KUCHARZ Dębe oferta pracy Krajowa Szkoła Sądownictwa i Prokuratury Ośrodek Szkoleniowy
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: - Sporządzanie posiłków i punktualne ich wydawanie,- Porcjowanie, dekorowanie, wykańczanie sporządzonych potraw,- Przestrzeganie ustalonych norm i receptur gastronomicznych,- Zabezpieczenie surowców i produktów przed zepsuciem,- Współudział w układaniu jadłospisów,- Przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi oraz dbanie o estetykę ubioru,- Przestrzeganie wszystkich instrukcji dotyczących obsługi urządzeń znajdujących się w pomieszczeniach kuchennych oraz na terenie Ośrodka Szkoleniowego KSSiP w Dębem.
Data publikacji: 2018-07-12
Lokalizacja: Dębe (mazowieckie)
Pracodawca: Krajowa Szkoła Sądownictwa i Prokuratury Ośrodek Szkoleniowy
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:05-140 Dębe, powiat: legionowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Sporządzanie posiłków i punktualne ich wydawanie,- Porcjowanie, dekorowanie, wykańczanie sporządzonych potraw,- Przestrzeganie ustalonych norm i receptur gastronomicznych,- Zabezpieczenie surowców i produktów przed zepsuciem,- Współudział w układaniu jadłospisów,- Przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi oraz dbanie o estetykę ubioru,- Przestrzeganie wszystkich instrukcji dotyczących obsługi urządzeń znajdujących się w pomieszczeniach kuchennych oraz na terenie Ośrodka Szkoleniowego KSSiP w Dębem.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 2100 zł brutto - do uzgodnienia
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dębe
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: legionowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Serock
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętności: sporządzanie posiłków, porcjowanie, wydawanie i wykańczanie potraw, samodzielność, odpowiedzialność, rzetelność, planowanie, dobra organizacja pracy, komunikatywność, praca w zespole. Pożądane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza.
Nazwa pracodawcy:
Krajowa Szkoła Sądownictwa i Prokuratury Ośrodek Szkoleniowy
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Legionowie
Adres pracodawcy:
05-140 Dębe, powiat: legionowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: telefonicznie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 8:15-15:30
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: legionowski
Gmina pracodawcy: Serock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dębe
Adres strony pracodawcy: www.kssip.gov.pl
Profil działalności pracodawcy:
Pozostałe pozaszkolne formy edukacji, gdzie indziej niesklasyfikowane
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Legionowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.07.2018
Oferta pracy ważna do: 12.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 12.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYRZĄDZANIE POTRAW REGIONALNYCH, PRZYRZĄDZANIE DESERÓW, CIAST I PRZETWORÓW, ZARZĄDZANIE PROCESEM PRZYGOTOWYWANIA POTRAW, OBSŁUGA MASZYN I URZĄDZEŃ KUCHENNYCH;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, PRZYGOTOWYWANIE POTAW WG. RECEPTURY, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 1 ROK
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-przygotowywanie posiłków kuchni arabskie
HABIBY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-22 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków i dań, miejsce wykonywania pracy- O.W. SOLAR- Mikoszewo
Biuro Turystyczne SOLAR sc Maria Teresa Karczewska, Małgorzata Jankowska - 2017-04-18 - Mikoszewo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
TOSCANA s.c. - 2017-01-05 - Płońsk (mazowieckie)
kucharz
,,Drukarnia Bis" J.Kowalewska, L.Kowalewski s.c. - 2017-04-12 - Poznań (wielkopolskie)
gotowanie potraw wegetariańskich
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Katowice (śląskie)
praca kucharza
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2018-03-01 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posilków
LENA HELENA ŚLIWKA - 2018-04-06 - Janowiec (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Warszawa (mazowieckie)
wg zakresu obowiązku
Bartłomiej Myzyk, Tomasz Wnuk Lipiński spółka cywilna - 2018-04-07 - Przechlewo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Dźwirzynie. Praca również w weekendy. Pracodawca zapewnia wyżywienie.
