KUCHARZ-KELNER Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ-KELNER
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: sporzadzanie potraw,ciast,deserów, komplekswa obsługa konsumenta w punkcie gastronomicznym oraz miejscach przyjęć, przygotowywanie sali konsumenckiej, obsługa maszyn gastronomicznych
Data publikacji: 2018-04-27
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
sporzadzanie potraw,ciast,deserów, komplekswa obsługa konsumenta w punkcie gastronomicznym oraz miejscach przyjęć, przygotowywanie sali konsumenckiej, obsługa maszyn gastronomicznych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-KELNER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.06.2018
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: podstawowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Adres pracodawcy:
Barona 10/10, 95-100 Zgierz, powiat: zgierski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
skierowanie-oferta dostępna wyłącznie dla osób zarejestrowanych w PUP w Zgierzu, dane pracodawcy dostępne w Urzędzie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: zgierski
Gmina pracodawcy: Zgierz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zgierz
Ulica pracodawcy: Barona
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.04.2018
Oferta pracy ważna do: 26.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 27.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 27.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
rodzajOferty_1: DLA_ZAREJESTROWANYCH
Podobne oferty pracy
gotowanie, dekorowanie i wydawanie potraw,
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich jak najwyższą jakość, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji
PRZEMYSŁAW BANDURA BMD - 2017-08-29 - Głogów (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Sztum (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dbałość o najwyższa jakość i smak posiłków, dbałość o czystość naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Sandomierz (świętokrzyskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków w kuchnii szpitalnej
Szpital Specjalistyczny Ducha Świętego w Sandomierzu - 2016-06-09 - Sandomierz (świętokrzyskie)
gotowanie potraw, praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BORECKI" Bogumił Borecki - 2018-02-23 - Szepietowo (podlaskie)
gotowanie i wydawanie posiłków, ustalanie menu, utrzymanie porządku w miejscu pracy
F.H.U "KADET" Przedzszkole "SKAKANKA" Lucyna Strzępek - 2017-09-26 - Wieliczka (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2018-07-05 - Trzebnica (dolnośląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Zgodny ze stanowiskiem. Mile widziane doświadczenie, książeczka sanepisu.
BLACK-HORSE Grzegorz Kotus - 2016-01-11 - Mysłowice (śląskie)
koordynowanie oraz nadzór nad prawidłowym fuunkcjonowaniem prac kuchni, przygotowywanie dań kuchni orientalnej,
SOFRA RENATA CHĄDZYŃSKA ZIEMAK - 2018-01-03 - Marki (mazowieckie)
praca w kuchni/ pracodawca zwraca koszty dojazdu do pracy/
DASK Sp. z o.o. - 2016-04-20 - Łeba (pomorskie)
Ogólny zakres obowiązków: przygotowanie dań kuchni indyjskiej z zachowaniem receptur, zastosowaniem oryginalnych produktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy, umiejętność pracy w zespole. Wymagania dotyczące kandydata: wykształcenie zasadnicze zawodowe; umiejętności znajomość kuchni hinduskiej; uprawnienia książeczka do celów sanitarno-epidemiologiczna; doświadczenie zawodowe min. 1 rok; znajomość języka angielskiego w stopniu podstawowym. Miejsce wykonywania pracy Lublin.
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Lublin (lubelskie)
-przygotowanie potraw zgodnie ze standardem - przestrzeganie norm i standardów produkcji- zachowanie estetyki wydawanych potraw oraz czystości stanowiska pracy
kontakt przez OHP - 2016-03-11 - Kościerzyna (pomorskie)
praca na produkcji
"Lexxit Mebel" sp.z o.o. - 2018-01-24 - Słocin (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Elżbieta Frączek "Smaczny Kąsek" - 2018-04-27 - Oświęcim (małopolskie)
krojenie mięsa, przygotowywanie potraw dla klientów
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Rzeszów (podkarpackie)
zgodny ze stanowiskiem
Barbara Pawełczyk - 2016-01-25 - Katowice (śląskie)
zapewnianie wysokiego poziomu obsługi klientów poprzez miłą i profesjonalną obsługę; przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich najwyższą jakość; wykonywanie bieżących zadań w restauracji, m.in. dbanie o sprzęty, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji;
"KOMSTA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-16 - Pyskowice (śląskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z recepturą. Proponowane wynagrodzenie 13 zł za godzinę pracy
EUROPA SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-08-11 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie posiłków
Infopol Rafał Szczerba - 2018-02-27 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie posiłków (kebab, zapiekanki, hamburgery, sałatki)obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
- Wycinanie elementów do obróbek szwalniczo-krawieckich,- Kontakt telefoniczny: 58 561-22-01.
BONA DEA ANNA OSTROWSKA - 2016-04-01 - Tczew (pomorskie)
min.5 lat doświadczenia jako operator CNC
INDUSTRIE SERVICE - PAKOSZ ERYK PAKOSZ - 2016-07-14 - Strzelce Opolskie (opolskie)
przyrządzanie i gotowanie posiłków
"TAMS" - Restauracja "FRYKAS" - Seweryn Nadrowski - 2017-04-10 - Żory (śląskie)
Przyrządzanie potraw mięsnych, zestawów obiadowych, zdrowych sałatek, półproduktów.
ORTYLIA Sp. z o.o. - 2016-11-04 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni chińskiej i azjatyckiej. Znajomość systemów kontroli jakości i czystości. Dbałość o szczegóły i higienę pracy. Komunikacja z prezesem pochodzącego z Chin. Umiejętność czytania chinskich przypraw.
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Kozery (mazowieckie)
- Przygotowywanie posiłków- Planowanie pracy w kuchni- Gotowanie zup- Tworzenie listy zakupów
BELONA BERNADETTA PALIWODA, ROMAN PALIWODA SPÓŁKA CYWILNA - 2018-05-16 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków według karty dań, przygotowanie karty dań, sporządzanie listy zakupów.
"WIBROPRESS" JANUSZ JARSKI - 2017-03-15 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
PPUH "MARVES" Polsko-Amerykańska Spółka z o.o. - 2016-04-20 - Czarna Woda (pomorskie)