KUCHARZ - 286 Świdnica oferta pracy ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ
Stanowisko: KUCHARZ - 286
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: praca kucharza
Data publikacji: 2018-03-01
Lokalizacja: Świdnica (dolnośląskie)
Pracodawca: ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Częstochowska 1, 58-100 Świdnica, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca kucharza
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - 286
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świdnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świdnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świdnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie niewymagane, doświadczenie , komunikatywność,samodzielność, dyspozycyjność
Nazwa pracodawcy: ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Adres pracodawcy:
Częstochowska 1, 58-100 Świdnica, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: świdnicki
Gmina pracodawcy: Świdnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świdnica
Ulica pracodawcy: Częstochowska
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.03.2018
Oferta pracy ważna do: 31.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 01.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 01.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kontrola jakości przygotowywanych produktów, przygotowanie potraw, wprowadzanie nowych produktów gastronomicznych, dbanie o czystość i porządek w kuchni
Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski - 2016-07-11 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
wykonywanie pomiarów ram i zawieszeń, wydawanie certyfikatów z rzeczoznawcami i firmami ubezpieczeniowymi; godz. pracy 10-18; wynagrodzenie 2200 zł brutto w zależności od efektów pracy; kontakt osobisty z pracodawcą we wtorki i czwartki w godz. 8-9
Inicjatywa Handlowo-Usługowa Andrzej Bogusławski - 2017-10-03 - Kobylnica (pomorskie)
Kucharz
5ZERO1 Sp. z o.o. - 2018-03-20 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie dań zgodnie ze standardami, utrzymywanie czystości na kuchni
LODZIARNIE POLSKIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-30 - Jarocin (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci, sprzątanie pomieszczeń kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Lubin (dolnośląskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Ogrodzieniec (śląskie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych pod okiem kucharza,-Kontakt telefoniczny lub osobisty,-Wynagrodzenie 2.000,00 zł netto-Praca w godzinach 11:00-21:00 w systemie 2 dni pracy 2 dni wolne.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-02-15 - Pszczółki (pomorskie)
- Przygotowywanie i sporządzanie posiłków wg ustalonego jadłospisu.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto (w tym wysługa lat). Praca na umowę o pracę na czas zastępstwa za nieobecnego pracownika: 19.04.2017-04.08.2017r.- Praca: 6:30-14:30. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. W przypadku braku wykształcenia kierunkowego wymagany kurs kwalifikacyjny na kucharza. Mile widziane doświadczenie zwodowe na wskazanym stanowisku. Wymagana aktualna Książeczka sanepidowska. Umiejętność gotowania dań kuchni polskiej w żywieniu. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-15:00) (Tel. 32-256-98-25 w.24, 32-256-98-25 w.27) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Morawa 86, 40-354 Katowice).
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 44 IM. MARII CURIE-SKŁODOWSKIEJ - 2017-03-01 - Katowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Na początek umowa zlecenie, potem umowa o pracę.
"LIDER HOTEL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-07 - Kraków (małopolskie)
- gotowanie dań zgodnie z przyjętymi recepturami, - wykonanie zlecenia produkcji, -koordynacja produkcji
FITFOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-31 - Kraków (małopolskie)
-
MABUD BOGDAN DEMBOWSKI - 2017-11-28 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, ustawianie karty dań
INVEST-HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-26 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Zadaniem kucharza jest zapewnienie sprawnej organizacji funkcjonowania kuchni oraz odpowiedniej jakości podawanych potraw. Kucharz zajmuje się przyrządzaniem różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek zgodnie z zamówieniem.
Tango Cecylia Pociej - 2017-03-21 - Płock (mazowieckie)
przyrządzanie potraw
PIEROGARNIA Anna Gadomska - 2018-11-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
A & R ROBERT WIERUCKI - 2016-01-22 - Starachowice (świętokrzyskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Nie wymagamy doświadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-10 - Gniew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w żłobku
Mersey Sp. z o.o. - 2018-08-14 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków do szpitali
GASTRO SERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-16 - Łódź (łódzkie)
Przyrządzanie, przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych receptur kuchni indyjskiej, kebab.
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Łagiewniki Nowe (łódzkie)
Przygotowanie pizzy
kontakt przez OHP - 2016-10-12 - Niepołomice (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, ukraińskiej i rosyjskiej
KLUB TENISOWY " CENTRUM "Aleksander Majchrowicz - 2018-03-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posilków w kuchni zbiorowego żywenia
LECH RESORT & SPA - 2018-03-24 - Łeba (pomorskie)
Zgodnie z zawodem.Miejsce wykonywania pracy: Hotel Huszcza w Mrągowie.
Hotel Huszcza Stanisław Huszcza - 2018-02-28 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
obsługa przedsiębiorstw w zakresie BHP, pozyskiwanie nowych klientów, prowadzenie szkoleń i kursów BHP, praca w biurze i w terenie Jawora
Firma Doradczo-Usługowa "BHP profes" Grzegorz Kamiński - 2018-01-31 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie ciepłych i zminych potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw i dań w stołówce produkcyjnej dostosowanych do potrzeb klienta.
PHU "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2017-05-10 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowanie dań kuchni polskiej
PUB PIZZERIA Rafał Roszkowski w Wasilkowie - 2018-04-06 - Wasilków (podlaskie)
obróbka surowca pobranego z magazynu zgodnie z raportem żywnościowym (obieranie, gotowanie, porcjowanie, wydawanie), przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Brańszczyk (mazowieckie)