KUCHARZ Przechlewo oferta pracy Bartłomiej Myzyk, Tomasz Wnuk Lipiński spółka cywilna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 200 - 2 800 PLN
Zakres obowiązków: wg zakresu obowiązku
Data publikacji: 2018-04-07
Lokalizacja: Przechlewo (pomorskie)
Pracodawca: Bartłomiej Myzyk, Tomasz Wnuk Lipiński spółka cywilna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Os. Juźkowa 1, 77-320 Przechlewo, powiat: człuchowski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg zakresu obowiązku
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 200 - 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Przechlewo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: człuchowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Przechlewo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 200 - 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.04.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
praca w godzinach od 12.00 do do 24.00 i w weekendy
Nazwa pracodawcy:
Bartłomiej Myzyk, Tomasz Wnuk Lipiński spółka cywilna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Człuchowie
Adres pracodawcy:
Os. Juźkowa 1, 77-320 Przechlewo, powiat: człuchowski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV książeczka zdrowia
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: człuchowski
Gmina pracodawcy: Przechlewo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Przechlewo
Ulica pracodawcy: Os. Juźkowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Człuchowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.04.2018
Data dodania oferty pracy: 05.04.2018
Oferta pracy ważna do: 05.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 05.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 05.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wykształcenie bez znaczeniawymagane doświadczenie
Giera Dariusz Flowers Polska - 2017-03-27 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Proste prace produkcyjne przy wykańczaniu desek rozdzielczych iprzednich podłokietników dla samochodów marki Volvo. Niewymagamy doświadczenia - zapewniamy pełne szkoleniestanowiskowe.Prace w godz. 6-14 / 14-22 / 22-6
ADECCO POLAND Sp. z o.o. - 2018-06-06 - Opole (opolskie)
przygotowanie dań dla grupy zorganizowanych i gości indywidualnych w restauracji hotelu ***
kontakt przez OHP - 2016-07-04 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej
Janusz-Park Sp. z o.o. - 2017-04-14 - Łęknica (lubuskie)
-
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2016-04-19 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z menu dziennym
USŁUGI GASTRONOMICZNE ZDZIENNICKA HANNA I JERZY S.C. - 2017-09-22 - Kwidzyn (pomorskie)
-
OW "PERŁA" OLSZEWSCY S.C. - 2016-01-25 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, nadzorowanie nad jakością dań, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Sporządzenie różnego rodzaju potraw, napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi , maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźniczych i przetworów mięsnych, drobiu, potraw półmięsnych i jarskich; posługiwanie się narzędziami i maszynami przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetycznie wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie oraz polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów bhp i ppoż obowiązujących w zakładzie pracy; stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gospodarczej. Nadzorowanie bieżącego zużycia surowców i półproduktów potrzebnych do przygotowania potraw, przygotowanie listy wymaganego zaopatrzenia, bieżące uzupełnianie zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Częstochowa (śląskie)
sporządzanie i gotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Piła (wielkopolskie)
przygotowanie dań zgodnie ze standardem restauracji
S & L Sp. z o.o. - 2017-07-13 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
smażenie i przygotowanie ryb
SMAŻALNIA RYB ATOL Łukasz Grabowski Darłowo - 2016-03-08 - Darłowo (zachodniopomorskie)
wg. potrzeb
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2016-03-17 - Hrubieszów (lubelskie)
praca na kuchni jako samodzielny pracownik
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-07-04 - Cieszyn (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Hotel i Restauracja "Kwisa" Janusz Pietrzak - 2017-06-01 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-01-10 - Kietrz (opolskie)
- przygotowywanie dań, kompleksowa obsługa kuchni,- okres próbny 2 miesiące, następna umowa na czas nieokreślony.
Hotel BELFER Jacek Langner - 2018-03-02 - Zaniemyśl (wielkopolskie)
przygotowywanie pizzy i jej wypiek
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Rozprowadzanie instalacji w domkach jednorodzinnych, zbrojenie rozdzielni, prace pod napięciem
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Goleniów (zachodniopomorskie)
Zarządzanie zmianą, gotowanie.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na czas określony 3 m-ceMiejsce wykonywania pracy: MikołówPraca w godzinach: 8-15, 15-23 pn-ndz. w tym dni wolne ( system równoważny wg. grafiku)
SJESTA-Przedsiębiorstwo Usługowo -Handlowe Alina Kalisz-Dunia - 2017-01-10 - Mikołów (śląskie)
Obsługa klienta, usługi fryzjerskie (m.in. strzyżenie, koloryzacja, baleyage, rozjaśnianie, upięcia) sprzedaż, dbanie o porządek na swoim stanowisku.
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Kraków (małopolskie)
Przyrządzanie posilków mieszkańcom Domu zgodnie z ustalonym jadłospisem dekadowym. Porcyjonowanie i wydawanie posiłków, dbalość o stan sanitarny kuchni oraz podręcznego sprzętu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Bulowice (małopolskie)
ubijanie kotletów, obieranie ziemniaków, robienie farszu na pierogi, klejenie pierogów, obróbka mięsa, doprawianie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków w małej gastronomii (kebab, tortilla). Praca wymiarze 1/2 etatu. Praca dwuzmianowa w godzinach od 09:00 do 15:00 i do 21:30. Wynagrodzenie miesięcznie 1050 zł brutto + premia od 150 zł do 350 zł. Pracodawca zapewnia szkolenie.
Firma Słomiński Spółka Cywilna Zdzisława Słomińska Fabiś, Dominik Słomiński Fabiś, Ryszard Olech - 2018-02-05 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków i wydawanie; praca w godz. 8-16, 16-22
Przedsiębiorstwo Usługowo- Handlowe "ADI" Grażyna Baranowska - 2017-11-29 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, przygotowywanie produktów, sprzątanie, zmywanie
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Lesko (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
Mariusz Dziekan - M. Dziekan - 2017-04-03 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków głównie dla szpitali zgodnie z jadłospisami sporządzonymi przez dietetyka. Praca w Bystrej, w równoważnym systemie czasu pracy od poniedziałku do niedzieli, w godz. 6.00-18.00 według ustalonych grafików.
P.P.H.U.JOL-MARK Marek Krzysiak - 2016-01-28 - Bystra (śląskie)