KUCHARZ Kórnik oferta pracy RODAN SP. Z O.O.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 600 PLN
Zakres obowiązków: _ praca przy obsłudze gości konferencyjnych, bankietowych i indywidualnych _ praca przy cateringach _ preferowane osoby niepalącePraca w Hotelu RODAN
Data publikacji: 2018-04-13
Lokalizacja: Kórnik (wielkopolskie)
Pracodawca: RODAN SP. Z O.O.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Poznańska, Skrzynki 5d, 62-035 Kórnik, powiat: poznański, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
_ praca przy obsłudze gości konferencyjnych, bankietowych i indywidualnych _ praca przy cateringach _ preferowane osoby niepalącePraca w Hotelu RODAN
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kórnik
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: poznański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kórnik
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: prawo jazdy kat B
Nazwa pracodawcy: RODAN SP. Z O.O.
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Śremie
Adres pracodawcy:
Gostyńska 49, 63-100 Śrem, powiat: śremski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: śremski
Gmina pracodawcy: Śrem
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Śrem
Ulica pracodawcy: Gostyńska
Numer budynku pracodawcy: 49
Nazwisko osoby zgłaszającej: Magdalena Strój
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Śremie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.04.2018
Oferta pracy ważna do: 10.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 13.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 13.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
do uzgodnienia
FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK - 2016-10-26 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przygotowywanie od podstaw dań kuchni polskiej i włoskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Kraków (małopolskie)
Kucharz w Focus Mall Bydgoszcz Baalbek
1. NIKO Tomasz Sułkowski 2. Smak Tomasz Sułkowski - 2017-09-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
•przygotowywać posiłki w oparciu o ustalone receptury,•ustalać menu i proponować nowe pozycje w jadłospisie,•dbaanie o wysoką jakość przygotowanych potraw – porcjowanie, dekorowanie, estetyczny sposób serwowania,•dbanie o terminowe i szybkie wydawanie posiłków,•utrzymywanie czystości w miejscu pracy wraz z właściwym eksploatowaniem urządzeń technicznych,•przydzielanie i nadzorowanie zadań wykonywanych przez personel pomocniczy,•współpraca z pozostałymi działami szpitala w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi pacjentów.Sala G
HASTON CITY HOTEL - 2017-09-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Sprzedaż, wykładanie towaru
"EURO" S.C. M.Nowakowski, R.Nowakowski - 2016-05-30 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie pizzy
CIAO BELLA Monika Dudzik - 2017-05-10 - Pierwoszyno (pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
PROWADZENIE KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, USTALANIE MENU WG ZAMÓWIEŃ INDYWIDUALNYCH KLIENTÓW;WYMAGANIAZNAJOMOŚĆ KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU;
NOVA PRACA Sp.z o.o - 2018-01-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Książeczka sanitarno-epidemiologiczna, mile widziane doświadczenie.
Sklep Rybny "KREWETKA" Krzysztof Osiński - 2017-05-31 - Racibórz (śląskie)
klejenie pierogów, pielmieni, cepelinów na oczach klientów
WRO EU INVEST Sp. z o.o. - 2016-03-02 - Poznań (wielkopolskie)
obróbka wstępna produktów, przygotowywanie i podawanie potraw, praca na pełen etat 7 dni w tygodniu w godzinach 9-22 , możliwość zakwaterownia
KHAN Sp. z o .o - 2016-12-23 - Janki (mazowieckie)
nauczyciel przedmiotów zawodowych branży transportowej i/lub logistycznej
Zespół Szkół Ekonomiczno-Chemicznych w Trzebini - 2018-03-16 - Trzebinia (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.kontakt tel.536060 550
Przedsiebiorstwo Wielobranżowe Robert Kołomański - 2017-07-05 - Chańcza (świętokrzyskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie dań typu kebab, dbanie o higienę na stanowisku
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2017-09-29 - Iława (warmińsko-mazurskie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, MINIMUM 5 LAT DOŚWIADCZENIA W PRACY W GASTRONOMII, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; PRACA W WOLNE DNI;
POLSKI KOMITET POMOCY SPOŁECZNEJ ZARZĄD OKRĘGOWY - 2016-12-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji. Zastępca szefa kuchni
Usługi Kulinarne Andrzej Więcław - 2016-05-16 - Leżajsk (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelu z menu i na zamówienia indywidualne.
HOTEL MIRJAN KONRAD OLSZEWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2016-10-24 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w gastronomii.Umowa o pracę na okres próbny - 3 miesiąceWynagrodzenie do ustalenia w zależności od kwalifikacji i stażu pracy.Równoważny system czasu pracy w zakresie godzin 6.00-4.00
OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" - 2015-12-01 - Piła (wielkopolskie)
Kucharz - przygotowywanie posiłków na stołówce zakładowej (Kuchnia Polska) oraz dowóz posiłków na terenie zakładu SGL Carbon S.A. Praca w systemie dwu zmianowym na 5/8 etatu.
"Korund" sp. z o.o. - 2017-06-12 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie dań z karty, dbanie o czystość kuchni
kontakt przez OHP - 2017-07-03 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przyjmowanie zamówień, polecanie dań, wystawianie rachunków,.
kontakt przez OHP - 2018-02-01 - Wysoka Wieś (warmińsko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Wilkasy (warmińsko-mazurskie)
gotowanie i przyrządzanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-01-12 - Brzozów (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
Pizzeria Gringos - 2015-11-13 - Ustka (pomorskie)
sporządzanie posiłków, przygotowywanie dań, receptur i menu; przygotowywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznosciowe oraz ich kalkulacja; dbanie o jakość potraw i gramaturę; utalanie harmonogramu pracy z kucharzem głównym
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI,ZAPEWNIENIE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW I USŁUG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARDÓW PRODUKCJI,ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DAŃ,ZACHOWANIE CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY,WSPÓŁPRACĘ Z POZOSTAŁYMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2017-01-27 - Siedliska (podkarpackie)
Przygotowywanie surowców do produkcji potraw typu: zupy, surówki, dania jarskie i mięsne, obsługa urządzeń gastronomicznych, porządkowanie miejsca pracy, przestrzeganie zasad HACCP i przepisów BHP, eksponowanie posiłków, wydawanie przygotowanych potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Tarnów (małopolskie)