KUCHARZ Jędrzejów oferta pracy Adrian Bąk
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 900 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków małej gastronomii.
Data publikacji: 2016-03-08
Lokalizacja: Jędrzejów (świętokrzyskie)
Pracodawca: Adrian Bąk
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Przypkowskiego 41A/5, 28-300 Jędrzejów, powiat: jędrzejowski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków małej gastronomii.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 900 - 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jędrzejów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jędrzejowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jędrzejów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 900 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: Adrian Bąk
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jędrzejowie
Adres pracodawcy:
OS. GEN. WŁADYSŁAWA SIKORSKIEGO 20/38, 28-100 Busko-Zdrój, powiat: buski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: telefon
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: buski
Gmina pracodawcy: Busko-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Busko-Zdrój
Ulica pracodawcy: OS. GEN. WŁADYSŁAWA SIKORSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jędrzejowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.03.2016
Oferta pracy ważna do: 07.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 08.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 08.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej - tureckiej (dolma, sarma, kebab), przygotowywanie sosów, napojów,
kontakt przez PUP - 2017-07-02 - Tłuszcz (mazowieckie)
Przygotowywanie tradycyjnych i regionalnych dań kuchni chińskiej na patelniach typu WOK. Min. 3 lata doświadczenia jako kucharz, znajomość szczegółów kuchni chińskiej oraz obsługa pieca do przygotowania kaczki po chińsku.
Katarzyna Świst-Wang Chun Xiang - 2017-09-21 - Wejherowo (pomorskie)
kuchnia polska
Oberża ZŁOTA GĘŚ Kubik Bożena - 2017-09-21 - Siewierz (śląskie)
przygotowywanie potraw i dań serbskich w szerokim asortymencie w oparciu o receptury tradycyjnej kuchni serbskiej(zupy, dania mięsne oraz z owoców morza, makarony, desery)
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Grzędy (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, dbanie o czystośc w kuchni, praca w godz. 10.00-22.00 co drugi dzień lub do ustalenia
JWR TOMASZ PIERZCHALSKI - 2016-05-17 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Ratownictwo medyczne
"CENTRUM MEDYCZNE " SP. Z O.O. W ŁAŃCUCIE - 2016-02-29 - Łańcut (podkarpackie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2017-11-09 - Świdnica (dolnośląskie)
praca w kuchni w hotelu 3 gwiazdkowym, praca co drugi dzień (CV na adres e-mail: hotel (at) modrzewiowka.eu), 10zł/godz. na rękę - netto
Modrzewiówka spółka z o.o - 2017-01-19 - Lanckorona (małopolskie)
_ praca przy obsłudze gości konferencyjnych, bankietowych i indywidualnych _ praca przy cateringach _ preferowane osoby niepalącePraca w Hotelu RODAN
RODAN SP. Z O.O. - 2018-04-13 - Kórnik (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw wg podanych recepturNauka robienia pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Sosnowiec (śląskie)
.....
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Koło (wielkopolskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2016-07-26 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i doprawianie mięsa. Przygotowywanie kanapek, kebab.
Kebab MEKKA Mustapha Taleb - 2015-12-11 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
wg.programu
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Banie Mazurskie (warmińsko-mazurskie)
Obróbka mięs, warzyw, owoców, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.), przygotowywanie potraw, dbanie o porządek miejsca pracy, gotowanie. Kierowanie pracą na kuchni. Ostateczne przygotowanie potraw i wydawanie. Przygotowywanie menu. Inwentaryzacja.
"Piekielna Kura" Przemysław Biały - 2017-12-20 - Lubin (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w godzianch 14:00-22:00, kuchnia europejska, polska.Kontakt z pracodawcą tel. 605356190
Hast Andrzej Dworak - 2016-09-30 - Wrocław (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Rogoźno (wielkopolskie)
do uzgodnienia
HOTEL I RESTAURACJA "U KROCZKA" MONIKA, MARIUSZ MAZUR - 2017-02-06 - Rzeszów (podkarpackie)
- Przygotowywanie potraw w kuchni hotelowej.- Wynagrodzenie na początek od 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Następnie umowa na czas określony. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy (dwa dni pracy, dwa dni wolnego) w godzinach: 12:00-24:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne lub w przypadku braku wykształcenia kierunkowego wymagane jest posiadanie doświadczenia zawodowego min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziana znajomość procedur HACCP. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-721-11-40, 784-036-204) celem ustalenia spotkania z pracodawcą lub pocztowy (ul. Bytkowska 1a, 40-148 Katowice) lub e-mail: biuro (at) bestwesternkatowice.pl
METROPOL HOTEL MAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-04 - Katowice (śląskie)
prowadzenie zajęć komputerowych z dorosłymi, Mozliwość pracy na terenie całego powiatu.
KRYSTIAN ŻAK BLUE EDUCATION - 2018-06-14 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków według receptur, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
Mr Hamburger Spółka Akcyjna - 2017-04-27 - Mszana (śląskie)
ORGANIZACJA I PRZYGOTOWANIE ZAPLANOWANEJ PRODUKCJI DZIENNEJ, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z PROCEDURĄ WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 5 LAT, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE
kontakt przez PUP - 2017-12-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Gastronomia. Umiejętność przygotowywania potraw kuchni żydowskiej (m.in. haroset,, szakszuka)
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Łódź (łódzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
obsługa baru gastronomicznego
Spółdzielnia Socjalna "Promyk Nadziei " - 2016-10-31 - Krzywda (lubelskie)
- szkolenie BHP i p.poż- sortowanie i układanie drewna- przygotowanie wstępne- szlifowanie gotowych elementów- szpachlowanie gotowych elementów- dekorowanie gotowych wyrobów
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Nowa Sól (lubuskie)
przygotowanie prostych potraw, prace pomocnicze
"RONDA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Gniezno (wielkopolskie)