KUCHARZ Szepietowo oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BORECKI" Bogumił Borecki

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 15 PLN
Zakres obowiązków: gotowanie potraw, praca w kuchni
Data publikacji: 2018-02-23
Lokalizacja: Szepietowo (podlaskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BORECKI" Bogumił Borecki
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:18-210 Szepietowo, powiat: wysokomazowiecki, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: gotowanie potraw, praca w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 15 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie 15zł/h brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. godz
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szepietowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wysokomazowiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szepietowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 15 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie i umiejętności w gotowaniu, praca w restauracji " Słowiańska" - Szepietowo
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BORECKI" Bogumił Borecki
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wysokiem Mazowieckiem
Adres pracodawcy:
Długa 63, 18-200 Wysokie Mazowieckie, powiat: wysokomazowiecki, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: wysokomazowiecki
Gmina pracodawcy: Wysokie Mazowieckie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wysokie Mazowieckie
Ulica pracodawcy: Długa
Numer budynku pracodawcy: 63
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wysokiem Mazowieckiem
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.02.2018
Oferta pracy ważna do: 22.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 23.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 23.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 6021 - 2017-11-14 - Warszawa (mazowieckie)
Glazurnik
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Elgiszewo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Przystanek Patrzałkowie s.c - 2016-04-01 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej, kebab, sosy, suróki itp.Kontakt telefon. 58 532-44-11 Kontakt e-mail: asifsymon09 (at) gmail.com
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Tczew (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
P.P.H ."JAKIN" Jacek Napolski - 2016-09-26 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
Doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku.
NSK Bearings Polska S.A. Kielce - 2017-11-23 - Kielce (świętokrzyskie)
ubijanie kotletów, obieranie ziemniaków, robienie farszu na pierogi, klejenie pierogów, obróbka mięsa, doprawianie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie potraw kuchni orientalnej oraz organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wg. stanowiska
PIZZA PARK SPÓŁKA CYWILNA EDYTA STYPUŁKOWSKA, MAREK STYPUŁKOWSKI - 2016-08-23 - Łapy (podlaskie)
jw.
INSTYTUT BADAWCZY LEŚNICTWA - 2017-09-18 - Raszyn (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiempraca z zespolemożliwość zakwaterowania
Przedsiębiorstwo Budowlano-Inwestycyjne Witold Śliwiński - 2016-05-25 - Zełwągi (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘ.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Grójec (mazowieckie)
zarządzanie kuchnią, nadzór nad prawidłowością pracy zespołu, kreacja menu; godz. pracy 10-23 (godz. pracy do uzgodnienia); kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-14, wstępnie kontakt telefoniczny.Miejsce pracy "Casa de Italia"
G.C.R.M. Roma Maciejewicz - 2017-09-04 - Słupsk (pomorskie)
Praca na kuchni
Firma Gastronomiczna "MIESZKO" Maria Mokrzycka-Hanefeld - 2017-06-16 - Koło (wielkopolskie)
Wykonywanie obowiązków kucharza ustalonych z szefem kuchni, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy i na terenie kuchni, doraźna pomoc szefowi kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - Piekary Śląskie (śląskie)
przygotowywanie potraw ala karte
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Gietrzwałd (warmińsko-mazurskie)
Wg stanowiska
Samorządowa Agencja Promocji i Kultury w Szczecinku - 2016-11-18 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Dbanie o receptury dań kuchni ukraińskiej , dobieranie odpowiednich składników do dań. Przygotowanie dań wychodzących do klientów.
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Gdynia (pomorskie)
wyrób pizz, makaronów, kebaba,
Barbara Małgorzata Stora - Pizzeria Pizza Pick - 2017-04-12 - Kamień Pomorski (zachodniopomorskie)
przyrządzanie dań
GREEK ZORBAS Mrozicka Edyta Beata - 2016-04-15 - Augustów (podlaskie)
Wykształcenie: brak wymagań; min. 3 m-ce doświadczenia w gastronomii; ks. sanepidu; zakres obowiązków: gotowanie i przygotowywanie potraw; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
HYBRYDA ALEKSANDRA GÓRALCZYK - 2018-08-20 - Gliwice (śląskie)
Kucharz*
BIOROL Sp. z o.o. WAŁCZ - 2017-03-02 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków małej gastronomii.
Adrian Bąk - 2016-03-08 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań zimnych, gorących i garmażu, samodzielna praca na stanowisku
LECH RESORT & SPA - 2017-06-22 - Łeba (pomorskie)
obsługa klienta, przygotowywanie posiłków z menu lokalu (dania kuchni indyjskiej), dbanie o czystość.
GURBINDER KAUR BRAK DANYCH - 2018-08-02 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
gotowanie posiłków wegetariańskich
Restauracja CIASNA Justyna Fuss Klub Rozrywki TRATWA - 2017-04-07 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
LACZENIE PRZYPRAW ORIENTALNYCH SPROWADZANYCH Z ZAGRANICY CELEM UZYSKANIA POTRAW ARABSKICH RODM Z JEMENU.
HAYATI GROUP SP. Z O.O - 2018-06-01 - Radomsko (łódzkie)
Gotowanie posiłków dla uczniów, grup i na spotkania okolicznościowe (urodziny, chrzciny, wesela itp.)
Diecezjalny Dom Formacyjny - 2017-12-14 - Nysa (opolskie)
Przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamawianej żywności, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, dbanie o czystość w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2018-10-24 - Szczawnica (małopolskie)
Sporządzanie potraw, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym, przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych. Umowa na czas określony. Praca na pełen etat,dwuzmianowa, w godz. między 10.00 a 20.00. Kontakt z pracodawcą: tel. 512-085-999
BOTERM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-21 - Smętowo Chmieleńskie (pomorskie)