ka. Praca przy żywności, obsługa klienta, przyjmowanie zamówień.
kontakt przez OHP - 2016-05-30 - Gliwice (śląskie)
gotowanie i wydawanie posiłków
Gospoda Starówka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2016-01-04 - Starowa Góra (łódzkie)
przygotowywanie posiłków śniadania-obiady
"OLITOUR" M. Fierek, Pensjonat "Jessica",JASNY BRZEG - 2017-01-13 - Władysławowo (pomorskie)
Wykonywanie pieców kaflowych
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE Piotr Pobłocki - 2016-09-05 - Starogard Gdański (pomorskie)
Branża: hotelarstwo.Przygotowywanie dań wg procedur i składu potraw kuchni ukraińskiej. Zmianowośc wg. potrzeb w przedziale czasowym 06.00 do 20.00. Miejsce wykonywania pracy - HOTEL AMBASADOR PREMIUM.
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków z kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Lubin (dolnośląskie)
- Sporządzanie posiłków i punktualne ich wydawanie,- Porcjowanie, dekorowanie, wykańczanie sporządzonych potraw,- Przestrzeganie ustalonych norm i receptur gastronomicznych,- Zabezpieczenie surowców i produktów przed zepsuciem,- Współudział w układaniu jadłospisów,- Przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi oraz dbanie o estetykę ubioru,- Przestrzeganie wszystkich instrukcji dotyczących obsługi urządzeń znajdujących się w pomieszczeniach kuchennych oraz na terenie Ośrodka Szkoleniowego KSSiP w Dębem.
Krajowa Szkoła Sądownictwa i Prokuratury Ośrodek Szkoleniowy - 2018-07-12 - Dębe (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Józefów nad Wisłą (lubelskie)
zgodnie z regulaminem pracy
RESTAURACJA BUKACIK - 2017-03-20 - Łękno (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw w pkt małej gastronomii
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Praca w tartaku, obsługa tartaku taśmowego, obsługa kosy spalinowej i pilarki
Produkcja Wyrobów Tartacznych - Karol Bigas - 2016-06-30 - Ruda Łańcucka (podkarpackie)
Do zakresu obowiązków pracownika należy przygotowywanie dań, obróbka wstępna czysta i brudna warzyw, dbanie o czystość stanowiska pracy, obsługa sali, utrzymywanie czystości lokalu.
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Łomża (podlaskie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie zawodowe; kuchnia polska; praca w ruchu ciągłym w Knurowie;
"PROTOS" SZYMAŃSKA & MAZUR SPÓŁKA CYWILNA - 2017-07-10 - Knurów (śląskie)
Strzyżenie, koloryzacja, modelowanie, upięcie
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni wietnamskiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Łódź (łódzkie)
prace pomocnicze przy produkcji ramek z płyty wiórowej
MUSA Sp. Jawna Alicja Musiał Tadeusz Musiał Targowisko Dolne - 2016-02-29 - Targowisko Dolne (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
wydawanie posiłków na obiady zgodnie z normami ilościowymi,przygotowanie stanowiska pracy
Aspen-Res sp. z o.o. - 2016-05-17 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)