KUCHARZ/KUCHARKA Wrocław oferta pracy HASTON CITY HOTEL
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 3 200 PLN
Zakres obowiązków: •przygotowywać posiłki w oparciu o ustalone receptury,•ustalać menu i proponować nowe pozycje w jadłospisie,•dbaanie o wysoką jakość przygotowanych potraw – porcjowanie, dekorowanie, estetyczny sposób serwowania,•dbanie o terminowe i szybkie wydawanie posiłków,•utrzymywanie czystości w miejscu pracy wraz z właściwym eksploatowaniem urządzeń technicznych,•przydzielanie i nadzorowanie zadań wykonywanych przez personel pomocniczy,•współpraca z pozostałymi działami szpitala w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi pacjentów.Sala G
Data publikacji: 2017-09-15
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: HASTON CITY HOTEL
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lekarska 1, 51-134 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
•przygotowywać posiłki w oparciu o ustalone receptury,•ustalać menu i proponować nowe pozycje w jadłospisie,•dbaanie o wysoką jakość przygotowanych potraw – porcjowanie, dekorowanie, estetyczny sposób serwowania,•dbanie o terminowe i szybkie wydawanie posiłków,•utrzymywanie czystości w miejscu pracy wraz z właściwym eksploatowaniem urządzeń technicznych,•przydzielanie i nadzorowanie zadań wykonywanych przez personel pomocniczy,•współpraca z pozostałymi działami szpitala w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi pacjentów.Sala G
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: +premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.10.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
PRACA W ZESPOLE, DYSPOZYCYJNOŚĆ, UCZCIWOŚĆ,KULTURA OSOBISTA
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Przygotowanie posiłków
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie średnie zawodowe,staz pracy bez znaczenia,aktualna ksiązeczkia sanit- epidem, praca w zespole, dyspozycyjność, uczciwość, kultura osobista, przygotowanie posiłków Współpraca z pozostałymi działami szpitala w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi pacjentów, Przydzielanie i nadzorowanie zadań wykonywanych przez personel pomocniczy•pełnowymiarowe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,•możliwość doskonalenia umiejętności,•pracę w nowotworzonym miejscu – bufet na terenie szpitala Vratislavia Medica,•możliwość korzystania z bogatego pakietu socjalnego.Wynagrodzenie do negocjacji: podstawa+premia
Nazwa pracodawcy: HASTON CITY HOTEL
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Irysowa 1-3, 51-117 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Irysowa
Numer budynku pracodawcy: 1-3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.09.2017
Oferta pracy ważna do: 02.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 15.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 15.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
w/z
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Męcinka (dolnośląskie)
przygotowywanie i wypiek pizzy
BAR "EGIPCJANKA II" MARCIN ZBROJA - 2017-02-10 - Radomsko (łódzkie)
Montaż oznakowania pionowego, montaż barier ochronnych, budowa sygnalizacji świetlnejwykształcenie zawodowe lub średnie techniczne, wymagane prawo jazdy kat.B, mile widziane kat.C+E,praca na miejscu i w delegacji na terenie kraju.
DUCTUS sp. z o.o. - 2018-03-09 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiemgodz. 10.00-18.00
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Władysławowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw kuchni indyjskiej z pieca TANDOOR, praca w tym zawodzie to zazwyczaj praca w grupie, praca wymaga zamiłowania do ładu i porządku, charakter pracy wymaga odporności na wysokie temperatury, dużą wilgotność, praca w pozycji stojącej.100 h , dyspozycyjność 10-24miejsce pracy: Wrocław, ul. KiełbaśniczaSala G
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni syczuańskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Łódź (łódzkie)
pomoc przy przyrzadzaniu potraw
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Adriana Ługowska - 2016-03-03 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Przygotowyawnie posiłków, racjonalna gospodarka produktami, praca zgodna z zasadmi HACCP
SOUL FOOD BISTRO Jakub Wolski - 2018-01-04 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Przygotowanie posiłków, wydawanie dań, dbanie o porządek na stanowisku pracy, zamówienia towarów.Praca w ramach umowy o pracę na okres próbny 3 m-cy z możliwością przedłużenia na rok. System dwuzmainowy w godz.: 9.00-20.00 od pn. do nd.
F.H.U. FRANK MARTINEZ-MARQUEZ - 2018-06-14 - Bielsko-Biała (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem, produkcja dań kuchni włoskiej.
1.WOJT Wojciech Piechociński 2.ALWO Wojciech Piechociński /wspólnik spółki cywilnej/ - 2016-09-26 - Gdańsk (pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, dobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
EUROBUD CHAJEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-08-23 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
BZ SYSTEM Andrzej Bożko - 2017-06-01 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posiłków,, ustalanie jadłospisu, przygotowywanie nowego menu, kierowanie zespołem
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Żywiec (śląskie)
przygotowywanie całodziennych posiłków dla wczasowiczów podawanych na tzw. "szwedzkim stole"
CEDROB SA - 2016-04-20 - Tereszewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Nałęczów (lubelskie)
według stanowiska
MAŁGORZATA SZUMIEC HOTEL, RESTAURACJA MARGERITA - 2016-04-12 - Modlnica (małopolskie)
.
TRANSPETROL-BIS Sp. z o.o. - 2018-04-11 - Borek Wielkopolski (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiemII zmiany 6-14/14-22 pn-nd Praca: HOTEL ŻUŁAWY ul. Królewiecka 126 Eg Wynagrodzenie od 2100 brutto (do uzgodnienia - wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia i umiejętności)
AURA Sp. z o.o. - 2018-03-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków potraw kuchni arabskiej i bengalskiej oraz grilla
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Sieradz (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni Polskiej i Międzynarodowej , przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe , dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy . cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2017-02-02 - Rzeszów (podkarpackie)
wybór surowców, przygotowanie i sporządzanie dań wietnamskich
kontakt przez PUP - 2018-02-19 - Żyrardów (mazowieckie)
sporządzanie potraw. posiłków, obieranie, krojenie i szatkowanie warzyw, sprzątanie stanowiska pracy, dbanie o czystość i higienę
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Cybinka (lubuskie)
Zgodnie z dołączonym do wniosku programem stażu.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Żywiec (śląskie)
Gotowanie posiłków dla uczniów, grup i na spotkania okolicznościowe (urodziny, chrzciny, wesela itp.)
Diecezjalny Dom Formacyjny - 2017-12-14 - Nysa (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków oraz organizacja imprez okolicznościowych. Wymgane doświadczenie w zawodzie 2-5 lat
AMBROZJA DUDEK ZBIGNIEW - 2018-08-07 - Strzelin (dolnośląskie)
Wykonywanie czynności związanych z żywieniem pacjentów ZOL-u, przygotowywanie posiłków, dbanie o powierzony sprzęt oraz czystość i porządek w kuchni. Nadzór nad jakością produktów i terminami przydatności do spożycia, ewidencja produktów żywieniowych. Praca w Zakładzie Opiekuńczo-Leczniczym, Krynka 1C
Centrum Medyczno-Diagnostyczne Sp. z o.o. - 2018-05-18 - Krynka (lubelskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków. Planowanie menu itp.
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Nowy Sącz (małopolskie)
jw
PRZEDSZKOLE NR 108 "TĘCZOWY PROMYK" - 2018-08-20 - Warszawa (mazowieckie)