P.H.U. BUDEX Adamowicz, Dąbrowski, Siemaszko Sp. j. (CRISTAL SPA) - 2017-06-27 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
SPEDYTORAZARZĄDZANIE FLOTĄ POJAZDÓW DO 3,5 T
Anna Sidor Firma Handlowo-Usługowa SIDOR - 2017-02-03 - Dębica (podkarpackie)
kierowanie pojazdami o masie pow. 3,5 t do miejsca pracy, praca przy wycince drzew, pielęgnacja żywopłotów, strzyżenie trawników, nasadzanie drzew oraz innych roślin
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Przyrządzanie potraw tradycyjnej kuchni indyskiej i arabskiej.Oferta złożona w celu uzyskania informacji starosty na temat możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych o lokalny rynek pracy.Kontakt telefoniczny z pracodawcą lub e-mailowyDodatkowe informacje dotyczące wymaganego języka obcego.W zakresie znajomości języków obcych: Angielskiego, Bengalskiego i Polskiego, język angielski niezbędny jest niezbędny w celu porozumiewania się z pracownikami i kontrahentami firmy, język bengalski - w zakresie znajomości receptur tradycyjnej kuchni indyjskiej, umiejętności ich czytania, rozmowy z producentami, składania zamówień z zagranicy - stanowi niezbędny element zakresu doświadczenia kulinarnego kandydata, językiem bengalskim posługują się osoby zamieszkujące wschodnio-południową część półwyspu Indyjskiego, co do języka polskiego - to jego stopień wystarczy że będzie umiał się porozumiewać z klientami firmy, którzy składają zamówienia, dlaczego takich osób szuka pracodawca - dlatego że przyrządzanie potraw tradycyjnej kuchni indyjskiej i arabskiej, wyczucie smaku, koloru i subtelności potraw wymaga doświadczenia nabytego przede wszystkim w tamtym rejonie geograficznym. Dlaczego te wymagania stawiamy pozostałym stanowiskom, z tego względu że, przy migracji osób zmieniających pracę osoba która nauczy się przyrządzania potraw obejmie w przyszłości wyższe stanowisko. Pracodawca wiele wysiłku wkłada aby zapewnić kandydatom na pracowników pewne warunki co również przekłada się na poziom ogólnego wynagrodzenia jakie kandydat otrzyma.
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Płońsk (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw - kuchnia orientalna.Praca od godz. 10:00 do 18:00 i od 18:00 do 2:00
"AMAR" Khaled Khafagy - 2016-04-19 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, umiejętność wykonywania potraw kuchni ukraińskiej, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, znajomość zasad eksponowania potraw ukraińskich.
kontakt przez PUP - 2017-08-02 - Lublin (lubelskie)
sporzadzanie potraw,ciast,deserów, komplekswa obsługa konsumenta w punkcie gastronomicznym oraz miejscach przyjęć, przygotowywanie sali konsumenckiej, obsługa maszyn gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Łódź (łódzkie)
Nauczyciel przedmiotu w LO. Umowa zlecenie 4-5 godzin w miesiacu, praca zgodnie z planem lekcji w godz. 8-15. Wynagrodzenie 25-27 zł brutto/h.Kontakt z pracodawcą: 71 36 46 014, liceum (at) abor.com.pl
"ABOR" - PRYWATNE LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE - 2017-09-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Prace montażowe - komponenty do AGD.Wzrokowa kontrola jakości.Selekcja wadliwych komponentów.Pakowanie gotowego produktu.Godz. pracy: 6-14, 14-22, 22-6.
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Łódź (łódzkie)
samodzielny kucharz, wykonywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Szczawnica (małopolskie)
Obsługa gości, pomoc w przygotowywaniu posiłków. Rodzaj umowy: możliwa także umowa zlecenie lub umowa na czas nieokreślony. Praca na dwie zmiany, godziny do do uzgodnienia z pracodawcą.
Sieć Handlowa Prince Ewelina Kaczorowska - 2016-06-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
j/w
Anita Zawarczyńska "AZA" - 2016-06-14 - Warszawa (mazowieckie)
przyrządzanie hommos, falafel, koffta soczewica, kebab arabski
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Białobrzegi (mazowieckie)
Zapenia obsługę spraw ubezpieczonych.
ZAKŁAD UBEZPIECZEŃ SPOŁECZNYCH ODDZIAŁ W TORUNIU - 2018-04-10 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw w całorocznej restauracji WIW
WIWA Holding Sp. z o. o. - 2016-12-07 - Augustów (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WEDŁUG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ
BINGO JAROSŁAW FIGIEL I WSPÓLNICY SP. J. - 2017-02-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Ay Sp. zo.o. - 2017-08-07 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
FLORYSTA
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Kikół (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
EUROPA Elżbieta Łabuz - 2016-03-07 - Zduńska Wola (łódzkie)
Wymagana książeczka sanitarno-epidemiologiczna, mile widziane doświadczenie.Praca od poniedziałku do piątku w godz. 9:30-17:30.
Restauracja "Żurek" Monika Karwacka - 2016-04-25 - Racibórz (śląskie)